Matilda Björkman

time for school

Kategori:



Love M

zZzZzz

Kategori:

rubriken säger allt! aja gick hyfsat att rida idag tycker jag endå! nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova i min varma säng! förövrigt vill jag ha en ny säng, får så jädra ont i ryggen i den jag har nu! får väl blinka lite för mamma! hörs säkert imon! puss och gonatt!

love M

Say goodbye to my heart tonight

Kategori:

skolan har varit chill idag! men har varit så sjukt jävla trött på ren svenska!! fyfan, vill verkligen ha motivation nu det sista i nian, hoppas det vänder.. ska snart åka ut till vantisen får hoppas han är på bra humör idag eftersom jag inte är på så bra humör så blir de inte bra om han ska hålla på.. men men, hörs kanske ikväll!

love M

Kreta 2010

21.09

Kategori:

tjoo!
dagen har varit bra tycker jag! fast har typ inte gjort ett skit!! åkte till stallet på kvällen och bara myste med vantis. innan det slöade jag i soffan! och nu ska jag snart duscha och sen sova! är så sjukt jädra trött.. sen kanske jag håller på att bli sjuk, är hänging och sånt skit.. men det får vi inte hoppas!

sen har jag fått en fråga här på bloggen: "kan du inte skriva vilka sorts förebilder du har i ridingen? Både på prand prix nivå o hemma-nivå? och varför? :)"

okej, på grand prix nivå är mina förebilder i hoppning Rolf-göran Bengtsson och Meredith Michaels-Beerbaum för att jag tycker att dom rider sjukt bra! det är väldigt prydliga ritter när dom tävlar! Dom har fina sitser över hindrerna, dom kan även hoppa upp på en häst som dom aldrig har suttit på och rida den lika bra som sina egna hästar! det ger mig väldigt bra inspiration! Dom rider ju som sagt väldigt prydligt också och det visar att man kan vinna även att inte ta dom snävaste svängarna och ha den snabbaste farten och sitta och dra hästarna i inertyglen! Det är min åsikt jalla fall!

I dressyr har jag ingen speciell så men om det ska vara någon så är det ju Jan Brink såfall! Han rider mycket mycket bra! ser så enkelt ut när han rider!

På hemma nivå är det faktist Jessika Lingmerth som är min förebild! Hon rider sina hästar lungt och sansat, hon rider även sjukt bra!! När hon hoppar sina hästar ser det så lätt ut! Och jag älskar även hennes ridstil! hon har skit bra sits och allt det där. Så nu vet ni lite om det :)

Rolf-Göran Bengtsson



Meredith Michaels Beerbaum



Jan Brink



Jessika Lingmerth



Love M




Your love is ultra magnetic and it's taking over

Kategori:

tjoo!
har sån jädra bloggtorka!! vet inte vad jag ska skriva om!!! men får vell blogga lite ibland så jag inte tappar allt sug.. Men annars är det bara bra här! Hästen har varit dum i huvudet rent ut sagt några idar!! men igår bara trillade stenen ner och allt släppte! åh vad fin han var då!! får hoppas han är lika dan idag! första dan i skolan efter lovet var vell bra, rätt chill faktist! nu har jag kollat på ponnyakuten ska vell snart åka ut till min prins!

sen nu längtar jag as mycket till gymnasiumet! ska bli sååååå skönt med ny skola och nytt folk!! trött på eksjö faktist.. får hoppas jag kommer in med! aja ni får ha det så bra, så får vi ses när vi hörs nästa gång! :)

love M

osv osv.

Kategori:

heey!
allt bra häääär. händer ju inte överdrivet mycket i mitt liv, eehh.. i lördags blev jag nockad va en häst så fick fetaste bulan i pannan!!!! som tur är syns den knappt längre tack vare att jag satt med is hela lördags kvällen! har ju varit hos pappa i helgen, som alltid är lika mysigt! :) och nu sitter jag hemma hos mamma och inte gör ett skit faktist, sen nu hela veckan som kommer har vi sportlov, och fyfan vad värd man är det!!!! ska försöka sova ut mig nu, men vet att jag inte kommer göra det endå, men försöka kan man ju alltid göra :) får se vad veckan har att erbjuda! ha det bääääääst!

love M

saknar dig finis!♥

I've never loved one like you

Kategori:

hallo!
bara bra här har jävligt ont i magen bara, så va hemma från skolan idag! sen är jag sjuuuuukt trött på detta jävla vädret! när ska det bli vår igentligen? aahh blir så trött! har mest kollat på OC hela morgonen, men har faktist städat mitt rum med, konstigt nog! ska försöka hålla det rent nu, men vet att det kommer vara stökigt nästa vecka igen, he-he. om en stund blir de stallet han får nog vila idag, har ju som sagt ont i magen! efter de blir de hem till pappasen och ikväll åka lite epa med katta och emma ;) haha! imon upp tidigt för stalltjänst och sen är de årsmöte för US, får se vad som händer då :) sen säger jag grattis till min fina syster som tog körkort igår :):):):):):) hej taxin! aja, vi hörs kanske i helgen! ha det!

love M

hey baby, drop it to the floor

Kategori:

tjooo!
allt bra här tycker jag. Idag hade vi vårat första nationella i svenska och tycker faktist det gick rätt bra! annars är skolan rätt chill faktist! efter skolan blev det en fika med nelly på princess, hur mysigt som helst! skönt att prata av sig lite! sen blev det stallet, han fick vila idag faktist, han vilade inte en enda dag förra veckan så han förtjände det faktist! sen nu ikväll har jag mest chillat framför datorn, ska snart hoppa in i duschen, sen kanske gå och lägga mig, är ju så sjukt jävla trött jämt.. aja, ni får ha det bäst!!

love M

såå bäst!

You do it over and over again

Kategori:

tjobre!
va i ingatorp igår och faktist var det roligt i lilla hålan ingatorp!! värd kväll osv. idag har jag varit i stallet hela dagen typ elr åkte ut vid halv tolv och va hemma vid sex, så ja hela dagen! gick hyfsat att rida endå. och nu ikväll har jag jenny och johanna chillat vid soffan hela kvällen. ska snart sova är så sjukt jävla trött!!!!!! aja, om jag orkar skriver jag lite imon med :) ha det!

love M

I'm falling to pieces

Kategori:

gick bra i stallet! men började dagen med skolan som var chill! dagen gick sjukt snabbt! aja i stallet började jag med att longera vanten en stund och först la han sig och rullade i typ farten (!) och sen bockade och gjorde massa glädjeskutt när han fick upp farten! men tycker det är så roligt att djuren har lite livsglädje i livet! men för övrigt i början så var han assssss seg asså i början när vi köpte honom för ett år sen, så är så roligt att se resultat på honom! för han har verkligen blivit pigg att rida med, så super duper kul! sen vid sju red jag lektion på ramona. hoppad faktist och tycker det gick skit bra! hon är ju så fin! sen efter det så kollade jag på hoppträning, var hemma vid 22.00 ca! så lång dag idag! och nu sitter jag här och har tänkt att snart gå och sova. by the way ska vi åka till charlies imon med vantisen, äntligen!!! hoppas på en bra sadel! men ha det bäst så länge så kanske vi ses imon!

love M


åh vad jag älskar dig min fina!♥

you´r okey

Kategori:

ska nu till stallet! hörs ikväll!