Matilda Björkman

du är speciell, för mig helt underbar..

Kategori:

halloj!
kan ju säga att mår faktist ovanligt bra? finns mycket underbara människor i mitt liv, och de gör väldigt mycket! har inte gjort så mycket i helgen, har haft stallet hela helgen så sov hos nelly fårn lördag till söndag. och jag ju säga att jag missade rixxx! :(:( men taggar skolavslutningen och stadsfesten istället dårå! (: så har vatt i stallet hela helgen har gått bra men har vatt sjukt trött.. sen nu är de ju bara 5 riktiga skoladagar kvar, och hur känns inte det? får kämpa gärnet nu sista veckan! på skolavslutningen blir de skumdisco på kvällen får hoppas de blir värt! sen hoppas jag på sol och värme denna veckan med! ha de fint! :')

love M


your love is my drug.. ♥

Kategori:

tjosan!
händer inte så mycket, är som vanligt först skolan och sen stallet. igår va jag med folk och kollade på stadsloppet, inte så jätte många man känner igen men några va de jalla fall. har stallet i helgen så kan ju säga att jag missar rix fm :(:(:(:(:(. men men de är vell sånt man får leva med antar jag, inatt ska jag sova hos nelly mys på det! :) inte långt kvar i skolan nu heller, 5 riktiga skoldagar sen är de fältdagar kvar, ganska så göttt! får hoppas att skolavslutningen blir rolig, är ju skumdisco! sen taggar jag stadsfesten med :):):) men ni får ha det så roligt på rix fm ni som ska gå, ös lite åt mig med! :)

peace


it´s to make you breath..

Kategori:

halloj!
kan ju säga att de inte har hänt så mycket efter förra inlägget, vanten mår bra nu jalla fall men äter fortfarande massa grejer för magen och de lär han göra ett tag till! men de är värt va enda öre för att min lilla polle ska va frisk! skolan är vell kanske lite roligar nu, för att de inte är så långt kvar ska bli så himla skönt med sommarlov! slappa och va med kompisarna och träna hästen! ser fram emot en rolig och varm sommar! i måndag sov klassen över i örnstugan, var super kul! men blev högst 30 minuters sömn samanlagt.. så kan ju säga att va sjukt trött sen, somnade till på spanskan, vi började vid tio över elva och slutade vid tio i ett så de va en chill dag, gör inget om man får fler sånna! hoppas ni mår bra! jag mår vell hyffsat jalla fall, inte super menmen hoppas på ett mirakel snart! ha de toppppppeeen!

peace


home sweet home!

Kategori:

nu är jag äntligen hemma i sverige igen, så himla skönt! men shiet vad de har blivit grönt på en vecka, sommaren är nog påväg! aja, jag har haft de jättebra solat och badat mycket. kom hem igår, så då fick jag reda på att vanten har vatt sjuk han har nog haft kolik, vldigt ont i magen så tog morgan en håranalys på honom då hade han virus och långvariga magproblem, så nu äter han 3 olika pulver och några piller som ska hjälpa honom med sin mage, men han fick nog det för han har ätit för mycket grönt gräs så nu får han gå med munkorg men de gör inget, bara bra så har han nått att göra! men blir rädd när de händer saker med andra hästar och nu va de min häst? usch, glad att jag inte va där och se honom.. vet inte vad jag har gjort! så ska morgan ta en ny håranalys och 1 månad och se hur de är med magen och tarmarna då! sen ska vi byta sadel med, min ligger skit på honom, så blir nog att ringa till sharpman och åka med honom dit! får hoppas att de blir nångång denna veckan! men nu mår han bra och de är jag glad för! så jag red honom igår, och han var superfin! men de beror ju på sadlen för jag lånar elisabeths nu, och den ligger bra så nu blir de att byta sadel så fort som möjligt! sen idag är de skola, ska vell blir roligt att träffa alla igen, men jag längtar inte till skolan.. sen efter skolan ska klassen cykla till örnstugan och sova över där, de blir nog myyyyys! :')

