Matilda Björkman

det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Kategori:

Har haft en lugn helg och inte festat en dag.. Har varit rätt tråkigt men de kan ju behövas de med ibland! I torsdags var vi ju hos veterinären med Vantis. Som gick väldigt bra faktist, dom hittade bara en liten liten hälta i höger fram kota så dom behandlade det för att det inte ska bli värre typ. Annars sa dom att han var jättefin i alla ben, rygg och allt. Så himla skönt att ha varit och kollat nu. Men ska tillbaka om 2 veckor så då får vi se vad dom säger då om jag får börja rida då eller inte. Men ni får ha det toppen så får vi se när jag bloggar igen!

LOVE M

ska aldrig göra det misstaget igen, du är mitt allt!

7 mars

Kategori:

haft en mys kväll med Bea och Linn! druckit kaffe (!) o bara snackat massa tjejsnack :) Och nästa helg ska vi bara ha en myskväll o sitta i pyjamas o kolla massa filmer. Kan behöva en lugn helg nångång! nehe snart dags för big brother och sen sova, upp vid 6.00 imon... ha de toppen för de ska jag ha!

LOVE M

tänk om allt kunde va så lätt..



piercing

Kategori:

hejhej!
är hemma i Eksjö nu för att jag är ledig imon. Ska åka till veterinären med Vantis o kolla fall allt stämmer.. Och på fredag har vi studiedag vilket är helt underbart! Har precis varit och piercat näsan med - finally! gjorde faktist inte jätte ont, gick så himla snabbt så hann inte tänka så mycket som tur va :) nu ska jag gå och va lite social mot mammsen som står och lagar mat :) och snart kommer Linn också ♥ kan inte bli bättre! ha det!

LOVE M

och här har ni resultatet :)