Matilda Björkman

forever young

Kategori:

tjoo!
nu har jag flyttat upp vantis till stora stallet, faktist lite skönt! så får hoppas att han trvis där, värkade så igår jalla fall! gick hem från skolan mådde verkligen inte bra.. men sen blev jag lite bättre så då följde jag med pia ut till casper, som för övrigt jag har saknat hela sommaren!! men han kommer tillbaka till persö idag :) roligt att rida honom igen. sen åkte jag till vanten, och vid åtta va de us möte så va hemma ca 21.20 typ, sent jag vet men men.. sen för övrigt förutom min förkylning och hals ont så mår jag rätt bra! finns folk som gör de värt att leva!! :) idag ska jag åka till kalmar med becca och kolla på häst till henne, får hoppas att de är nån fining! ha det!

love M


casper! ♥

I can't get you off my mind

Kategori:

heeeeej!
stadsfesten va grym-t! fast lördan sög lite faktist, men fredan va de ÖS! hoffmaestro♥ ägde fan eksjö! träffade mycket mycket trevligt folk också. folk som man inte har träffat på flera år. i går (lördag) va de nog roligast att gå hem, haha sköna människor! nehe, hoppas att ni som va där öste! ses!

love M


frasse!

rock you body

Kategori:

heeejjjj!
har inte orkat blogg nu, för vet inte riktigt vad jag ska skriva faktist.. skolan har ju börjat jalla fall och läxorna rullar in, så allt är som vanligt! i söndags va jag med jenny och tittade på handboll som va mycket trevligt faktist! sen står ju vantis på persö, och han verkar trivas jalla fall! nu hoppas jag på att veckan går fort för på fredag smäller det!!! STADSFESTEN! kommer blir så sjukt jävla värt med fint folk!! och lördag med!!!! taggar somfaaaan!!!! hoppas vi ses i helgen! ;)

sen vill jag nog färga mitt hår mörkt igen, vad tycker ni?!?!


love M

happppppppyyyy

Kategori:

heeeeey!
kan ju säga att jag mår ovnaligt bra! men de är för att imorgon flyttar vi vantis tillbaka till persö, äntligen!! men först blir de skola ju, men de är ju chill dom första dagarna! så idag har jag packat massa och skurat boxen. efter de åkte jag till persö och fixade lite med den boxen och träffade trevligt folk! nu måste jag snart gå och sova om jag ska orka upp imon! hoppas ni får fiiint! ses!

love M



min finis!

waka waka

Kategori:

heeeeeeeeeeeeeeeeey!
skit dålig på att uppdatera, jag vet! har vell gjort de gamla vanliga, stallet typ! i fredags va jag med lite roligt folk, kvällen blev lyckad! :) sen i lördags blev de stallet hela dagen, först vantis och sen persö, red lilla dinar som va hur fin som helst! i söndags va jag på tävling heeeeeeeeela dagen! åkte till stallet vig 06.00 och kom hem vid ca 19.00.. va med granen som skulle tävla avan, det gick jätte bra, i LB:3 fick hon 67,88 % så blev en 3 plats, dne klassen red hon till laget, sen skulle hon rida LA:3 med då fick hon 61 % nånting men där red hon inviduellet! blev en väldigt låååååång dag, men endå en lyckad tävlingsdag för eksjös lag vann :D så nu taggar vi till tenhult i september som är andra omgången och sen tredje omgången går i eksjö, så hoppas att dom vinner hela skiten :D sen vanten har gått suuuuuuper!! och på torsdag börjar vi skolan.......... men ska bli lite skönt att komma in i sin vardag! sen hoppas jag att få en plats på persö i veckan för då flytttar vi! WOOHOOOO!!! men ni får ha det toppen! ses!

love M

tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Kategori:

heeeeeeej!
ojdå, va ett bra tag sen nu! har inte gjort något speciellt så, eller förra veckan va jag på liseberg med fina tjejer. Va sjukt mycket folk, så stog mest i kö tycker jag men de blev lyckat endå och måste göras om! och hästen går sjukt bra nu för tiden, och i september tänkte jag att vi ska va med på klubbhoppning, och sen komma ut på lite lokala tävlingar! i helgen va de tävlingar på persö. sov där ute från torsdag! blev en lyckad helg, saknar persö sjukt jävla mycket!! villl tillbaka nuuuuuuuuuuuu! sen nästa vecka börjar ju skolan, nian................ men ska bli rätt skönt att komma in i sin vanliga vardag jalla fall! hoppas på ett bra schema och inte så långa dagar! men ska njuta nu av dom sista dagarna på sommarlovet jalla fall! ha de fiiiiint! ses!

love M