Matilda Björkman

torsdag

Kategori:

hejhej!
mår jädrigt bra! för fick idag reda på att jag kom in på tenhult. Och då ska jag nog flytta dit med, och vantis får följa med! ska bli så jävla skönt att flytta, är sjukt trött på vissa personer här asså... men nu får jag träffa nya, äntligen! annars har jag inte gjort så mkt idag, har varit i änkarp hela dagen. Vanten fick massage idag, han tyckte de va svinskönt! annars har jag och nelly chillat och kört fyrhjuling :) fyfan vad kul de va!! aja, snart kommer en ny header med! ha de så bra sålänge!

LOVE M

tisdag

Kategori:

hejhej!
vädret är på topp idag också. Vilket är underbart! igår red jag vanten lite på banan och sen red jag ut i ca en timme. Gick inte alls bra att rida... han var seg och så jävla tråkig! aja, får hoppas han kommer till en bättre period snart.. På kvällen gick jag hem till emma, och där va lisa och fidde med. Vi kollade på film typ hela kvällen, va hemma typ kvart i två. nu ska jag snart gå till stan och träffa elin! har saknat den bruden en anning! ikväll blir de stallet, går inte rida nu när de är så varmt. ni får ha de så bra sålänge!

LOVE M

UNDERBART!

Kategori:

helt underbart väder ju! äntligen kanske de bli sommar i sverige med. Får åka ut och rida ikväll, är alldeles för varmt för att rida nu. får se vad som händer ikväll, skulle igentligen åkt till nässjö, men får se lite.. nu är det inte långt till falsterbo heller! fatta vad kul elr?! kommer nog bli sommarens bästa asså! men vi har inte riktigt bestämt när vi åker ner än. Men TAGGA! aja, nu ska jag gå ut en sväng tror jag:) ha de så bra så kanske jag bloggar lite ikväll!

LOVE M

"finns de en så finns de flera"

Kategori:

hej!
inte orkat bloggat faktist. Midsommar var rätt kul faktist, härligt folk jalla fall! annars har de vell inte hänt så mycket, ridit vanten och corsika hela helgen. Har gått rätt så bra med båda tycker jag! Måste bara säga att de är fett nice med sommarlov, även att de inte känns som sommar pågrund av vädret, men nu skulle de visst bli fint väder igen! I veckan ska jag nog sova i pappas lägenhet, så jädra skönt! får se vem som följer med :) aja, nu ska jag snart sova! är pisstrött och mår inte jättebra om man säger så.. hårt när sanningen kommer fram osv... aja, hörs snart igen! ha det!

LOVE M

saknar snyggida med :( ♥

mmmm

Kategori:

red bara corsika idag, var rätt trött faktist. Men tog in vanten och borstade lite på honom. Blir nog en chill kväll för min del, ska nog ladda ner några filmer och mysa lite! kan behövas laddas lite för imon. men ni får ha de så bra sålänge, så ska jag försöka blogga lite imon med!

LOVE M

torsdag

Kategori:

hej!
en dag närmare midsommar, bli lite chill hos jenny. ska grilla osv. :) så kommer snyggida till mig med! idag ska jag rida både vanten och corsica, åh snacka om att jag har längtat! får bli två pass på banan, ska även rida corsika lördag, söndag, härligt att ha fullt upp tycker jag! får se vad jag ska göra ikväll, var så sjukt trött igår så gick och la mig vid tio, och sov till tio. aja, ska nu vakna lite sen åka ut till finisarna :) ha de bra!

LOVE M


"we was always so close"

Kategori:

snacka om trött! jag, katta, och oliva gick och la oss vid fyra inatt... och vi skulle upp vid sju! hej hopp trötta brudar. dock var de bara jag som gick upp vid sju, dom andra låg kvar till åtta. bussen gick vid tio över nio så de va därför vi gick upp så tidigt. När jag kom hem bytte jag om och åkte till stallet. Packade osv. sen tog jag in honom, och sen lastade vi in honom! och puss på han för att han var jättesnäll att lasta idag! så nu går han och käka massa gräs :) som tur har han varit där innan så de va ingen cirkus där inte. skönt! ska åka dit ut igen om några timmar och rida lite, hoppas att han är på bra humör idag eftersom inte mitt ligger på topp! ikväll blir de nog katta igen, alltid lika mysigt! :) men ni får ha de såbra!

