Matilda Björkman

say that you miss me

Kategori:

tjoo!
skolan var chill idag. vi va ju typ bara 10 pers för alla andra va i stockholm. rätt gött endå! åkte till stallet typ direkt när jag kom hem! när jag kom ut så tog jag av vantis täcket så han fick lufta sig lite. sen när jag skulle hämta honom efter ca 45 min så var han en ler hög :') haha, tur att han skulle stå idag så jag kunde borsta på honom ordentligt! så blev bara mys! kollade på vårspelsträningen med. och nu sitter jag här nyduschad och fräsch! ikväll blir de grey´s som vanligt på onsdagar. ha det toppen!

love M

som sagt.. får helt enkelt skylla mig själv när jag köpte en skimmel :)

you smile, I smile

Kategori:

heej!
mår faktist bättre. men fortfarand ont i halsen... men va uppe och kollade på akuten igår och var ingen halsfluss elr nått, va typ virus så antar att det bara är att stå ut ett tag till! hästen har skött sig hyfsat bra domma dagarna, han var lite busig idag bara, men han är ju så sötnos :) red på banan med olivia, gick bra! han går så bra på hack, så får nog rida med det faktist! byter nog till bett om ett tag! men eftersom han går bra på hack så ser jag ingen anledning till att byta till bett? aja, skolan suger som vanligt! jädrar vad jag ska jobba på nu domma sista veckorna! ikväll har jag varit på justin bieber´s nya film, och ni får säga vad ni vill men jädrar vad snygg han är!! man ville verkligen inte att filmen skulle ta slut! så snacka om att jag ska köpa den så fort den kommer ut :) ha det!

är så jävla trött på dig.. du sjunker verkligen ner mig till noll...

love M

mmmmmmmmmmmmmmmm!

19.16

Kategori:

heej!
 mår skit dåligt, kan knappt svälja och är dunder förkyld. kuuuuuuuuuuul! annars mår jag vell ok. har rätt många tankar som snurrar runt i huvudet nu. så jobbigt när man inte vet vad man ska göra... aja annars har jag inte gjort så mycket, varit i stallet och igår va jag med emelie. och nu ska jag åka hem till pappsen! hoppas ni mår kalas!

love M

vet inte vad jag ska göra, jag som hade hoppats på att det skulle bli så bra :( vill verkligen inte älskling...

du är speciell, för mig helt underbar

Kategori:

god morgon!
är hemma från skolan idag med, känner mig inte pigg, har troligtvis ögoninflamation med.. men mår bättre än vad jag gjorde igår. det enda jag gjorde igår va att kolla på TV hela dan, kunde inte ens åka ut till min prins :( johanna fick ta hand om honom, och det tackar jag super duper mycket för!  får se fall jag åker till stallet idag, om jag gör de så kommer jag till skolan imon! känner verkligen hur tråkigt det är att bara ligga hemma och inte göra ett skit. jag är ju van att vara i stallet typ hela kvällen, men inte då.... se fall jag hittar lite fler bloggtävlingar såfall lägger jag upp dom senare :) ha det så länge!

love M

bloggtävling

Kategori:

du är bäst nu men du var bättre förr

Kategori:

heej!
inte orkat blogga på ett tag faktist, har inte hänt så mycket heller så! är hemma från skolan idag, har feber kan knappt svälja och förkyld... wohooo äger! va ju fan nyss sjuk? damp!!!! vanten har gått hyfsat bra domma dagarna, igår gick han bara bra i slutet då släppte han! finns inte så mycket mer att säga faktist. får se fall jag slänger in nått mer inlägg nu när jag inte har nått att göra! ha det så länge!

love M



fredag

Kategori:

äntligen fredag! ska bli så jädra skönt. aja, gick mycket bra att rida vanten igår på lektionen, får hoppas han sköter sig idag med. ska rida för åsa nordin och hoppas på det bästa! men först är det skolan som gäller! får hoppas dan går fort. sen får vi se vad som händer ikväll :) ha det!

love M



cause you just my type ♥

Kategori:

tjobre!
sitter just nu och kollar på säsongens första avsnitt av grey´s anatomy som är slut nu, helt seriöst det finns fan inget bättre program! aja, som tur va så gick vanten bra idag. var ju lite tur för honom! för igår va han gratis kan jag säga! usch vilket jädra humör han kan ha ibland. beter sig som ett sto! skolan var rätt så chill, hade nationellt i kemi på morgonen som gick skit dåligt.. men men, hoppas ni har haft en bra dag jalla fall :) ses!

btw, happyface så här på kvällen :)

love M


tisdag

Kategori:

ja jag vet att jag suger på att uppdatera.. men finns liksom typ inget att blogga om. skolan är jobbigt, hästen är jobbig, allt är jobbigt... nu ska jag snart till skolan jalla fall! ska ut och springa nu första lektionen för de är idrott. sen stallet när skolan är slut! får se om jag går ut och går ikväll med. kanske slänger in ett inlägg ikväll :) ha det!

love M

11.54

Kategori:

god morgon!
dagen kommer bestå av mest stall! men ska nog gå en sväng på stan innan det tror jag. ska rida vanten i ridhuset idag, och sen på kvällen blir det rida lektion men ska ta lektionshäst då :) tycker det är bra att rida lite andra hästar med, så man inte bara rider sin egna hela tiden! kanske slänger in ett inlägg ikväll, annars hörs vi imon! ha det!

love M

he's like suicide but it feels alright

Kategori:

tjoobre!
allt bra här endå! livet rullar på rätt bra tycker jag. finns ju alltid nått att klaga på och något man vill förändra. men men så kommer det ju alltid att vara! as nice med kort vecka, lediga torsdag och fredag nu! så chill hela veckan. hästen har gått bra med tycker jag! skrittade ut igår med beccis och millan, och idag vilade han! men fick endå rida en lektionshäst på vårspelsträningen för det var någon som inte kom. sen ska jag åka till världens bästa pappa i helgen med! men nu sitter jag här och är as trött! men går nog till tv:n en stund! ha det bäst så länge.


love M



Love hurts whether it's right or wrong

Kategori:

tjoo!
har inte bloggat på några dagar nu! har faktist inget att blogga om. blir mest hästar, men det är ju faktist det jag brinner för så? skolan har varit rätt så chill faktist, har gått sjukt fort i nian! vi är liksom redan i mars?? typ bara 3 månader kvar på p-ängen, som är pretty nice!!!!!!!! ska bli sjukt jävla skönt att slippa den jädra skolan!!

hästen går bra nu för tiden, men börjar fundera på om han är ett sto? haha tjurig som as! men bara kämpa på med min fining :) annars har det vell inte hänt så mycket faktist. ska vara med i vårspelen på larissa, vintern blir det iår igen, men roligt att få vara med jalla fall :) se om jag kanske bloggar ikväll elr om det blir imon! ha det så länge!

love M

do it like a dude

Kategori:

skolan nu, hörs ikväll!