Matilda Björkman

tisdag

Kategori:

tjaaa!
vaknade runt halv sju, gjorde mig iordning för skolan, började med svenska, musik, a-tid, spanska, lunch, och sist teknik, rätt så chill dag faktist.. efter skolan gick jag becca och katta till stan, träffade stina, och några fler, sen gick becca till valle, och jag och katta gick hem, så åkte jag till vanten, red honom på banan, gick inte så bra.. men men, ha det bra! (:

peaceandlove M

lördag

Kategori:

heeej
gick upp runt nio, gick och satte mig vid tvn, åkte till vanten runt ett, när jag var klar där ute åkte jag till persö, de var klubbdressyr, va faktist rätt så många som va med, kuul! sen när de va slut, blev de att jag borstade sessan och gypsy, sen åkte jag hem till pappa igen, var skit trött så somnade tidigt! :) ha det!

peaceandlove M

fredag

Kategori:

hallojsan!
ojj har inte bloggat på ett tag nu, men min vecka har jalla fall vatt super, har ju praoat på ett dagis, underbara barn! så denna veckan har varit chill.. och vanten har gått super, han har blivit så jäkla fin nu, de är bara lite till pigghet som ska dit sen är han ännu mer bäst! är hos pappa i helgen, så blir bara myyys! men ni får ha det så bra!
 
peaceandlove M ♥

tisdag

Kategori:

hejhej!
gick upp vid tjugo i sex idag, började ju vid halv sju.. men men, jag praoar ju nu på ett dagis, det är hur mysigt som helst, alla barnen är underbara! lekte med dom hela dan, slutade vid halv ett, åkte hem och åkte till vanten, red inte idag, är så sjukt trött, så åkte hem och gjorde mig iordning ocg åkte till katta, va med henne en stund, sen gick vi och mötte hilda, skulle gå på handboll, de var eksjö-nässjö, nässjö vann, men dom var duktiga! och nu ska jag sova.. ha det! :)

peaceandlove M

lördag

Kategori:

hejhej!
vaknade vid halv sju, kan inte sova för min jävla hosta, men somnade om igen och vaknade vid halv tio, gick upp och kollade på tv, käkade frukost, sen åkte jag till vanten, han var helt störd idag, skulle igentligen longerat men gick inte han var helt, crazy! så tog ut honom i hagen igen. och pappa kom och hämtade mig, så när vi kom hem duschade jag och käkade, sen åkte jag till becca, så var carro där med, va med dom till tio, de var skit kul, mycket skratt! :) men ni får ha det så bra, och glöm inte att kommentera! :)

peaceandlove M ♥

det är för dig mitt hjärta slår..

fredag

Kategori:

tjoho!
yess, äntligen fredag och helg! hemma från skolan idag med, kommer nog vara sjuk i helgen med.. aja, har inte sovit så länge vaknade vid nio, satte mig vid datorn, sen kollade jag på en film, mys! senare på dan åkte jag till vanten, svullnaden har gått ner ordentligt nu, så ska börja rida som vanligt, men han va jättefin idag, så kul att de går bra igen! sen åkte jag till pappa, och har kollat på tv och suttit vid datorn typ hela tiden, och nu ska jag snart sova! ha det! (;

peaceandlove M ♥

torsdag

Kategori:

hejhej!
hemma från skolan idag, har feber och är förkyld och massa skit.. gick och la mig vid åtta igår, men har knappt sovit nått i natt på grund av denna jävla hostan! så va uppe vid halv nio, satt vid datorn, datorn, sen gick jag in till jossan och vi kollade på new moon 2:an, den va rätt bra, men fattar inget eftersom jag inte har sett ettan.. sen åkte jag till vanten, svullnade va mycket bättre idag, och han va hur mysig som helst! skrittade bara idag, jag kan nog trava lite imon med.. :) sen när jag kom hem duschade jag och käkade sen la jag mig och kollade på en annan film, kommer inte ihåg vad den hette men nån kärleks film, sen gick jag och la mig! bli nog hemma imon med! ha det! :)

peaceandlove M

onsdag

Kategori:

hejhej!
började med att gå till linné och möta klassen, vi skulle på nån föreläsning om hittlers tid, de va en gubbe som snackade om det, han hade överlevt den tiden så fick vi lyssna på det, och det va hemskt, usch! slutade vid tre, åkte ut till vanten,borstade honom bara idag, fortfarande svullen och varm, hoppas de går ner snart! sen känner jag mig sjuk så är nog hemma imon.. ha det! (:

peaceandlove M

tisdag

Kategori:

tjaa!
slingade och klippte håret igår, blev rätt nöjd faktist! började med skolan, hade typ tema dag så de var väldigt slapp dag, kollade på en film på bion med, den var både rolig och ledsam.. sen när vi hade slutat gick jag tbx till skolan för jag skulle ha återläsning, blev slappt där med!
sen åkte jag till vanten, red inte för han har fått en spark på fram knät så va svullen och varm, så får skritta eller leda honom tills svullnaden har gått ner, hoppas de blir snart! sen kom jag hem satte mig vid datorn, käkade och nu precis har jag kommit från duschen, och nu måste jag plugga, ha det! :)

peaceandlove M


söndag

Kategori:

halloj!
tråkiga söndag, vaknade runt nio idag har inte sovit ett skit domma dagarna nu asså, jobbigt.. så då gick jag upp käkade frukost satt vid datorn, sen vid ett åkte jag till vanten, jenny följde med idag med, kuuul! :)
så mockade vi och fixade allt, sen tog vi in honom och gjorde iordning honom, red i ridhuset idag, först var han surig men sen var han jättefin, jenny satt upp en stund med, hon tyckte om honom! så nu har jag precis duschat och har ingen anning om vad jag ska göra ikväll..
men ni får ha det så bra, och komentera! :)

peaceandlove M

lördag

Kategori:

tjosan!
sov hos becca inatt, vi gick upp vid typ åtta, gjorde oss iordning och gick till ishallen, det har varit cup där idag, så har kollat hela dan på hockey, men det var kul! :) sen åkte jag till vanten, fick vila idag, så ikväll vet jag inte vad jag ska göra, hittar vell på nått skoj!
ha det!

