Matilda Björkman

Fredag

Kategori:

åhhhhhh äntligen fredag! om några timmar bär de av till öland!

Vaknade typ vid halv elva, så dåligt som jag har sovit i natt har inte jag sovit på länge asså! har nog max sovit 4-5 timmar.. Och nu har jag snart packat klart, men känns fortfarande som jag har glömt nått. Antar att jag märker de på öland då. Nehe, ska nu packa ner de sista, ha de så bra så hörs vi på söndag antagligen!

LOVE M

så många frågor men inga svar..

Kategori:

min dator har cpat ut totalt så har inte kunnat blogga. Nu lånar jag syrrans dator en liten stund så jag kan slänga in ett inlägg! I tisdags var "ölands tjejerna" hemma hos becca och grillade och myste. Sov hos Emelie sen. På onsdag åkte vi och hämtade Vanten så fick han åka på lite äventyr under eftermiddagen. Gick rätt bra att rida, skuttade ju lite också. Men har lite att jobba på men ser bara positivt på det, hade varit tråkigt om hästen gjorde precis ALLT man sa. Idag har jag varit med jenny hela dagen, var först på stan en sväng. Sen åkte vi till vanten, och sen åkte vi hem och färgade håret på varanda. Mitt blev helt jävla fail så jossan fick komma och färga om det så nu är jag mörkhårig, men har ju sagt att jag har viljat bli de igen, så antar att de va meningen?! Imon åker vi till Öland, kommer inte träffa vanten på 3 dagar dock :( hoppas jag överlever! känner att de ska bli väldigt skönt att komma iväg lite! Annars mår jag faktist toppen, har hur underbara människor som helst runt omkring mig :) snart åker jag även till Tenhult, ser fram emot det! nu ska jag och jenny snart gå och lägga oss och tagga morgondagen! juste, har inte ens börjat packa men får göra de imon! ha de bra så får vi se om jag hinner blogga imon, elr om de blir på söndag :)
LOVE M

Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Kategori:

heeej!
igår blev de mys med Jenny, Johanna, Emma, och Emelie. Åkte till campingen och chillade och tjötade lite. Sen åkte vi hem till Jenny och gjorde samma sak där! Åkte med till Nässjö och sov hos Emelie inatt, runt två åkte jag hem och åkte till vantis. Red en sväng på banan i början var han seg sen blev han helt galen. Bara drog och höll på!! imon ska vi åka till Emelie´s stall och hoppa lite, kan bli kul att komma ut lite! Ikväll blir de grill och chill med bra folk! sover även i nässjö. Hörs nog imon! Ha det!

LOVE M

Måndag

Kategori:

vaknade vid halv tolv idag, och vid tolv va de tyst minut för de som har hänt i Norge. Fyfan är så sjukt hemskt. Han borde ju förfan torteras!!!! aja, kändes lite konstigt faktist när hela huset var tyst ;s men men, tänker på alla i Norge, måste vara svårt för alla...

Idag ska jag nog gå på stan med mammsen lite, sen vidare till vanten. Funderar även på att färga håret ikväll, blir nog lite rött så som jag har haft innan :) men får se hur de blir! Ha de så bra sålänge!

LOVE M

SEG

Kategori:

halva dagen blev åt att sitta i en bil. Nelly var och tävla nånstans tror de va Värnamo, när dom började köra en bit med lastbilen så började den brinna (!) så jag och christer fick åka och hämta dom, gick som tur va resan bra. är ju fortfarande lite sådär med att åka med transport långt efter olyckan.. antar att de kommer sitta i.. Så hann inte rida vanten idag, får rida honom lite ordentligare imon. nehe, min kväll har varit väldigt seg så att säga så nu ska jag gå och lägga mig. ha det!

LOVE M

Söndag

Kategori:

ojdå, har helt glömt bort bloggen! mina dagar har ungefär sett likadana ut, sover till ett-åker till stallet- duschar gör mig iordning- går till Emelie :) så har de varit ett tag nu, har varit lite med katta med. så har inte så mkt att säga faktist, TAGGAR ÖLAND DÅ! ska bli fett skönt att komma bort lite och umgås med mina vänner. Just nu sitter jag och tittar på "life of Ryan" på MTV, och jädrar vad snygg han är!!!! så måste kolla lite till nu :) ha de så bra så hörs vi!

LOVE M

00.04

Kategori:

hejhej!
vädret suger, annars är de rätt så bra tror jag! gör inte så mycket på dagarna faktist, sover till minst ett, åker till stallet kommer hem duschar äter, sen oftast går jag till emelie. Så har inte så mkt att skriva faktist. ser fram emot öland med underbara vänner! annars börjar de närma sig mot tenhult. Lite nervöst men ska bli super kul med nytt folk, ny skola, ny stad, och att jag faktist ska bo där! nehe, nu ska jag gå och sova. Ha det!

LOVE M

äntligen!

