Matilda Björkman

freeeedaaag ;*

Kategori:

ååhhh älskade fredag! ska bli sjukt skönt med helg nu igen, veckorna går så jädra fort nu asså! men bara + med det! först blir de skolan och sen blir de vell stallet, får se vad som händer ikväll. blir nog en chill kväll är ju vårspelen också där imon så behöver nog ta det lite lugnt! hoppas ni mår toppen!

LOVE M

....

Kategori:

dagen började med skolan som var rätt så chill idag faktist! fick sluta 40 min tidigare med. gick då till stan, hittade bland annat ett par shorts, behöver verkligen nya sommarkläder nu! får hoppas man åker till jönköping snart med. vanten fick ta en sväng i skogen idag, red ut med ridgruppen så var mycket roligare när man är fler! snart är det vårspelen med, ska bli sjukt kul! ha det bäst så hörs vi kanske imon!

asså vissa folk är så jädra respektlösa.. vill bara åka långt åt helvete och börja om allt på nytt. starta ett nytt, roligare, bättre liv! åka dit där inte en jävel känner mig. bara börja om på noll igen, hade varit sjukt jädra skönt! är trött på allt och alla, den enda jag har är min häst, helt seriöst.. och vill verkligen inte ha det så! blir så himla ledsen, mår dåligt varje dag. vissa dar visar jag det inte och vissa dar gör jag det. man tror att man har så många vänner men tänk efter, det har man inte! usch, mår så sjukt dåligt av detta.. och det är inte bara vännerna detta handlar om. det är ALLT och då menar jag allt! aja, nu har jag fått skriva av mig lite jalla fall..

LOVE M

Kategori:

ser du stjärnan i de blå
ja den lyser för oss två
du får mig att förstå
ditt namn får hjärtat mitt att slå
nu vet jag vad dom menar med att
du är underbar



jag är nästan där

Kategori:

första dan i skolan gick rätt bra endå tycker jag, men var svintrött va nära på att somna på sista lektionen... men klarade mig! efter skolan gick jag katta och linn till stan och chillade lite, as gött väder!!! sen blev det stallet, vanten var helt crazy idag, kickade och var svinpigg! haha han är så söt :') sen blev det en klippning för honoms del, han blir så jädra svettig när jag rider så får hoppas de blir bättre nu! efter det blev det ett bad för honom, och han blev faktist väldigt ren, skön-t! tror dock han inte kommer att se ut så när jag kommer idag... aja, hoppas ni mår bra! ha de bäst så länge! :)

love M

if we ever meet again

Kategori:

hallå!
vaknade för en stund sen. idag ska jag och natta åka till jönköping, till charlies så klart! har dock inga pengar men titta går ju alltid! sen vidare till stallet för lite vårspelsträning och sen rida min vita. imon börjar skolan igen tyvär.. har varit ett grymt lov! inte långt kvar till skolavslutningen heller, och jädrar vilken press jag har på mig nu... får hoppas att jag fixar det!! aja, nu ska jag gå och göra mig iordning. kanske slänger upp ett inlägg ikväll, ha det bäst så länge!

love M

jag saknar dig fining! rest in peace ♥

just can´t get enough

Kategori:

har haft fullt upp så har inte hunnit blogga faktist. men helgen har varit bra och fullt med hästar överallt, :) är nu sjukt trött jalla fall, är ju lite skillnad på att sova där och hemma. sover inte för mycket där ute asså! aja, en dag red jag vanten på framridningen, gick bra! igår red jag ut med ett gäng, var super mysigt gick i vattnet och allt :) idag har jag inte orkat rida faktist, har bränt mig i ansiktet och är sjukt trött. så han fick vila idag, han dör ju inte av det jalla fall :) i helgen har jag hunnit kosta på mig ett bomullstäcke, super fint! och verdus skydd fram, super snygga! ska bara köpa bakskydden med, hon hade inte dom i vantens storlek så fick nöja mig med fram :) måste säga att jag ha världensbästa pappa! tack du är bäääääääst!♥ nu ska jag ut i det fina vädret och träffa emma en stund! ha det toppen alla hoppla!

