Matilda Björkman

Where have you been all my life

Kategori:

Sitter just nu hos Becca o väntar på att tönten ska vakna! Lovet har varit både lamt och galet! I tisdags blev de fest, var blandade känslor där men hade endå kul med härliga vänner :) annars har jag typ inte gjort ett skit, bara varit hemma.. Ikväll ska jag va med Elin och Linn, blir nog lite mys och mycket snack :) bra tjejer dedär!

Ehh, vanten just nu är helt störd orkar inte med honom.. och när inte ens hästen går bra då vetifan vad livet har för mening.. men bara kämpa på och se framåt. Nu ska jag kolla på film o se om becca kan vakna snart! ha de bra!

LOVE M



before I die

Kategori:

C3306fa466e6a95b8f2d8669c5201660_large

Tumblr_lyzvhpzswd1rox3aao1_500_large

395846_218393848242470_139614596120396_470482_121521704_n_large

Tumblr_lyppnft0vv1roc425o1_500_large

weheartit.com

did you get my last call?

Kategori:

hejhej!
kom precis hem från Emma där jag har varit i 3 dar nu o fler blir de :)! ska strax åka ut till lilla hästen. Tror jag ska rida lite markarbete på honom idag. Igår red jag ut med Nelly så idag kan han behöva trimmas lite! ikväll ska jag va med Emma, får se om vi skulle hitta på nått med Becca med, som för övrigt har fått körkort så jätte grattis till henne :) O imon är de ju alla hjärtans dag tvärr.. Då ska vi sitta några tjejer hos pappa och kolla på massa kärleksfilmer och tycka synd om oss själva :) haha, as kul! nehe, nu ska jag gå o byta om! kanske skriver nått imon! ha de!

LOVE M

saknar tiderna somfan..

Kategori:

sitter just nu hos världens bästa människa som jag typ inte har träffat på 3 veckor !!! får se vad vi gör ikväll, blir nog ut lite o träffa folk annars rätt lugnt. Jusstee vi har ju lov nu som är helt underbart! så lilla Vantis står nu i änkarp så jag ska slippa pendla till tenhult så känns skönt. Gick bra att köra honom oså. Igår red Anne honom som för övrigt är världensbästa tränare! Han var jättefin på slutet så jag hoppas jag känner de imon när jag ska rida lite. Imon ska jag o Emma nog ut till Nelly i änkarp o ha en film o mys kväll med henne o Becca. Annars vet jag faktist inte vad jag ska göra på lovet, träffa saknade vänner blir de nog allt! Nehe, nu ska vi dunka lite musik o göra sig iordning. Ha de bra så hööörs vi :)

LOVE M

världens bästa

.....

Kategori:

asså biologi är mindre kul.. Jag skriver fortfarande om hästens utveckling typ, o jag hittar fan inget... åhhh de ska va ine vecka 8 åh jag har typ halv uppgiften kvar.. fuck my life! men antar att de bara är att jobba vidare.....
ska bli sjukt skönt med lov i 1 vecka, ska verkligen ta vara på lovet och träffa massa saknade vänner o lägga ner tid på hästen! nehe, nu måste jag bli klar.. åh vill sluta nu meeeeen vi hööööörs!

LOVE M

6 februari

Kategori:

hejj!
Sitter nu på svenskan o jobbar med att skriva om en författre.. suger men men måste göras. Helgen har varit grym med goa vänner! Börjad med att vi förfestade hos Becca i nässjö, sen vidare till hjältevad där de va lokalfest för några som hade fyllt år. var hemma vid halv fem... va lagom pigg sen! Upp vid sju på lördag morgonen o vidare till jfk där jag o Jenny skulle hjälpa en tjej o va hästskötare. Va hemma vid fem typ så lång dag.. Hela lördagkvällen låg jag i soffan o sov typ. Blev ju inte så mycket sömn natten innan så var tvungen att ta igen lite. Annars mår jag bra o vantis mår också bra, bara att han har damp som vanligt, bara vänja sig :) nehe, dags att jobba vidare. Ha de bra!

LOVE M