Matilda Björkman

It's time

Kategori:

Kan verkligen inte sova, tur jag börjar vid 10.45 imon.. Idag har jag faktist vart hemma från skolan, har haft ont i huvudet i 2 dagar nu, och känner inte riktig för att sitta på lektion med huvudvärk. Så har tatt det lugnt typ hela dan. Åkte till stallet på kvällen fixade boxen och sen longerade jag han lite på banan. Gick både bra och dåligt, han är så förbannat jävla envis!! Men bara kämpa vidare antar jag. Nehe, nu måste jag försöka sova, hörs kanske imon :)
 
LOVE M
 

I could be the one

Kategori:

Jag vet att jag suger på att blogga asså... men men, har ingen motivation längre så jag skriver lite när jag känner för det.
Annars är mitt liv som vanligt. Åker till skolan på söndags kvällen går i skolan måndag-fredag är i stallet på kvällarna och sen tar jag de lugnt på internatet.Och på helgerna är jag med mina vänner. På fredag blir det ut och äta i Jönköping med några tjejer, ska bli jätte mysigt faktist! Sen på lördag blir det troligtvis lite party. Har inte festat på ett tag nu pågrund av att jag har vart sjuk och jag har piercat tungan, finally! Så himla skönt att det har läkt nu, kan äta och pratar nästan helt normalt.
 
Hästen går bra i perioder. Vissa dar går han som en klocka och inte tjurar nånting men sen vissa dar vill jag typ knappt se honom.. Så tråkigt när han är på det humöret! Han är en liten bitch helt enkelt. Men ska börja träna lite för Anne igen och se om vi får bort det mesta i ridningen så man kan rida ett normalt pass på en normal häst som gör det man säger till han. Även att han är som han är så kommer han alltid att vara min lilla ögonsten, i oktober har jag ägt honom i 4 år (!!!!) Det är helt sjukt vad tiden går! Men som sagt, han är min kärlek och det kommer han alltid att vara ♥!
 
Ni får ha det så bra så får vi se när jag skriver nästa gång, vem vet det kanske kommer ett inlägg varje dag nu. Men det är sånt som märks :)
 
LOVE M
 
 

Nytt liv

Kategori:

Har inte orkar blogga faktist.. Men aja, kan ju försöka att slänga upp några inlägg då och då i alla fall.

Detta året har jag börjat mitt nya liv, har slutat med alla sötsaker osv. Och är ute och rör på mig varje dag. Så igår var jag ute och gick 1 timme med min fina pålle, idag har jag vart ute och pw i 40 min. Och imon ska jag upp hyfsat tidigt och gå ett varv runt sjön som är ca. 6 km. Och jag kan säga att jag mår så jäkla bra, är så himla skönt med nytt år och nya möjligheter. Och känner på mig att detta kommer bli ett toppen år! Nu måste jag sova, men ha det toppen :)

Love M.