Matilda Björkman

29 juni

Kategori:

tjaa!
vaknade runt halv tio idag, gjorde mig iordning. sen cyklade jag och mamma till stan, köpte ett par shorts :). sen nu ska jag nog sola en sväng så man får lite färg jalla fall, sen ska jag till stallet ska rida både vanten och corsika idag ska hoppa lite med båda, och anna ska ta kort så får vell se om jag slänger in några bilder sen dårå! :) imon ska jag följa med candra till cloé och kameran följer nog med då med, så blir nog några pics därifrån men, fast imon :) skriver sen ikväll också! ha det!

peace




all i need is you..

Kategori:

hallojsan!
vaknade vi tolv idag, lite förvånad faktist men gick ju och la mig vid två så va vell trött då.. åkte till stallet runt två red vantis på ängen, får vell säga att de gick hyfsat endå! är ju så varmt att rida nu, tycker hästarna med. duschade honom efter, åkte hem och duchade och gjorde mig iordning. följde med jenny till stallet en stund, kan ju säga att jag är kär i dalida, superfin häst, vill ha!! när vi kom hem cyklade vi till stan och träffade andreas och johanna. käkade glass och sen cyklade vi till långanäs, andreas och johanna skulle bada men inte jag och jenny. när dom hade gjort de cyklade vi hem igen, och nu sitter jag här inte ett dugg trött så blir vell en sen kväll idag med då.. imon ska jag och mamma till stan en stund, sen stallet! ni får ha det fint! :)

peace

good girls go bad

Kategori:

heeeeej!
hade de toppen på ridlägret! mycket värt, roligt att få komma tillbaka till sitt älskade persö igen, i några dagar jalla fall.. och är jätte stolt över mig och vantis som hoppade bana sista dan, kanske inte den snyggaste ritten men vi kom runt! på midsommar va jag hemma hos nelly och vi gjorde typ ingenting, kollade på film typ hela kvällen! men va så trött endå så de va chill. har vatt sjukt skönt väder nu domma dagarna! och de gillas hur mycket som helst! men har inte hunnit sola så mkt, så får vell se om de blir fint väder imon så kanske man kan jobba på brännan lite! sen idag har jag vatt på persö och kollat nät ekanäs hade tävlingar, gick sjukt segt!! sen körde vi helge till betet, sen åkte jag hem, och funderar på vad hon ska göra ikväll, blir nog lungt! ni får ha de så bra!

peace

Love, Oh, Love
I gotta tell you how I feel about you
Cause I, Oh, I
Can't go a minute without your love
Like a satellite I'm in orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can't go a minute without your love




sväva som fågeln, fri bland moln..

Kategori:

tjaaa!
vaknade vid halv elva idag, skönt att få sova ut lite! åkte till vantis runt tolv, eller åkte först ner på stan till ÖB och köpte burkar som jag ska ha alla pulver i. när jag kom ut till stallet så slängde jag i en maskin tvätt innan jag började fixa och mocka m.m. efter nån timme tog jag in honom, borstade en ren häst! red lite först på ängen, sen på banan och kan ju säga att de börjar löna sig med min lilla plutt, han börjar bli fin nu! imon åker vi till persö, åker runt sex nångång. ska sova där imorgon natt med :) ska bli sjukt kul på läger, många roliga folk! och en perfekt häst! kan de bli bättre? nej de kan nog inte det! vi får hoppas på fint väder också så är allt perffa! nu ska jag snart sova, får skriva och lägga in bilder sen nästa vecka när jag kommer hem igen :) ha de toppen!

peace

so damn beautiful..

Kategori:

heeeej!
vaknade vid tjugo i tio käkade frukost och kollade på tv en stund, åkte till stallet runt elva men först åkte jag till hästboden och köpte skimmel schampoo, när jag kom ut mockade jag och fixade sen hämtade jag honom borstade av honom lite, sen började nelly raka honom, va lite jobbigt med alla flugor men de gick :) så sen efter badade jag honom så han skulle slippa alla små hår som sticker.. så sen va han jätte fin nyklippt och ren för en gångs skull :) sen efter en stund kom fodret så då bärde vi in på det! så nu har jag så de räcker ett bra tag! när han hade torkat borstade jag honom och gjorde honom i ordning för ridning! red på banan, red lite över bommar och hoppade ett kryss på volten och han va super fin idag med :) sen nu är de inte långt kvar till ridlägret ska bli sjukt roligt! :) hoppas alla mår bra! och glöm inte att kommentera några rader innan ni går!

peace

får bli en bild från sommar lägret förra året med prickus! :)

heldag i stallet

Kategori:

tjosan!
igår red jag på banan med vantis med anna och charokee, vi hoppade lite och vanten hoppade en meter över varje hinder men mysiga språng :) sen red vi lite på ängen och gick ner i vattnet, vanten gick facktist ner och tyckte de va super skönt stog och skrapade och skvätte ner hela mig :') men han är ju för söt! sen idag gick jag upp vid halv åtta för att pappa skulle in till eksjö tidigt så då åkte jag med honom till stallet, mockade och gjorde mat först sen gick jag och hämtade honom, borstade och myste lite, skrittade bara i 20 minuter tycker han fick ta de lugnt idag om han ska orka med lägret! sen när jag var klar där ute runt halv elva åkte jag ut till persö! så himla skönt att vara där ute, saknar de som tusan och vill flytta tillbaka, men somsagt får vell se vad som händer! var där ute till åtta på kvällen så blev en lång dag i stallet, så nu ska jag käka lite och sen sova skulle jag tro! :) ha det toppen i sommar!

peace

vantis..<3

flygit iväg som ett pappersflygplan..

