Matilda Björkman

8 december

Kategori:

hejhej!
sitter just nu i soffan på internatet med lilla kissemissen, är så jävla uttråkad de bara går att bli så ska nog snart gå och lägga mig.. men annars är de rätt bra! men jädrar vad de har kommit mycket snö på bara några dar! men lite mysigt är de faktist :) vantis börjar komma in i en bra period nu igen :) i helgen blir de träffa massa bra folk!
och imon fyller min fina mamma 50 år, grattis i förskott till henne!
LOVE M

1 december

Kategori:

tjeena!
igår åkte vi från internatet till ullared, blev rätt så mycket häst grejer men bara sånna grejer som jag behöver faktist. Köpte även lite julkappar. Va väll tillbaka till internatet runt elva, gick nästan och la mig direkt då.. man blir så jädra trött av att gå runt hela tiden.. men kul var det!

Annars börjar jag må lite bättre faktist, har sånna underbara vänner som stöttar mig genom allt. All kärlek till er
Vantis börjar gå hyfsat igen! nu är han nyklippt och finis! jädrans vad mycket päls han hade! men nu är den borta. På lördag ska jag, frida och båda hästarna åka på klubbis i eksjö. ska bara skutta runt en 50 för att få rutiner! och idag ska vi även klippa chappe, som är fridas lilla polle så han är fin till på lördag :) nehe, nu måste jag städa vårat hus, ser faaaaaan ut...... och är lite ledsen för de är ingen snöö ju :( hoppas den kommer snart! men ni får ha de awesome så hörs vi!!

LOVE M