peace

greeeklaand

Kategori:

hej!
har inte skrivit pa lange som vanligt.. men men just nu sitter jag i grekland ska aka hem idag ska bli sa himla skont, men bussen kommer inte forrens vid atta ikvall sa har massa timmar kvar att vanta, skitsurt men men bara att gilla laget! har vatt har i en vecka nu, har haft det jatteskont varmt och solig de ragnade bara lite igar! jag ar inte jattebrun ar mest rod pa kroppen tycker jag, hoppas det lagger sig! kan ju saga att jag saknar mig hast mest av allt, kanns helt sjukt att ha vatt ifran honom sa lange.. men imon far jag ju traffa honom! :) och sjalvklart saknar jag alla kompisar och pappa, och lilla frasse saklart! :) hoppas ni har haft det bra i sverige!

peace

you make me feel good..

Kategori:

dålig på att uppdatera, men men! jag har inte gjort så mkt vatt i skolan, åkt till hästen de gamla vanliga! inatt sov jag hos becca super mys på den filckan! vid halv två inatt åker jag till grekland med några från släkten och familjen såklart! ska bli så himla skönt! ska sola som en idiot nu.. men kommer sakna alla och speciellt vanten! hur ska jag klara mig att inte få träffa honom på en hel vecka? ;s sjukt.. hoppas ni får de roligt på vårskriket missar ju som sagt det men de är värt att åka till grekland endå vafan! men ni får ha det toppen alla läsare! :):):)

peace




I think I am in love again..

Kategori:

ojj, har inte bloggat på ett tag är jätte dålig på det.. men ska försöka att komma igång igen då! jag har inte gjort nått speciellet faktist, vatt ute hos hästen som inte alls är rolig att rida längre.. men men bara att kämpa på får man vell göra. i helgen var jag på dansuppvisningen på fredagen som inte var super bra men vissa nummer var ju bra såklart! sen gick vi runt lite på stan och vi gick till vita klipporna och kollade men kan ju säga att de va ju inget ös alls så va bara där och vände. på lördagen var jag först hos vanten och sen åkte jag till becca som hade gjort en jättegod middag, bästavän! ♥ sen kom de några kompisar och vi gjorde typ ingenting så vi gick till stan sen på kvällen och sen sov jag hos becca, myspys! söndag gjorde jag typ inte ett skit åkte till stallet och städa mitt skåp och red vanten och de gick hur dåligt som helst! sen var de dags för skola på måndagen, de var en rätt så slapp dag faktist.. och så nu ska jag åka till stallet och rida corsika och vanten! :) ni får ha det toppen!!

peace



skin skin som den sol du är.
låt hela världen se ditt vackra leende,
lys lys som den stjärna du är
du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.



you said we gonna make it..

Kategori:

hejsan!
kan ju säga att jag inte mår toppen.. är sjuk och de är väldigt mycket omkring mig nu och jag orkar snart inte. var vårspelen i fredags gick jättebra men var ju inte så taggad hade ju faktist feber och kunde knappt prata.. efter vårspelen åkte jag till världensbästa pappa fast när jag kom dit så gick jag och la mig direkt. sov till typ halv elva gick till tv:n som jag satt framför hela dan men de va skönt, de var bara skönt att inte göra något och bara får va hemma hos pappa.. men känns så konstigt, de är inte MIN pappa som ligger i soffan och inte gör någonting.. jag vill ha tillbaka min riktiga pappa som alltid var glad och inte trött eller sjuk.. gick och la mig ungefär vid tolv men somnade inte förrens efter några timmar, bara låg och grät.. sen vaknade jag vid typ tio då gick jag till tv:n idag igen.. sen kom annika och lucas så åkte jag med dom till stallet fixade boxen och maten, sen var de stallmöte som var slut vid halv nio då gick jag ut till vanten och longerade honom en stund, sen var jag hemma vid tio, mår fortfarande inte så bra, tänker på pappa hela tiden..

peace