Matilda Björkman

ta inga order

Kategori:

hejhej!
har precis kommit hem från jönköping. Hittade verkligen ingenting på Charlies så åkte till nässjö istället och köpte 2 par ridbyxor och ett stalltäcke till vantis på hästboden. När vi var i eksjö åkte vi till keskins och käkade lite lunch. Och nu sitter jag här och spelar musik typ. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite. Ser ut att bli en bra kväll :) hoppas ni mår bra! hörs!

LOVE M

saknar min älskling!

lets do it again

Kategori:

halloj!
min dag har varit seeeeeeeeeeeeg. Först var jag på stan med mamma och fixad ID-kort så nu är de fixat. Sen gick vi till Princess och fikade myyysigt! sen åkte vi hem och här har jag varit! inte gjort ett skit! Väntar på att becca ska höra av sig så kanske jag åker till henne. Imon ska jag göra lite mer i alla fall. Först blir de charlies rean på morgonen, sen hem duscha osv. Sen på kvällen blir de fest med härligt folk! ser fram emot att träffa lite eksjö folk, va ju ett tag sen nu. Aja, nu ska jag gå och kolla på idol. Hörs imon :)

LOVE M

jag och angelica förra helgen, grym kväll de där!

fredag

Kategori:

känner faktist att det inte är kul att blogga längre, men kommer endå ha kvar bloggen så jag kan blogga lite när jag vill, ibland kanske de blir varje dag och ibland knappt nått alls. Det märks!

I måndags fyllde jag år, fick pengar, underkläder, iphone skal och en iphone 4, men telefonen hämtade vi igår. Så underbart skönt med en mobil som funkar som den ska nu! I helgen är det charlies rea så ska åka dit imon tänkte jag, får se vad jag får med mig hem :) ikväll ska jag kanske till Emelie får se hur trött jag är :) Vanten går rätt bra nu, rider han dock bara i skogen för att han ska bli lite piggare och tycka det är roligt. så får se om ca 1 vecka om det har blivit nån skillnad. Nehe nu ska jag göra mig iordning lite för att åka ner till stan med mamma! ha de så bra så får vi se när jag bloggar nästa gång.

LOVE M

the moment I met you

Kategori:

hej!
va ett tag sen nu... Men orkar faktist inte blogga, har inte så mycket att skriva om längre. Igår var jag hos emme och sov även över där. Ikväll blir det fest för henne, snacka om att jag ska leva då! är så sjukt jävla trött på vissa personer just nu, orkar snart fan inte mer... aja, på måndag fyller jag även år, och är inte ett dugg taggad. tror vi hoppar över att jag fyller på detta året faktist. Nehe nu ska jag snart hoppa in i duschen och tagga kvällen med härligt folk! hoppas ni mår bra osv. Ha de så bra sålänge så får vi se när jag skriver nästa gång :)

LOVE M

torsdag

Kategori:

hejhej!
redan torsdag, snacka om att veckorna går fort nu! idag har vi haft lektioner som svenska, engelska och matte. Efter det åkte jag och Emelie ut till vantis. Mockade och sånt sen tog vi in honom och borstade lite, red i ca. 30 min idag på banan, tycker det gick sådär.. han var väldigt seg idag, ska se om jag ska börja ge honom havre igen och se om det hjälper. ikväll ska jag och emelie åka till jönköping, chilla lite osv. :) nehe, nu ska jag gå och göra mig iordning.

Och mina tankar går till stefan liv och hans familj och släkt osv.. Helt sjukt att han inte finns längre, han har alltid varit den bästa i mina ögon och nu kommer man aldrig få se han liksom? fyfan vill inte ens tänka tanken.. livet är så orättvist.. aja, bara leva vidare..... men ni får ha de så bra sålänge :)

LOVE M

vila i frid ♥

......

Kategori:

a brain that never stops ticking
sometimes an on-off switch would sure come in handy
a mind that's constantly cutting up and dissecting
looking for answers committing murders along the way

is it the red wire or the blue wire
just pick one and cut
it just doesn't matter anymore
or did it ever
cause I could never control when the bomb would explode
oh god I love you
I mean forever
I left my body behind to break the news
looks like it's over
please remember all of the things I never got a chance to say
like you look smashing in your fourth grade picture the one that we hung by the door
in our house that was so beautiful
there in our little home

if this medication upsets your stomach
take it with crackers bread or a small meal
we understand it won't do shit towards the cure
but if you buy this I promise you're gonna like the way it makes you feel

is it the red wire or the blue wire
just pick one and cut
it just doesn't matter anymore
or did it ever
cause I could never control when the bomb would explode
oh god I love you
I mean forever
I left my body behind to break the news
looks like it's over
please remember all of the things I never got a chance to say
like you look smashing in your fourth grade picture the one that we hung by the door
in our house that was so beautiful
there in our little home

it just doesn't matter anymore

Kategori:

hejhej!
kan inte sova.. ligger i sängen och lyssnar på musik i hörlurarrna så jag inte väcker nån i huset. Var jalla fall hos vantis innan, fick bli en tur i skogen med lisa och grey. och taggade hästar? svar ja... men ser bara possitivt på det faktist. tror jag ska rida samma runda imon elr så trimmar jag lite i ridhuset, får se lite..  Annars är de väl rätt bra tror jag, min häst är bäst, de är en sak som är säker.  Han gör de possitiva i mitt liv just nu! längtar till nästa vecka då vi ska träna för anne, vill verkligen ut och tävla nu. Men börjar inte tävla förrens jag känner att vi har tränat tillräckligt!


På fredag ska jag va med Emelie Svärdhehe vi ska va lite raggare ;) får se vad jag ska göra på lördag, det är sånt som märks. Men ni får ha det så bra sålänge så hörs vi imon!

LOVE M


Onsdag

Kategori:

hejhej!
sitter just nu i skolan och har "lärtid" men orkar inte göra nått just nu så chillar lite på facebook och här. På morgonen har vi varit på riddersberg och typ bara pratat engelska, snacka om jobbigt! annars har vi inte gjort så mycket, ska åka ut till vanten sen runt fem, får se vart jag rider nånstans. Ikväll blir de nog chill, är så sjukt trött jämt så ska förska sova länge. Får se om jag bloggar mer idag, ha de så bra sålänge :)

Och idag fyller även Emelie 17 år så tycker alla kan säga grattis till henne :)

LOVE M


tisdag

Kategori:

asså förlåt för att jag har skitit fullständigt i bloggen men har inte haft ork att blogga faktist men lovar att jag ska skärpa mig!!

Har det superbra på tenhult, trivs hur mkt som helst och ångrar inget att jag började här! Och vanten står ju här i tenhult nu och han verkar trivas jättebra som tur är. Nästa vecka ska vi hoppträna för Anne som är våran hopplärare på skolan, ska bli så himla skönt att komma igång nu verkligen så vi kan ut och hoppas runt lite i höst :) ska försöka va med på lite klubbisar och sånt först tänkte jag. Nehe nu ska jag gå upp till Erika tänkte jag, ska försöka komma igång med bloggen igen nu :) ni får ha de så bra sålänge :)

LOVE M