love M

onsdag

Kategori:

tjoosan!
sitter just nu i husvagnen och chillar typ, ska nog snart gå till stallet och kolla till hästen :) ikväll är det vårspelsträning men ska ha larissa eftersom jag ska ha henne på det riktiga. sen senare ikväll ska jag rida min fina med, sen sova här ute till söndag! blir nog skojj! hoppas ni mår bra så hörs vi snart igen!

love M

där allt började

Kategori:

heej!
lovet har börjat bra, med mycket fint folk om man säger så :) stallet har gått bra med. börjar dra ihop sig till tävlingarna nu, får försöka blogga lite då :) måste säga att jag är på jädrigt bra humör, sjuuuuuukkkttt nice :) hoppas ni mår KALAS! ha det!

love M

every time I hear your voice hit the vaults here in my chest, when you look into my eyes, I see a bright future.♥  







in kommer stekarn

Kategori:

goddagens!
helgen har varit VÄRD! tack amanda, katta, och alla hoppla :) vet inte redigt vad jag ska göra ikväll faktist, tänker jallafall inte sitta hemma och ruttna! får se när vi hörs igen ;) ha det så länge!

love M

lördag

Kategori:

måste säga att club nrdic söööööööög! inte värt pengarna nånstans. vi drog till nässjö vid typ 11, drog då på fest. trevligt folk :) katta och amanda sov hos mig myspys på dom! ikväll ska jag va med katta igen ska nog åka lite bil. hoppas ni mår bra, så hörs vi!

love M

;*

Kategori:

heejsan!
skolan var chill idag, första lektionen hade vi ingen lärare så jobbade såååååååååååå mycket! andra lektionen kollad vi på film, tredje lektionen kollade vi på film, fjärde lektionen kollade vi på film och sen blev idrotten inställd så slutade vid ett! hur gött som helst! åkte ut till vantis en snabbis, och sen åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning och nu ska jag snart gå till katta, ikväll blir det CLUB NORDIC, snacka om att det kommer bli värd kväll! ha det bäst!

love M

wonderman

Kategori:

tjoo!
allt hyfsat här, denna veckan har gått sjukt fort! ska bli sjukt skönt med lov nästa veckan. men hela veckan står för S T A L L hela påsken är det tävlingar så kommer ha fullt upp! men datorn får nog följa med dit ut så jag kan blogga på kvällarna! ska ju faktist sova där ons-tors-fred-lör-sön, blir nog skojj! skolan går helt okej nu, hästen går också helt okej nu! men han har sår överallt stackarn, hoppas han tuffar till sig snart och säger ifrån så han får komma in i gänget! ska försöka bada honom nåndag med! han är liiiiitteee smutsig :') hopoas ni mår bra så hörs vi snart igen!

love M

high and low

Kategori:

tjoo!
gick bra att rida, skrittade och travade dock bara! nu ska jag och katta ut och gå, behöver verkligen prata av mig.. mår så jävla dåligt helt plötsligt? jobbigt när det blir så...

love M

nothing as good as you

Kategori:

hallå!
allt är bara bra här. älska vädret!! nu börjar det verkligen bli vår! kan ju berätta att helgen var sjukt värd! måste göras om! sen nu går ju vanten med 5 andra hästar, och går inte så bra lägre :( får ge det några dagar till, funkar det inte får han gå själv igen! han står längst ner i hagen hela dagen får inte komma fram, och han har sår ÖVERALLT! får hoppas att det blir bättre snart! han har blivit vaccinerad nu så har bara skrittat honom, mysigt i skogen! idag får han nog ett bad tror jag! och ska även skritta en stund på han med. hoppas ni mår bra :)

love M





all to be with you

Kategori:

hejsan!
dagen började med att jag åkte till stallet vid 06.50, åkte med emelia därför blev det så tidigt. aja, vid ca. 8.00 släppte jag ihop vanten med valackarna, gick skitbra! inga problem alls! så nu har han 5 kompisar :) skönt! aja, sen när jag kom hem duschade jag och gjorde mig iordning, ikväll blir de myspys :) ha det!

