Matilda Björkman

One day baby

Kategori:

Tjoo!
Körde ju som sagt vanten till änkarp igår vilket gick bra och han fick även åka mini lastbil dit, vet inte om han har gjort de innan, men det gick ju toppen! Annars har jag inte gjort så mycket idag, har mest varit stall. Var först med Jenny hos hennes och sen åkte vi till vantis. Red i ridhuset, tycker det gick helt okej. Han har ju vart tjurigare så lite positivt! Sen åkte jag hem och typ dog i soffan, var tydligen jätte trött, fattar dock inte varför? Imon blir de väl mest stall också. Och sen på torsdag ska jag klippa och färga mitt hår äntligen! Blir självklart rött, trivs så himla bra i den färgen så ska inte byta än på ett tag i alla fall. Nehe, dags att sova! Ha det brao!
Love M

Söndag

Kategori:

Ligger nu hemma hos katta och ska försöka sova. Har haft en mysig kväll med henne vilket var välbehövligt! annars har jag varit med pappsen i jkpg idag, köpte ett par shaps och ett pannband till mig själv, skönt till vintern. Imon ska vi åka och hämta vantis och köra honom till änkarp där han ska stå under lovet och sen vidare till Katja. Ska bli så himla kul att ha min praktik där! Kommer bli väldigt lärorikt känner jag på mig. Nehe, ni får ha det toppen så länge!
Love M

why do we fall in love so easy? Even when it's not right

Kategori:

Har haft en mysig kväll med Jenny och Nelly med film och bara chill! Får hoppas att det blir lite mer ös imon. Annars vet jag inte hur det är just nu, allt kan vända på en sekund.. Nu ska jag sova, ha det bra!
Love M

Finaste Messie <3

Happy life

Kategori:

Ligger nu i sängen och ska försöka sova tänkte jag. Har vart en chill dag, börjar inte förrens 13.40 varje torsdag så jag och Emelie åkte till stallet vid halv elva ungefär så var det klart för dagen. Sen var det bara vänta till lektionen började och det var då entreprenörskap. Annars har jag inte gjort nått speciellt idag, har bara tatt det lugnt! Imon får man lov och sen har vi praktik i 3 veckor efter lovet så kommer inte vara i skolan på en månad, helt okej endå! Och när vi kommer tillbaka så går vi bara 3 veckor och sen är det dags för jul lov, Gött o Nice! Nehe nu ska jag somna tänkte jag, om det går vill säga... Ha det!
Love M

You gotta Stand up and try

Kategori:

hejj!
Dålig uppdatering jag vet.. Men livet rullar på! Skolan är som vanligt och mina dagar ser fortfarande likadana ut så inget speciellt. Och vanten sköter sig hyfsat tycker jag. Ska bli skönt med lov på fredag och sen praktik i 3 veckor och sen är de bara 3 veckor kvar i skolan innan jullov. Har liksom snart gått halva tvåan vilket är helt sjukt! Börjar snart trean känns det som. Men bara kämpa på med betygen oså:) men ni får ha det toppen så länge så får vi se när jag skriver nästa gång!
Love M.

Tonight it just me and you

Kategori:

Ligger nu i sängen och ska försöka sova. Imon blir det att träffa en saknad vän, blir fika och mys! Annars har jag ju som sagt inte gjort nått i helgen typ. Bara vart hemma och försökt bli frisk, och var väl lyckats en del i alla fall. Börjar känna mig mycket bättre, vilket är väldigt skönt!! nehe, ni får ha det toppen så länge :)
Love M

jag vill känna känslan av att vara där

Kategori:

har faktiskt helt och hållet glömt bort bloggen, sorry för det!
Men har inte hänt nått speciellt. Eller ah jag är sjuk igen, jippe eller nått... fattar inte hur jävla dåligt immun försvar jag har igentligen! skolan går väl hyfsat bra, ska försöka plugga upp dom resterna som jag har kvar. Och vantis mår bara bra, det går ju upp och ner som vanligt men bara kämpa på antar jag! Och sen har jag förhoppningsvis fixat praktik plats med. Ska troligtvis vara hos Katja falk i 3 veckor :D hennes hemsida har ni här: http://www.stallkatjafalk.se kommer bli super kul! ska även bo där och vanten får såklart följa med :) nehe, nu måste jag sova! Imon blir de Vetlanda och sen hockey i Nässjö. Natti!
Love M