Matilda Björkman

22.46

Kategori:

hejhej!
måste bara säga, faaaaaan vad jag hatar att gå till tandläkaren! gör fan bara ont.. efter jag hade varit där åkte jag till stallet mockade och allt de där. Sen gjorde jag iordning min vita springare. Skrittade fram i skogen i ca.15 min. Sen red jag på banan i 45 min! och jädrar vad fin han var på slutet efter lite tjaffsande! åhhhh vad jag gillar honom nu!! sen va de us möte. Och vid 19.00 red jag med på lektion fick rida Rasken åhh superfin häst som gärna får följa med mig till tenhult! och efter de klippte vi en liten ponny som de gick förvånandsfullt bra med! förra gången vi skulle klippa honom gick de ju inte jättebra men nu gick det! så fullspäckad dag kan man säga! och imon blir de jönköping för lite bio, käk osv. Så kommer nog inte blogga så mkt imon men hinner nog slänga in nått inlägg på kvällen! nehe, nu in i duschen och sen sooooovaa! men ni får ha de toppen!

LOVE M

måndag

Kategori:

hejhej!
ska strax åka till tandläkaren, tråkigt somfan men men... Efter de blir de nog stallet. Ska rida min lilla sötis på banan tror jag. Ikväll är de us möte och när de är slut blir de ta in hästarna. Så min dag blir nog stall :) men alltid trevligt att ha hamnat på lite hemmaplan i ca. 1 vecka både jag och vantis! Nehe dags att dra sig vidare.. Kanske skriver nått ikväll. Ha de bra sålänge!

LOVE M

Kategori:

sitter just nu hos världensbästa vän ♥

torsdag

Kategori:

hejhej!
fick åka hem i måndags, hade så sjukt ont i magen och spydde faktist också.. men va lite skönt att va lite på hemmaplan och får sova ut! åkte till tenhult på tisdagskvällen igen. justee, i måndags klippte jag och frida vantis så nu är han ännu finare! idag klippte jag klart honom för vi klippte inte huvudet i måndags så de gjorde jag idag. tvättade även svansen och manen på honom så han är lite fin tills imon för då får han följa med hem till eksjö en vecka nu när vi har lov. För övrigt har han börjat gå som en klocka igen!! så himla skönt, men skulle vilja ha lite mer energi så på lördag ska jag åka och köpa havre och se om de hjälper lite! nehe, nu ska jag sova klockan ringer 6.45 imon.. vad gör man inte för djuren?! ha de bäst! natti


LOVE M

good feeling

Kategori:

heej!
veckan har varit blandade känslor så att säga.. men men, antar att de bara är att se framåt.. har i alla fall världensbästa föräldrar, vänner och djur! all kärlek till er ♥

I fredags va jag med Emma, vi gjorde inte jätte mkt. Va ute och gick och pratade av oss lite osv. I lördags åkte jag ut till persö för att träffa alla saknade människor och kolla på klubbhoppning, efter de åkte jag till Emelie i nässjö. Skulle följa med henne och kolla på en fölis :) den va hur söt som helst! men jag fick en annan vän, ett friser sto 1,5 år. Hur söt och snäll som helst! på kvällen blev de feeeeest! Och idag har jag varit med becca ute i Tallåsen, mockade och allt sånt och sen skulle hon och jenny hoppa. Mycket fina hästar va det! Och nu ligger jag i sängen på internatet i Tenhult och tänkte sova, imon ska jag klippa min finis vilket verkligen behövs! tänkte även frisera manen och tvätta svansen och lite sånt så han blir lite höst fin :) Nehe nu ska jag försöka sova, kanske tar före-efter bild på vanten imon så får ni se hur fin han är egentligen! ha de bra sålänge!

LOVE M

du är den finaste!

så många frågor men inga svar

Kategori:

hejhej!
har faktist skitit i bloggen ska jag erkänn, känner att de inte är så roligt längre.. är väldigt mycket i mitt liv just nu, vi behöver inte gå in på detaljer.. men förutom allt som är skit är de rätt bra.
Men mår verkligen inte bra längre..

I helgen har jag varit med min fina kusin.Och i lördags va de fest som var blandade känslor på men de va kul jalla fall! nehe, nu ska jag försöka sova om de går. ska även försöka blogga lite i veckan. Men ni får ha de så bra sålänge! :)

LOVE M

förlåt mitt hjärta, men de är bäst så... :(