Matilda Björkman

Det kommer aldrig vara över för mig.

Kategori:

Ligger just nu hemma hos Bea och kan verkligen inte sova. Vad är det för fel... Juste jag är ju sjuk igen, det är så kul att vara förkyld och hostig nästan jämt..
Annars har veckan varit lugn, vi hade ju studiedag i fredags så åkte hem i torsdags, sjukt skönt! Igår var jag och Bea bara hemma och kollade film och mös, välbehövligt! Får se om vi är hemma ikväll också, som det ser ut nu ska vi va de men vi får se helt enkelt. Men ni får ha en toppen dag så hörs vi!

Äntligen bytt piercing i tungan

Kategori:

måndag

Kategori:

Då var vi tillbaka till verkligheten igen efter en go helg med fina vänner.
Har haft en lung dag i skolan idag, började med stalltjänst och sen trav. Sjuukt kallt var det att ut och köra fast rätt mysigt faktist. Sen på eftermiddan hade vi bara teori. Gick till vanten efter skolan och fixade boxen och stog och mös massa i hagen. Han fick vila idag, är så jäkla trött nu för tiden. vet inte vad de är med mig faktist.. Men imon får det nog bli lite longering.
Juste, jag har fixat praktik plats med. Det fick bli på persö hemma i Eksjö på ridskolan. Ska bli sjukt skönt att få komma hem både jag och pållen. Blir sammanlagt 5 veckor vi är hemma eftersom vi har påsklov v.14 och sen är praktiken v.15-18. Ska bli skönt att få bo hemma ett tag och komma tillbaka till "gamla livet" för ett litet tag.
Nehe nu ska jag ta en dusch och sen nästan gå och lägga mig asså.. Men ni får ha de fin fint så hörs vi!
 
Love M.
 

Kärlekens promenad

Kategori:

Helt okej dag i skolan idag. Efter skolan åkte jag till vanten och gjord boxen sen vidare mot jkpg med syrran. Hittade lite i alla fall, får se om jag åker dit med mamma nästa vecka kanske. Mycket lättare när hennes kort är med ;) haha skojja...
Ikväll har jag bara chillat på internatet med lite film oså, och nu tänkte jag sova faktist. Gött att man börjar vid 10.45 imon i alla fall, ha de fiiint :)

Love M.

Dålig bild på det jag köpte idag.

Onsdag

Kategori:

Börjar strax skolan som är rätt lugn idag. Efter skolan ska jag och syrran åka till jkpg och shoppa lite vilket är välbehövligt.

Annars har jag inte gjort nått speciellt dom här dagarna. Vart i skolan och stallet oså. Igår var min lilla pålle knäpp, tror vårkänslorna är på ingång. Men ni får ha en bra dag så hörs vi!

Love M.

Bästa vän vad skulle jag göra utan dig!

1 Mars

Kategori:

Sitter hemma hos pappa och kollar lite tv. Blev en väldigt lugn dag i skolan, jag har haft så jädra ont i magen i typ 2 dar nu så jag åkte faktist hem efter typ 1 timme. Så har duschat och lite så nu. Ikväll blir det lugnt eftersom vi ska upp tidigt imon. Hoppas på att det händer nått imon kväll. Ni får ha en fin kväll!

Love M.

Badaaasss!