Matilda Björkman

Do you remember

Kategori:

halloo!
Har haft en väldigt lugn och skön helg vilket behöhs ibland. Speciellt om vi ska åka te öland nästa helg för där kommer det ju inte att bli lugnt en minut ;) men de är så de ska va! Imon blir det att åka till tenhult, dock inte till skolan men ska åka och sko vantis vilket verkligen behövs just nu! fattar inte vad han gör med sina hovar asså! Nehe nu ska jag kolla tv en stund sen blir de stallet :) ha det!

LOVE M

my love! gammal bild dock..

Lördag

Kategori:

halloj!
sitter hos papi har dock varit här sen i torsdags och stannar till måndag. Så skönt att bara ta det lugnt för en gångs skull, och har varit sjuk hela veckan och är fortfarande inte frisk. Annars har jag inte gjort så mkt har ju som sagt inte mått så bra så har varit stallet och sen hem o sova typ :) Hoppas på att vi åker till öland nästa helg, har inte åkt iväg eller nått än sålänge på mitt sommarlov så dags för det nu tycker jag! På måndag blir det åka till tenhult med vantis för skoning. Känner att jag vill inte att nån annan ska sko honom så åker till min hovslagare med honom :) och påtal om tenhult, satan vad jag saknar skolan eller mest internatet.. skulle seriöst kunna börja skolan nu.. och sen blir det ju lite extra kul när man kommer tillbaka för då är det nya ettor :) så längtar faktist! men ni får ha det så bra sålänge!

LOVE M



01.59

Kategori:

tjena tjena!
Har suttit vid datorn ett ganska bra tag nu, har kollat runt på massa bloggar. Min kväll har spenderats med fina Denise. Vi gjorde verkligen inget speciellt, chillade på stan typ :) Imon blir det först stallet och sen träffa Nizen igen och sen åka till pappa. Och på lördag blir det lite födelsedags firande för dom bästa tvillinarna Elin och Ida. Hoppas på en trevlig kväll med goa vänner och alkohol :) nu måste jag sova, ha det toppppeeeen!

LOVE M

kassssssss

Kategori:

jag vet att jag är kass på att uppdatera, men har fortfarande som sagt ingen dator osv.

As gött med sommarlov nu i alla fall. Inte för att jag har gjort något speciellt faktist, har mest blivit stall för min del. Midsommar var roligt dock var man svin trött när man kom hem. Vi började liksom vid ett och slutade vid halv två ungefär så ni kanske fattar själva hur man mådde när man vaknade dan efter sen.. Men men, är bara midsommar en gång om året :)

Vanten står i tallåsen nu över sommaren. Och han verkar trivas o han har även blivit kär i ett litet fux stå på 19 år vilket är fruktansvärt jobbigt.. Kan inte ta ut honom från hagen innan han börjar skrika efter henne och är hon i stallet och han i hagen står han där ute och skriker efter henne som iddi... men hoppas han lungnar ner sig lite snart.. Och idag var han jättefin när Jenny red. Hennes häst är skadad så då fick hon rida min lite :) Har inget planerat idag, nu när stallet är klart så tidigt får man väl ligga o slöa på soffan och kolla på Grey´s. Nehe ni får ha det super bra så får vi se när jag skriver igen :)

LOVE M

finaste Belinda, gud vad jag saknar dig fina häst!

vila i frid ♥