Matilda Björkman

3 från klubbisen

Kategori:







för mig är du perfekt!

welcome to the world

Kategori:

tjaahhh!
allt bra, blev bara två lektioner idag så lite onödigt eller så.. men gött att sluta halv tolv! suttit vid datorn i typ två timmar så nu ska jag snart dra mig till stallet! ska rida både vanten och corona idag så det är full rulle som vanligt! sen har man ju börjat tänka på gymnasiumet också, blir nog brinell jalla fall handel elr nått. Hoppas på lite roligare skolare om man säger så, ehhh eksjö suger! nehe nu ska jag ta tag i mitt liv! ha det! :)

love M

gammal bild, men den tiden! ♥

för dig är jag låtsas..

Kategori:

tjoo!
allt bra här! eller sisådär! men bara le och gå vidare! skolan går väl helt OK nu, hästen är helt underbar! han går helt perfekt nu! i lördags var de klubbis, hoppade 70,80! gick super duper bra! i 70 kom vi 3:a och han var super! i 80 så var vi dubbel nolla och han var jättefin hela banan! så super nöjd med min lilla prins! annars har de vatt chill i helgen, skönt endå! hoppas på att denna veckan går fort, för sen nästa vecka är de ju lov! ska bli sjukt skönt om man säger så! hoppas ni mår super! ses!

love M

P.S i love you

Kategori:



en bild säger mer än tusen ord!

det snurrar i min skalle..

Kategori:

hejhopp!
vet att jag suger på att uppdatera! men ska försöka att bättra mig, men skulle vara lite roligare med kommentarer!!!! aja, mår vell sisådär händer mkt nu och har kommit in i en jobbig period! hästen har inte gått så bra nu ett par dagar och idag så släppte lite så får hoppas att det går åt rätt håll igen! Gillar inte vädret så mycket kan jag inte påstå men alltid mysigt med höst! får se fall det kanske blir en fotodag snart på både hästen och mig, bilderna börjar ta slut nu ju.. men det ska vi ändra på! hoppas ni mår bra så hör vi en annan dag! ses!

love M

älskling, vill så gärna!

misery

Kategori:

helloooo!
har inte orkat blogg nu i veckan faktist! inte hänt nått spec, så jävla trött på skolan! och vissa folk skulle bara behöva växa upp! hatar verkligen folk som kan hälsa m.m när det passar dom! de går ju inte göra det om man är med sitt "coola" gäng!! jag vet jag är skitsur men blir så jävla trött! är man kompisar så är man, eller?! aja, vantis är fin jalla fall, rakade honom i veckan också så nu slipper jag en dyngsur häst när jag har ridit! hoppas ni mår brao! ses!

love M