Kategori:

äntligen är allt planerat, det blir öland helgen v.30! WOPPPPPP WOPPPPPP!!!! FEST I EKERUM!

annars är allt lugnt här, har bara svin ont i huvudet.. ska snart gå och kolla på nån film nån barnfilm kanske? älskar dom!! red vanten en liten sväng idag, gick väl hyfsat. Imon och på onsdag ska jag rida Corisca med, och fredag sen får vi se hur de bli i helgen! älskar den underbart fina hästen! ikväll har jag även varit med Emma, härlig brud de asså. Nehe, ha de bra sålänge!

LOVE M

GALET VAD GLAD JAG ÄR ATT VI ÄNTLIGEN SKA ÅKA NÅNSTANS!!!!!!



myyyyyyyyyyyys

Kategori:

blev en chill kväll hos Emelie med henne och emma :) kollade på en film som va på femman, den var rätt bra i början men sen va den rätt dryg, och dåligt slut.. men men vart tvungen att kolla klart på den! imon ska jag följa med Emelie till stallet vid tio (!) ska åka ut med hundarna och mocka och lite sånt. Sen på eftermiddan ska jag ut och rida vantis. Får se vad jag gör sen på kvällen, blir nog en "hemma kväll". nehe dags att sova snart om jag ska orka upp imon.. Ha det!

LOVE M

tråkiga söndag

Kategori:

hejhej!
snacka om att jag är trött idag... sov till typ ett men är fortfarande svintrött? jobbigt läge där.. igår var jag med Emelie och Emma, vi åkte lite bil och körde på lite folk och träffade folk osv. Bättre än att sitta hemma och ruttna. Idag ska jag bara rida Vanten, men åker nog ut i eftermiddag. Får se vart jag rider med, är ju inte de finaste vädret precis. Får se vad som händer ikväll, kanske går bort till Emelie och chillar osv. :) Nu ska jag kolla på TV ha de så bra sålänge!

LOVE M

lördag ;*

Kategori:

har precis käkat en god middag hemma hos pappsen! Imorse åkte vi till jönköping elr vid tio, blir tidigt när man är van vid att gå upp vid tolv! aja, köpte bara ett bett och pappa köpte lite på biltema såklart! Var väl hemma runt tolv, åkte hem och chillade ett tag sen vid två typ åkte jag ut till Emelie´s stall, sen åkte vi till änkarp. Emelie red vantis och jag corsika. Gick väldigt bra tycker jag. Hon var väldigt lugn och fin idag. Roligt att man ser "resultat" från efter varje gång jag rider henne. Sen åkte vi ut till hennes stall igen och fixade vatten och flyttade hästar och lite sånt. Åkte hem och duschade och lite. Ikväll ska jag va med Emma, Emelie, och kanske Becca. Kolla läget lite på stan :) Sen tycker jag att de va kul att sverige fick brons i VM iår, bryr mig faktist inte om fotboll men lite kul jalla fall :) aja, ha de så bra sålänge!

LOVE M

KRETA ♥



Fredag

Kategori:

vaknade vid tolv idag, så himla skönt att verkligen få sova ut. Vädret säg ju ändå! åkte till stallet runt ett, mockade och fixade lite innan jag tog in Vanten och Corsika. Båda var rätt så blöta så fick vänta lite, men red Vanten först. Skrittade bara ut en sväng på 30 min ungefär. Jobbade honom hela tiden och han kändes mjuk och fin. Sen red jag Corsika på banan, gick också bra dock var hon väldigt pigg så fick bli mycket halter osv. Blev bara att jag red 2 hästar idag, kände att jag var för trött på den tredje. Imon ska jag rida Corsika igen, Emelie följer nog med och rider Vanten sen vidare till hennes hästar. :) får se om jag går till Emelie sen en sväng och sitta och tjöta lite :) ha de så bra sålänge!

LOVE M




torsdag

Kategori:

blev en rätt så lång dag! Hon hoppade bara en klass för att det var piss väder, det pissade ner regn och de blåste somfan! och Buffan blev lite för "bekväm" i första klassen så gick inte så bra, men man får se på de hon gjorde possitivt helt enkelt :) hade väldigt rolig bilresa JALLA FALL! ska snart gå och sova, imon ska jag rida 3 hästar så måste vara pigg :) ha de så bra!

LOVE M

Mot Linköping

Kategori:

hejhej!
sitter just nu hos Emelie och väntar på att vi ska åka till stallet. Idag är det Linköping som gäller, va ett tag sen man var på tävling så ska bli superkul! lär bli en lång dag! Igår red jag bina Emelie´s kallblodstravare, hehe jättesöt men jädrar vad pigg!! och jag tycker Corsika har krut i sig ;) aja, vanten fick vila för han har varit så hängig nu några dagar så då kan han likaväl få ta de lugnt, bli inte bra att rida en trött och tjurig häst! hoppas ni mår bra, lär inte bli nått mer bloggande idag. Hörs imon!

LOVE M
Emelie och Buffan :)



.....