LOVE M



tisdag

Kategori:

heej!
förlåt för dålig uppdatering men har faktist inte suttit så mkt vid datorn. inte hänt så jättemycket faktist, jag och katta har varit mest i nässjö nu förtiden! är jätteskönt att vara ensamma i pappa lägenhet och bara umgås och mysa! har ridit vanten lite med, har inte gått jättebra han har varit för jädra tjurig asså! och han bli så jädra dum då! men imon får han äntligen åka på bete så då blir han nog gladare hoppas jag :) nu ska jag och katta dra ner till stan, ska träffa olivia och mysa lite med henne med :) ha de så bra sålänge!

LOVE M

fredag

Kategori:

tjena!
allt bra här tycker jag, sommarlovet rullar på. I onsdags var jag med katta hela dan, vi gick till norråsa och hälsade på amanda carro och madde :) dom va så fina så! sen drog vi hem till pappsen och kollade tv, gick och la oss typ tre. Igår kväll var jag med fidde, emma, och lisa, åkte lite bil osv. värt så att säga :) ikväll ska jag och beccis dra till stan i nässjö, är ju coverfestival, men ska dock inte gå in men vara ute och träffa folk också! imon har jag stallet hela dan, och vid tio ska jag och granath ha ponnyridning, haha kommer dö av garv! ska försöka ta någon bild med ;) aja, hoppas ni mår toppen! bloggar nog mer imon!

LOVE M


mitt hjärta blöder

Kategori:

tjoo!
inte hänt så mkt nu på domma dagarna därför har jag inte bloggat så mycket! har mest varit stall, i måndags hoppade jag lite på lektionen, tycker det gick hyfsat. Det har ju gått bättre om man säger så. Han har börjat bli så jädra pigg så han bli stark, då stänger han av lite.. men kul att han är pigg jalla fall! gick rätt bra när jag red igår med tycker jag! hoppas att jag hittar nån att va med ikväll, så tråkigt att bara sitta hemma när man har sommarlov.. på fredag ska jag och becca nog gå på cover festivalen i nässjö, kan bli skojj! på lördag blir de hästar hela dagen! har stallet och sen ska jag och granath ha ponnyridning på stan :) haha aja, ska snart till stallet nu, hoppas ni mår bra jalla fall!


LOVE M

måndag

Kategori:

sov faktist till halv tolv idag, kändes att jag var trött! idag blir det stallet lite senare för rider inte lektion förrens vid sju så får bli lite chill innan det. får nog plocka iordning lite på mitt rum tror jag! tror det får bli en lugn hemma kväll i kväll faktist, är nog inte så mkt folk som är ute på en måndag, alla har ju inte fått sommarlov än! aa juste, blir ingen sommarskola för mig dom sa att jag inte behövde det! så hoppas att jag verkligen kommer in nu, gör jag inte det vet jag inte vad jag gör... aja, kanske bloggar lite ikväll! ha de så bra sålänge!

LOVE M

här ska ni få lite bilder som jag hittade på telefonen :)












 
känslan när man hittar en brun/svart häst när han ska va vit :(



"tre ord och jag faller direkt"

Kategori:

blev en värd kväll med emma, lisa, och fidde :) dom fick mig på bra humör! gick rätt bra att rida vanten tycker jag, så himla skönt att rida med hög musik i öronen. verkligen en sak jag ska göra oftare! nu blir de sängen, är sjuk trött... ska försöka att sova ut imon, för ska inte till stallet förrens på eftermiddan! sen måste jag bara säga att det finns för mkt idioter asså... och nu syftar jag mest på en person! aja, hoppas ni mår toppen!

LOVE M

you´re not sorry

Kategori:

nu är allt med studenten slut för detta året! lite skönt faktist, har varit rätt mkt stimm.. idag blir de mest stall. ikväll ska jag nog träffa katta, kan behövas prata :( aja, orkar inte skriva mer, finns inget att skriva tyvärr... hoppas ni mår bra jalla fall!

LOVE M

värt

Kategori:

blev mycket värt hos granathen och även efteråt! mycket mysigt folk osv. :) måste göras om! ska strax sova, imon står studenten på hela schemat! får se vad kvällen har att erbjuda, hoppas att en viss person hör av sig.... men det vet man aldrig med det. aja, ha det så bra så får vi se fall jag hinner blogga imon!

LOVE M

fredag

Kategori:

gomorron!
ska strax åka till stallet, känner att det kan vara skönt att ha det gjort tidigt så slipper jag stressa elr nått sen! ikväll ska jag hem till becca, kan bli roligt :) innan det ska jag vell chilla, skit väder idag med ju :( antar att man får leva med det... idag är det ju inte åsk värme jalla fall! jädrar vad de smällde igår, och länge!! men som tur är kan jag sova endå, tycker det är lite mysigt men endå läskigt.. får se fall jag bloggar mer idag, annars hörs vi imon! ha det så bra sålänge!