Kategori:

tjaaaaaaaaaaa!
inte bloggat på ett tag har faktist inte orkat.. men men, i onsdags va jag på charlies med vantis, provade ut sadel. blev en pessoa som är super duper skön! skönt med ny sadel så man kan komma igång lite ordentligt! sen i fredags va de skolavslutning, på eftermiddagen/kvällen va jag hemma hos johanna med fint folk! hela denna veckan ska jag va hos pappsen myss på det! idag red jag på ängen och han va hur fin som helst! sen skulle jag testa att gå ner i vattnet med honom men de ville han inte, stannade typ en meter innan och stog och blåste upp sig, höhö de måste han lära sig nu till ridlägret! ;) längtar som tusan! ska bli roligt, kör honom på söndag så sover där ute med så blir ju inte bloggande där på ett par dagar heller men får vell blogga hela denna veckan nu då! ;) är lite less på vädret med, men nu ska de visst bli fint väder så hoppas på mycket sol! ni får ha en toppen sommar för de ska jag ha! :)

peace

hohohähähöhöhehehihi

Kategori:

tjaaaa!
allt rätt så bra här faktist! lite pisst på vädret bara vill ju ha sol och varmt nuuuuuuu! bara de inte regnar så är de lugnt! vanten fick ett bad igår för han var sjukt smutsig, stog en brun häst i boxen! höhö men fortfarande bäääst! idag städa jag och fixade transporten tills imon, den va sjukt smutsig sopade ut all gammal torv och la in en ny bal så nu får de vantis sköööönt den biten! ;) sen red jag honom på banan va mjuk och fin idag! imon blir de charlies och ska bli sjukt skönt med en sadel så vi kommer igång med ridningen igen! jenny följer med som sällskap också! men först är de ränneborg med ska gå vid kvart i tolv, ska ju åka vid halv två så måste ut och borsta m.m, hoppas ni mår bra och taggar att de snart är sommarlov äntiligen! :D ha det fint!

peace


i keep dancing on my own..

Kategori:

heeeeej!
allt rätt så bra här! blev trevligt hemma hos becca, annars har jag varit hos pappa i helgen och de är alltid lika rolig att få träffa honom! vi har inte gjort så mycket slappat och jag har varit i stallet och ridit min plutt! i söndags red jag och nelly ut, kan ju säga att min häst inte kan galoppera fort haha de är nått vi får träna på ;p men han är bäst för det! sen vecka blir jätte chill och de gillas! på onsdag ska vi åka med vantis till charlies för att prova sadel och de ska bli sjukt kul och becca g följer med också! hoppas vi hittar en skön sadel! :) sen på fredag är de skolavslutning, sjukt skönt de ska bli med sommarlov! och en vecka efter det är de ridläger! ska bli sjukt roligt! men ni får ha det! :)

peace

if i told you were beautiful..

Kategori:

halooooooo!
äntligen fredag! denna veckan har vatt hur chill som helst i skolan, för de mesta har vi vatt ute och stekt i solen! :) och sen har vanten gått hur bra som helst också, så kan de bli bättre? nej, plus att de är super fint väder och jag är ovanligt glad! hur gött som helst, i helgen ska jag till pappsen, men ikväll blir de hem till becca som fyller 16 år idag! grattis stumpan! får hoppas på en värd kväll med trevligt folk! nu ska jag till vantisen, ha de toppen! :):)

love M


grattis igen! :)

you make me shine..

Kategori:

hejsan!
har nu äntligen gjort en ny header! blev vell rätt så bra endå! va på tiden på en ny jalla fall! har inte gjort så mycket, har vatt en as chill dag, först va de skoltidning fick sluta 40 min tidigare. sen va de matte, vikarie= gjorde inte ett skit! sen va de bild, vikarie där med, va ute och solade hela lektionen! sen biologi, kollade på film hela lektionen sen fick vi sluta för dom hade inte fixat nån vikarie till kemin! kan ju säga att vill gärna ha fler sånna dagar! men satt endå kvar i skolan till typ tre, åkte hem, sen till stallet, mockade och fixade bara mat idag, sen när jag kom hem bytte jag om och åkte till stan och träffade massa folk, och nu ska jag sova tänkte jag! :)

love M


in my head..

Kategori:

heelllooo!
börjar som vanligt med skolan, som va rätt så slapp igår slutade vid halv två, sen vidare till stallet red inte idag för han fick massage, och den tyckte han var väldigt skönt! sen vidare till persö för US möte. kan ju säga att jag saknar persö så sjukt mycket, vill verkligen tillbaka.. men men, de är ju snart läger och då ska han ju stå där i 4 dar får hoppas att det blir värt! sen åkte jag hem runt nio satte mig vid datorn, duschade och sen sängen. Idag ska jag till stallet och sen tänkte jag faktist gå och sola, vill ju inte va kritvit på skolavslutningen. hoppas ni mår bra! (:

love M