Kategori:

Don't make me bring you back to the start
You can run but you won't come far
Don't let me show you how weak your are

hakuna matata

Kategori:

hejsan!
igår kväll låg jag och kollade på peter pan, och jädrar vad jag älskar den filmen! helt underbar! annars gjorde jag inget. Nu i morse har jag kollat på 2 lejonkungen filmer, hehe jag älskar barnfilmer. Helt underbara är dom ju! Om några timmar ska jag åka till vantis, ska nog rida lite på banan. I kväll ska jag åka till emelie där jag även ska rida lilla bina :) kan bli en upplevelse! Imon blir de Linköping hela dan, ska följa med Emelie när hon tävlar. Får se om jag bloggar lite ikväll, annars hörs vi imon elr nått. ha det!

LOVE M

SAY JAMBO

Kategori:

hallå!
allt bra här, är bara trött hela tiden. Antar att de är för att man sover länge och sen inte gör så mycket? aja, igår var jag med Emma vi åkte till nässjö och träffade lite folk osv. idag blir de nog stallet nästan hela dan, ska rida vanten och sen kommer Emelie med buffis och ska hoppa lite i änkarp :) får så vad som händer ikväll, får kanske bli en "film kväll". Ha de så bra så hörs vi!

LOVE M


"du är bäst nu, men du var bättre förr"

Kategori:







förlåt för att min uppdatering har sugit. men har varit hos nelly några dagar och har inte haft tid att blogga faktist. I fredags kom de några ut dit och de blev grill och chill. Lyckad kväll med härligt folk! annars har vi bara chillat och kollat film hela dagarna typ. Men skönt de med! och om 2 veckor åker ett gäng tjejer till västervik som kommer bli helt underbart! kan säga att de är istället för att vi åkte till falsterbo, ska bli så himla skönt att komma härifrån några dagar och umgås med dom bästa :) ska försöka blogga lite mer nu! men  ni får ha de så bra sålänge, så hörs vi snart igen!

LOVE M

REBECCA GÄSTBLOGGAR

Kategori:

Heeeeeej!
Rebecca Andersson här. Tänkte bara utnyttja att skriva lite här nu när matilda har låtit mig fixa om lite här.
Så, hon är nog den galnaste jag vet. Som typ på nätterna när man ska sova kan hon helt plötsligt få rycket och garva läppen av sig. Eller när hon klagar på nästan allt jag gör.....
men det gör inget för jag tycker om dig jallafall :)
PUSS!

har inga bilder, men min blogg finns HÄR!
(döda mig inte nu tack)

Can´t get it off my mind

Kategori:

hallå!
red bara corsika idag vantis fick stå så får han gå resten av veckan. Gick bra att rida henne hon är ju så fiiiin! har varit hemma en stund nu och har duschat osv. Får se vad som händer ikväll, hoppas att nån vill hitta på nått annars får jag väl kolla på film hela kvällen :) men de är mysigt de med! ha de så bra så hörs vi senare elr imon!

LOVE M

frågan på livet...

Kategori:

gick inte alls bra att rida, han var seg och min dag har sugit. seriöst inte nått kul som har hänt, och mår inte toppen nu heller.. antar att jag är i en svacka nu... får hoppas veckan och helgen blir bättre! imon ska jag rida både corsika och vanten kanske blir lite gladare då.. men men, skulle vilja ha en "suprice" snart.. hoppas ni mår bra!

LOVE M

man down

Kategori:

halloj!
inte orkat blogga faktist. Har bott hos nelly nu några dagar med så har väl inte riktigt haft tid till de heller. I helgen hade vi stallet så blev tidiga morgonar men vad gör man inte för sina favoriter? annars har vi mest kollat på film och ridit, och självklart åkt fyrhjuling! sen i fredags kom de några tjejer ut till nelly, vi grillade och myste lite så :) och de blir inget falsterbo för oss detta året :( vi får ta nya tag nästa år helt enkelt! jag och beccis (!) ska bo hos nelly nu i veckan med, kan bli skojjigt :) ni får ha de så bra sålänge!

LOVE M





just wanna be with you

Kategori:

sitter just nu ute hos nelly. Red en sväng innan, gick inte så bra.. aja, får vell försöka ta nya tag imon antar jag. Sen fick jag även reda på idag att jag kom in i nässjö också. så nu har jag ett väldigt svårt val! men det lutar mer åt ett annat jalla fall! nu ska jag gå och fixa håret lite för snart kommer tjejorna! ser fram emot en myskväll med dom bästa! ha det!

LOVE M

diggar mina otroligt coola brillor med :)

Kategori:

älskade fredag

Kategori:

godmorgon!
är lite ledsen på vädret faktist, jag som hade hoppats på att de skulle va fint idag! i helgen ska jag bo ute hos nelly, har stalltjänst där med så smidigt att bara gå ut och släppa ut dom. Ikväll kommer några tjejer ut dit så ska vi grilla lite och bestämma falsterbo om de blir av.. jag skulle verkligen vilja flytta nu, slippa allt och bara komma bort härifrån! men får vänta ett tag till. ha de bra sålänge!

LOVE M