love M

fredag ;*

Kategori:

ÄNTLIGEN FREDAG! så jädra skönt! blir en chill kväll för min del, ska nog hem till emelie en stund ikväll, mys på det! :) men först ska jag åak till min lilla häst, tror jag ska longera honom en stund elr nått. blåser ju fan bort.. aja, annars allt ok. skolan var chill idag! hade nationellt prov i engelska, fyfan vad jag sög rent ut sagt.. aja ha det bra nu folket!

love M

kärlek vid sista ögonkastet

Kategori:

hejsan!
allt är vell helt ok här. hoppar upp och ner heeeela tiden! skolan börjar bli jobbig igen. har så jädra mycket att ta igen!!! aja, får hoppas att jag hinner det jalla fall. vanten har gått rätt hyfsat i veckan endå, han har ju lite damp vissa tillfällen men annars går han som en klocka! roligt att man börjar se resultat för allt jobb jag har lagt ner på honom endå! men måste säga att mitt självförtroende ligger på 0.... tråkigt att vara tillbaka där igen.. aja hoppas ni mår bra! ha det!

love M

igår fyllde världensbästa människa år! jag saknar dig, synd att jag inte kunde fira den med dig :( jag älskar dig ♥




stjärnorna finns här

Kategori:

sitter just nu här och är så sjukt trött.. gick hyfsat bra att rida idag faktist, men red dock i regnet så var inte så taggad faktist... aja, sen när jag kom hem duschade och åt jag, blev en mycket god pasta sallad! ska alldeles snart gå och sova så man orkar med dagarna!

sen måste jag säga att jag har världensbästa vänner! ser inget liv utan er!

love M

12.35

Kategori:

heejsan!
sitter just nu i skolan och har bild. suger........ fattar inte ens uppgiften vi ska göra vafan?! aja, blir stallet direkt efter skolan ska rida på banan idag igen. Sen måste jag hem och plugga, har ett arbete som ska va klart imon och biologi prov. sen har jag säkert mer jag måste göra... sen ska jag försöka ut och gå 1 timme ikväll igen. så jädra skönt!! aja, hörs kanske ikväll! ha det!

love M


P.S i love you

Kategori:

hejsan!
gick hem från skolan idag faktist, hade sjuuuuukt ont i huvudet, så tog en ipren och gick och la mig. sen när jag vaknade hade det släppt. så åkte till stallet och red min fina ute på banan med becca och camomille. Gick så jädra bra idag!! måste nog vara vädret med :) sen när jag kom hem så bytte jag om till mina träningskläder och gick ut och gick i en timme, var hur skönt som helst med musiken på högsta volym! nu har jag precis duschat och ska snart hoppa i säng skulle jag tro! ha det bäst! ciao

love M

en bild från igår när jag tömkörde honom :)

 
och en bild från idag i vårmyset :)

we cry

Kategori:

mot skolan, hörs senare!

it´s taking me higher

Kategori:

heej!
helgen har varit bra. har varit hos pappa, men har även varit med emelie typ hela helgen. alltid lika mys! kommer säkert vara med henne nästa helg med ;) vi åkte mest bil och hämtade folk typ. annars har jag varit i stallet hos min lilla vita prins! gick hysat igår att rida honom. idag tömkörde jag honom och jädrar vad fin han var!! blir så glad när de går bra :) nu ska jag kolla på ponnyakuten och sen lägga mig i sängen tror jag! så sjukt trött.... har ju haft stallet idag med. hoppas ni mår toppen, så får vi se när vi hörs nästa gång! :)

love M