LOVE M

det finaste jag vet ♥

jag försöker på nytt men allt blir fel

Kategori:

har nu äntligen sommarlov! har inte riktigt fattat det än? men skolavslutningen var hemsk, grät i kyrkan utanför kyrkan, i klassrummet :( alla var så ledsna, kommer verkligen inte sakna skolan med klassen och det andra folket, usch :( hoppas vi träffas i sommar! efter skolavslutningen åkte vi till nässjö, där var det bal. vädret sög, men jossan och david var lätt snyggast av paren asså! super fina var dom! ikväll blir det lugnt, och imon ska vi fira becca som fyller 18 på lördag :) ha de så bra sålänge så hörs vi!

LOVE M

benen på ryggen

Kategori:

halloj!
var svin kul på liseberg! behövde inte stå i kö alls länge, i slutet kunde man bara gå och åka direkt. Har varit hemma idag, kände att jag var så jädra trött och vi skulle endå bara vara på ränneborg så missar ju ingen endå. idag får det bli en skogstur med johanna och tian, kan vara skönt! ikväll blir det nog kolla på balen här i eksjö, och imon är det skolavslutning och på kvällen balen i nässjö, ska kolla på min fina syster och alla andra såklart :) jag får ju inte sommarlov riktigt direkt, ska ju som sagt gå sommarskola. känner att även att jag kommer in så ligger jag efter som ett svin, och jag vill verkligen vara med från första början på gymnasiumet, så  det är de faktist värt! ser fram emot ett FETT sommarlov med mycket vänner osv. :) hoppas ni mår bra!

LOVE M

snygg cheeeey ;*

måndag

Kategori:

har faktist inte haft tid att blogga på några dagar. Har varit sjukt fint väder så har varit ute hela dagarna. Och på kvällarna har jag varit med fina folk :) har självklart varit hos vanten med, men har knappt gått att rida faktist för de har varit sjuuuuuukt varmt! i fredags var vi några tjejor hemma hos becca, som fyllde år på lördan sen, och natta fyllde också år då så firade henne med :) aja, nu ska jag snart åka till stallet, ska nog bada med han idag så han får svalka sig lite! och imon blir det liseberg :D wohooo! ha det så bra sålänge!

LOVE M

kan inte tänka.

Kategori:

igår kväll åkte jag till becca och nelly :) blev en lugn och mysig kväll med dom! sov även hos pappa inatt för onödigt att åka till eksjö när jag likaväl kan sova hos pappsen. åkte till stallet runt tio idag, kände att de är alldeles för varmt för att rida idag, hade inte blivit bra då. så betade honom en bra stund :) åkte hem och nu sitteer ja här, ska nog ut och sola en sväng tror jag! vädret är ju helt underbart! ikväll blir det grill osv med mysiga tjejer! :) ha det bra så länge!

LOVE M

torsdag

Kategori:

kunde äntligen sova ut lite! vaknade vid kvart över elva som var helt underbart. Gick upp och chillade vid datorn lite, sen vid kvart över tolv typ åkte mamma och jag och handlade, är ensam hemma i helgen! skööön-t! red vanten i typ en halvtimme idag. först gick de inte alls bra han bara cpade, men sen blev han lydig och fin. tur för han det! efteråt badade jag honom, och han blev vit för en gångs skull. men kan ju säga att han inte kommer vara det imon.. aja, äger man en skimmel så gör man :) får se vad kvällen har att erbjuda! hoppas ni mår toppen!

LOVE M

jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Kategori:

hur gött är det inte att ha gått sista ordentliga skoldagen?! fyfaaaaaaaaaan vad nice!!! ska bli fett skönt att slippa den där äckel skolan. har typ inte gjort ett skit idag, först skolan. Sen när jag kom hem solade jag i en timme typ. fick vell lite färg med håller på att jobba på brännan! sen blev det stallet, vanten fick vila idag med, känner att de va alldeles för varmt att rida, skulle inte blivit ett bra ridpass endå. och ikväll har jag chillat på stan en stund med becca, sen kom frasse med :) och nu ska jag sova, sjuuuukt jävla trött! sen ser jag fram emot en värd helg osv. :) hoppas ni mår bra!

LOVE M

 Du går med blicken vänd
kan du ha sett mig än
Någon borde byta stad
för nu kommer allt tillbaks

Jag minns bara allt det bra
allt som var du och jag
men aldrig, aldrig
kommer allt tillbaks