peaceandlove M

torsdag

Kategori:

hej hej!
skont med studiedagar nu asså, men kan verkligen inte sova länge, stört! aja, först var jag hos vanten, red honom, sen släppte jag honom i ridhuset idag igen, sen åkte jag hem, gjorde mig iordning så åkte jag till biblan och träffade becca, hennes syrra, och nån unge, sen efter nån timme gick jag och becca till stan, sen till p-hallen, åkte lite bil, och så där, sen va jag med nisse och emma, sen runt elva gick jag hem, så vid halv två gick jag och la mig! :)
ha det!

peaceandlove M

onsdag

Kategori:

hejhej!
vaknade kvart i sju, gjorde mig iordning för skolan, vi började med intresseval, har skoltidning, det suger, sen matte, sen bild, sen biologi, och sist kemi, haha alex och fidde hade damp, så dom fick gå från lektionen, för dom hällde vatten på varandra och så där.. sen var jag kvar en stund i skolan, men inte så länge, när jag kom hem så åkte jag till vanten red honom, inte så jättelänge men en halvtimme jalla fall, sen släppte jag honom i ridhuset så han fick springa av sig och rulla sig, myyys! så var jag hemma runt halv åtta, duschade käkade, och kollade på grey´s anatomy, men sov typ halva så missade lite, sen var jag sjukt trött så jag gick och la mig!
men ni får ha det!

peaceandlove M


tisdag

Kategori:

heej!
skolan först, den var vell rätt okej, inte så jobbig dag.. sen efter skolan gick jag och becca hem till mig, gjorde makaroner och busade med frasse, haha! :) sen gick vi till ishallen skulle kolla på hockey träning, sen kom emma, hilda, och moa, så becca åkte hem efter en stund, och sen gick moa och hilda också! så det blev jag och emma kvar, vi hade verkligen skit kul, snackade om allt, haha då menar jag verkligen ALLT! ;) sen efter träningen gick vi till ica, och sen stack vi hem, så åkte jag till vanten, han fick vila idag, så nu ska jag duscha och sen sova!

peaceandlove M

måndag

Kategori:

tjoo!
trött på skolan och snön, men älskar
att det är sol ute!
aja.. först skolan sen till vanten,
har ridit lektion idag, gick bra..
så imon har jag återläsning! -.-
men men..
jag ska försöka komma i säng
tidigt idag, men jag vet ju hur det
brukar bli med det!
ha det!

peaceandlove M ♥

lördag

Kategori:

heej!
började med att jag åkte till vanten,
sen efter det åkte jag till persö,
de va ett jäkla ståhej där idag..
för blev typ hälften av alla lektionshästarna
lössa, dom sprang igenom tråden, och sen
hoppa keez ut ur hagen, men sen när allt var
lugnt red jag casper, gick hyfsat bra!
saknar honom nått grymt!
sen åkte jag hem, och nu är jag svintrött!
ha det!

peaceandlove M ♥

fredag

Kategori:

tjohho!
äntligen fredag!
jag kom typ en kvart sent till skolan idag,
jag ställde klockan på kvart i sju, då gick jag
upp och plattade håret, sen va jag så trött, så
jag somnade om till typ halv åtta, och då flög jag
upp, haha, så hej återläsning på tisdag!
förövrigt var skolan cpp idag!
sen när jag kom hem åkte jag till vanten,
gick faktist hyfsat att rida idag, sen kom
pappa och hämtade mig, så nu är jag här! :)
ha det!

peaceandlove M ♥

torsdag

Kategori:

tjaa!
skolan först, den va tråkig idag,
sen efter skolan följde jag med hilda
och moa till konsum, sen gick jag hem
till katta en stund, sen gick jag hem,
käkade, och åkte till vanten, han fick
vila idag, år så grymt trött..
så nu ska jag snart duscha och sen sova.. :)
ha det!

peaceandlove M ♥


Onsdag

Kategori:

tjoo!
skolan först, var vell rätt okej,
vi har ju slapp vecka läxfritt!
slutade vid tre, då gick jag hem,
sen åkte jag till vanten, red honom
som gick skit dåligt!
sen är jag hemma nu, ska snart hoppa in
i duschen och sen sova kanske.. :)
ha det!

peaceandlove M

tisdag

Kategori:

tjaa!
först var de skolan, den va okej
sen fikade jag med becca, mys!
när jag kom hem åkte jag till vanten,
han fick vila idag så jag var där en stabbis,
när jag kom hem gjorde jag iordning mig,
för jag skulle till ishallen, så jag och katta
gick och mötte hilda på stan så gick vi till
ishallen, så kom emma, jennifer, becca, och issa
dit med, de var en rolig match, spännande på slutet,
fast de va en idiot på läktaren som skulle gå på enok,
men det finns ju folk till allt!
men ni får ha de så bra! :)

peaceandlove M ♥