Matilda Björkman

STADSFEST

Kategori:

heej!
har inte hunnit elr orkat blogga faktist.. Men har de annars super bra i Tenhult. Har träffat underbara människor och trivs verkligen!! Nu är jag hemma i eksjö och taggar för Stadsfesten som kommer bli F-E-T-T !! aja, finns inte så mkt mer att skriva. På söndag flyttar vanten med mig också kommer nog bli toppen bra! Ni får ha de så bra ikväll, för de ska jag ha :)

LOVE M
kvällen kan inte bli bättre utan Emme ;)

hur kan man ens jämföra sig med såna?

Kategori:

hejhej!
Igår var jag på stan med Emma, Lisa och Jöns, men vi träffade massa annat folk med. Var hemma runt två och snacka om att jag var trött då.. Sov till elva typ, sen åkte jag ut till vantis. Skrittade och travade lite på banan idag och han kändes fin! Träffar han om ca. en vecka nästa gång :( men tror denna veckan kommer gå rätt fort. Vid halv sju ska vi åka och hämta alex sen bär de av till tenhult igen! känner att det redan är mitt hem ;) så känns sjukt bra! imon ska alla ettor åka till Boda Borg kommer nog bli kul! nehe nu ska jag gå och göra iordning mig lite, men ni får ha de så bra så kanske jag bloggar lite ikväll :)

LOVE M

I wonder how they sleep at night..

Kategori:

heej!
känns konstigt att va i eksjö nu, men kan säga att jag trivs sjukt bra i tenhult så ångrar ingenting att jag valde det! Men va lite skönt att komma hem till vantis osv. Han är inte halt längre så känns jätteskönt att de inte blev nått mer elr nått! :) Ikväll blir de ut på stan här i Eksjö, kan nog bli skoj! nehe, ni får ha de så bra så får vi se om jag bloggar imon elr nått :)

LOVE M

Gammal bild, men endå-




onsdag

Kategori:

Sitter nu på rummet i Tenhult, än sålänge känns de jättebra! har redan träffat nytt folk osv. Igår var jag hos vantis och kollade hur han mådde, då hade en ballinflamation men den sprack så nu är han knappt halt längre! så skööööööötnt att de inte va nått annat! Efter de åkte vi till Tenhult, åkte och kollade på stallet som han ska stå i och de var super fint. Så han kommer nog trivas kanon där. Sen åkte vi till internatet och packade in ochså. Sen grillade vi lite på kvällen. Nu börjar vi snart, är lite nervös faktist.. Men ni får ha de så bra så bloggar jag senare :)

LOVE M

"finns inget rätt, inget fel, alla kör sin grej"

Kategori:

åhh idag äntligen flyttar jag! är lite spänd men tror att de ska gå bra. Innan de måste jag fixa med lite grejer, ska gå på stan med mamma, PACKA, åka ut till vantis och kolla hur han mår, hoppas hovis är där med. Kommer inte få träffa honom förrens på lördag :( hoppas dagarna går fort nu! nehe, nu måste jag nog gå och packa lite.. men ni får ha de så bra så får vi ses om jag bloggar när jag har kommit dit :)

LOVE M




åh vad jag tycker om dig! ♥

15 augusti

Kategori:

oj, imon flyttar jag och jag har inte packat ett skit.. kanske dags att göra det. Ikväll blir de nog nässjö, lär väl va med Emelie elr nått :) måste städa mitt rum, tvätta och massa skit.. så antar att jag borde börja nu... ni får ha de så bra så får vi se när jag bloggar :)

LOVE M

Men vinden han pratar om blåser idag

Kategori:

ojj, suger verkligen på att blogga.. har varit i nässjö typ hela veckan. Hos emelie och hos pappsen! ridit vantis lite med, men igår var han halt :( och då va han inte varm nånstans, men idag var han svullen och varm i hoven så hoppas att det är en hovböld nu så de går över fort. Ska ringa hovslagaren imon så får han komma ut och se om han hittar nått.. Idag har jag även haft stallet, så va uppe vid 06.00 (!) usch imon ska jag sova.. Just nu sitter jag och katta framför TV:n som vi även har gjort hela kvällen, mys! är inte så trötta än så lär väl vara uppe ett tag till! nehe, ni får ha de så bra, på tisdag flyttar jag :D


usch tänker verkligen på hans familj och nära.. kände han inte men detta är verkligen nått som inte får hända.. 

 
LOVE M

1.000.000 nollor

Kategori:

hejhej!
Va hos Emelie igår kväll igen, vi var nästan tröttare än i förrgår så gick och la oss vid halv elva ungefär och somnade så fort vi la oss ner! Idag red jag vantis på banan, gick skit dåligt i början. Han var skitsur och sparkade och kickade och höll på. Men sen på slutet släppte han och gick jättebra! så slutade ju bra. Nu är allt fixat med stallplats på Tenhult med, men får dock inte boxen förrens den 1 september så ska fixa lite mer grejer innan allt verkligen är klart. Om exakt en veckan flyttar jag, woho kan inte vänta! Om en stund ska jag nog träffa Emma och fidde :) men ni får ha de så bra tills jag bloggar nästa gång!

LOVE M

måndag

Kategori:

hejhej!
åkte som sagt till Emelie igår, var bara hos henne och chillade. Båda var nog väldigt trötta, gick och la oss vid elva och båda somnade direkt så ja trötta va det! Ska snart åka ut till stallet och rida min fina, blir nog Nässjö ikväll med får se vad som händer. Nu har även de mesta löst sig med Tenhult, har nästan fått stallplats osv. så känns super! nästa vecka flyttar jag ju som sagt.. Ska bli så sjukt jävla skönt och slippa allt här och börja om på nytt! Snart är ju stadsfesten också så då ska jag ju sova hemma men de är ju bara en helg. åhhh, kan knappt vänta mer! nehe nu ska jag gå och byta om och ta fram regnkläder(!) jävla skit sommar..... ha de bra sålänge!

LOVE M

"så många låtar som fanns kvar"

Kategori:

ojj.. har verkligen glömt bort bloggen helt! I helgen nu har det varit tävlingar på Persö och det har varit väääääldigt långa dagar så har inte tänkt på att blogga faktist. Men tävlingarna har gått bra i alla fall, är nu hemma och har precis duschat och gjort iordning mig. Ikväll blir de mys hos Emelie, får se vad vi gör. Blir nog bara lugnt är rätt trött efter dagarna.. Nu kommer hon snart och hämtar mig, men ni får ha de så bra sålänge!

LOVE M

Måndag

Kategori:

har haft de svinkul på öland! Vi hade dock inte så fint väder, men de blev att vi hyrde två stugor istället för att sova i tält så märkte knappt av det. Måste verkligen göra om detta, men nästa gång en bättre camping kanske? så jävla sur personal osv.osv. Men hade de endå grymt!

Idag ska vi köra tillbaka vanten till persö, ska bli båda skönt och tråkigt. Längtar tills jag får åka ut och pussa på min prins!! åhhhhhhhh, vad jag saknar honom! nehe, nu ska jag försöka hitta skjus ut :) ha de så bra sålänge så kanske jag bloggar lite senare!

LOVE M