Matilda Björkman

One day

Kategori:

hej hej!
Mina dagar har sett likadana ut typ, först skolan och sen stallet och sen chill på internatet på kvällarna. Trivs verkligen på denna skolan!
Och vanten, ja herregud vad han var fin han va igår! Fick värsta chocken. Hoppas att det håller i sig nu. Och idag ska jag klippa honom, han ser ut som en nalle Björn typ. I helgen ska jag, Emelie, Frida och Fanny jobba på riddersberg lite surt att alla andra har studiedag på fredag och vi ska jobba, men vi får ju mer betalt i alla fall.

Och sen grattis till Emelie som har fått körkort idag :D

Love M.

ZzzzZZzz

Kategori:

gonatt bloggen och tack för en trevlig kväll :)

lördaaag

Kategori:

påväg hem från vetlanda nu har varit där o ätit lite. Har haft en rolig kväll hos Bosse i bruzaholm. Mina vänner är det bästa jag har, vad skulle jag göra utan er? <3
Love M.

we like to sleep all day and party all night!!!

Kategori:

Kom precis hem från persö där jag och mamma har varit och kollat på Albin som har varit med på blåbärshoppningen, gick ju mkt bra han fick en rosett så kul för honom på hans första tävling :) Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för party party ;) ha en bra kväll och vi ses i dimman!!
 
Love M.
 
 

22.15

Kategori:

tänkte bara visa en bild på den fina tårtan som vi åt idag :) och btw, börjar tycka det är kul att blogga igen, så håll utkik på bloggen för nu kommer den nog vara igång ordentligt igen!
love M.

21 september

Kategori:

hejj!
fick bli en hemma kväll för mig ikväll vilket är väldigt skönt faktist. Har ju blivit firad idag så jossan och david kom och åt lite tårta. I presenter fick jag under kläder en tröja och pulver till håret och en dator vilket jag verkligen behövde för min gamla har damp. så mycket nöjd :) Imon blir det fest i bruzaholm (!) men det bli nog kul i den lilla hålan. Nehe, nu ska jag fortsätta kolla på tv, ha det toppen!
 
love M.
 

zzZZzZz

Kategori:

hejhej!
ligger just nu i sängen och ska försöka sova, är dock inte jätte trött men blir väl det antar jag. Imon börjar jag dagen med att åka till stallet vid 7.15 för att mocka och göra mat till vanten innan vi släpper ut alla hästarna. Sen blir det gå ner till riddersberg och köra lite trav, och sedan ha samhäll på skolan och sen är det äntligen helg! imon får jag även mina presenter för fyllde ju faktiskt år i onsdags :) det blir till att fira i helgen! nehe, nu måste jag sova! har även laddat ner appen till mobilen nu så ska försöka blogga mer nu :)

Love M.



UF företag!

Kategori:

 
hej hej!
Nu har vi precis startar en blogg om vårat nya UF företag, klicka gärna in och kolla. Ni får mer än gärna länka våran blogg adress. Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp :)!
 
love M.