Matilda Björkman

3 år av saknad ♥

Kategori:

vila i frid fina morbror ♥

varför landa när jag flyger fritt!

Kategori:

hade en mycket trevlig kväll igår! Började med att vi grillade lite hos Katta. Sedan drog vi till nässjö hände väl inte jätte mycket där men var en rolig bussresa i alla fall, haha! Sen runt ett kom pappa och hämtade mig så åkte hem o gick o la mig vilket behövdes just då..

Idag blir det åka tillbaka till skolan igen, men skönt att det inte är alls många riktiga skoldagar kvar nu! Men självklart har man mycket kvar att jobba med så bara kämpa på typ. Nehe, nu ska jag ut i solen en sväng. Ha det toppen!

LOVE M




några bilder från igår! och nej jag kunde inte vända på dom 2 sista bilderna :)






saturday

Kategori:

halloj!
igår blev det rätt så chill, började med att Linn och Bonnie kom till mig en stund. Satt mest och tjötade :) Sen åkte vi ut till Enok och bytte bromsar på Bonnies bil. Sen åkte vi til nässjö en sväng och sen hem. Så gjorde verkligen inget speciellt igår. Men ikväll blir de grilla och dricka lite med fina tjejer! sen får vi se vad som händer. Just nu sitter jag och plugga om hästen, både tråkigt och intressant faktist! nehe, nu ska jag fortsätta. Ha en toppen dag för det ska jag ha!

LOVE M



gammal bild, jao!

sunny day

Kategori:

halloj!
var tvungen att åka hem från skolan igår för hade så äckligt ont i magen... så idag vaknade jag vid halv nio typ, gick nästa direkt ut och la mig i solen, helt underbart väder! men blir ju lite varmt efter ett tag så har varit inne en stund nu och kylt ner mig typ. Så ska snart gå ut igen :)

Annars är det väl helt okej, alla har väl sina dagar! vädret gör en lite gladare i alla fall och alla fina vänner! Idag har även eksjös studenter åkt till napa, inte alls avundsjuk :( men men, hoppas ni får det skit kul! och festa lite för mig med ;) Och vanten har jag inte ridit så mkt denna veckan faktist, har varit så sjuuuukt varmt och han blir så himla sur och trött när det är det så har mest longerat. Han får även gå ute på nätterna nu lilla plutten, skönt för honom!

Så himla skönt att ha fixat stallplats i sommar med. Jag och Vanten ska vara i Tallåsen hela sommaren vilket kommer bli toppen! Ska träna som en galning, så får vi se när vi debuterar våran första tävling. Har ju bara hoppat lite klubbisar, för känner att varför ska man ge sig på nått som varken hästen eller ryttaren är redo för? tävling är inte det hela stora när man har häst, det borde fler tänka på tycker jag :)
Nehe, nu ska jag gå ut och pressa lite, får se när jag skriver igen. Ha det toppen!

LOVE M


åh vad jag tycker om dig min prins!

söndag

Kategori:

är väääldigt seg idag, men hade verkligen sjukt kul igår som bestod av mycket dans och sång! träffade även massa vänner som man inte har sett på hur länge som helst.

Annars rullar livet på, har inte gjort allt för mycket denna helgen. Det var bara igår som jag gick ut o festade. För i fredags var jag så jädra trött så orkade faktist inte göra någonting så gick och la mig vid halv elva faktist. Men rätt skönt att ta det lite lugnt för en gångs skull. Sen är vi även lediga på måndag så då kan jag sova ut lite till! Nehe nu ska jag kolla klart alla bloggar och sen gå ut en sväng kanske? rätt fint väder endå :) ha det!

LOVE M

för världen är du bara någon, men för någon är du hela världen ♥

Kategori:

heeeeeelg

Kategori:

sitter just nu hemma i lilla eksjö, och hoppas att nån kommer och räddar mig snart typ.. har så sjuukt tråkigt men det ska vi nog lösa! annars är det bra, vantis börjar faktist samarbeta vilket är tummen upp!! får se vad som händer i helgen, såå skönt att vi är lediga på måndag med! men ni får ha det toppen!!

LOVE M



saknar snygg Ida!