Matilda Björkman

stronger

Kategori:

hejsan!
jodå allt bra häääär! hästen har nog kommit in i en svacka tror jag.. men men bara att bita ihop! imon ska jag raka honom jalla fall! i fredags va jag ju då i jönköping med Anna och Jenny! hittade ett kingsland täcke, lindor, tyglar på charlies, och 2 schabrack och en tröja på hööks, så värd dag! sen blev de stan ett tag med becca! Lördagen va chill med jenny och johanna, sen idag blev de stallet heeeela dagen! Kollade på johannas nya häst med, superfin! aja imon blir de skolan, suger.. hoppas ni äger! ses!

love M


.

Kategori:

Will you tell me once again
How we're gonna be just friends?
If you're for real and not pretend
Then I guess you can hang with me..

i am not a robot

Kategori:

hejsan!
Livet rullar på, fyllde ju år i söndags fick pengar, halsduk, converse, plånbok, vantar :) pengarna ska spenderas på fredag på charlies rean! Vantis va hur fin som helst på klubbisen med, bättre häst finns fan inte! skolan rullar vell på tror jag, idag har jag hemkunskaps prov, får hoppas att de går bra! sen har jag börjat tänka lite på gymnasiumet också, skit svårt är de...... jaja, hoppas ni mår super! ses!

love M

17.05

Kategori:

heejsan!
inte hänt nått speciellt nytt, i torsdags hoppade jag bana på vantis och han va sjukt fiiin! Idag va de klubbis, gick skit seeeegt i 50 så red typ inte förrens halv ett och hoppade då 70, vi va nolla  och han va AS fin! våran första tävling och allt ju! de va idealtid och den låg på 71 ochjag red visst på 56, hehehe gick visst lite för fort! men så himla glad att han lyssnar och har börjat bli pigg i hoppningen jalla fall! prövade ett nytt bett också, så nu blir de att köpa ett sånt! hoppas ni mår toppen! imorgon fyller jag år också :) ses!

Love M


gamla bilder på vantis men finast endå!

wowow

Kategori:

heeeej!
mår rätt bra för tillfället faktist! skolan rullar på hästen är bäst, livet leker! så helt okej faktist. Igår hoppade jag vantis några små skutt och jävlar vad fin han är! helt sjukt vad de är skillnad på honom! men innan det så stog jag och rykte och klippte hans man, och kan ju säga att kändes som om jag tog bort all man, men den är fortfarande sjukt tjock fortfarande så får vell ta mig an med den igen.. I helgen ska jag åka till pappsen, och på lördag är de klubbis, ska bli sjukt kul! taggad faktist för en gångsskull, har blivit hoppryttare ju.. hoppas ni mår as braaaa! lite surt väder bara, men annars så! ses!

love M


10 från grekland! ♥


















she wolf

Kategori:

heeej!
inte hänt så mkt nytt, igår va jag på bio med jenny, Elin, och johanna, vi såg på "I rymden finns inga känslor", den va rätt bra faktist :) sen gick vi till konsum och sen till cahn´s, vi va hemma runt halv tio. då slog vi på Tv och då va de en film som handlar om World trade center, kom då på att igår va de 9 år sen, fyfaan.. R.I.P! Elin sov ju då hos mig, vi somnade vell runt tolv-halv ett skulle jag tro. Sen va vi tvungna att gå upp vid 8 för att elins tåg gick vid halv tio.. trött somfan! men en värd helg blev de jalla fall :) ses!

love M


älskling ♥

hang with me

Kategori:

tjooo!
har inget speciellt att skriva faktist, skolan suger som vanligt! hästen har kommit in i en svaka men bäst endå! idag ska jag va i stallet heeeela dagen, för de är bakluckeloppis. sen ikväll kommer Elin! ♥ snacka om bra brud!! så blir vell en mys kväll då. Sen ska jag säga grattis till becca som har fått hem en super fin polle, hoppas vi möts på tävlingar! ;) nästa helg på lördagen ska vi klubbhoppa vantis och jag, ska bara hoppa en 70 cm för att få lite rutin på banhoppning. får se om jag kanske hoppas 90 sen. Sen på söndagen fyller jag år! tjoohooo! ni får ha de så bra, ses på fest!

love M

she won't ever get enough,

Kategori:

heeey!
har inte hänt så mkt nytt i mitt liv faktist, men men min häst går sjukt bra mu! ska hoppa klubbis med honom den 18 hoppas på en rosett :) skolan har ju börjat ordentligt igen, så redan skoltrött.. men nu jävlar ska jag satsa på skolan så jag kommer in på en utbildning! sen måste jag säga att de finns sjukt bra människor i mitt liv och hoppas på en bra helg! ses!

love M

bild från göteborg med bra B-rudar!

there will be no next time

Kategori:

tjohoo!
skolan suger, kan ju säga att jag redan är skoltrött?! jobbigt men sant.. vanten gick jättebra igår, fick även rida casper va roligt att rida den lilla skiten med! för övrigt mår jag inte super. kan tyvärr inte berätta varför.. trodde helgen skulle bli rolig? men inte.. aja, finns inte så mycket mer att säga faktist. hoppas ni mår bra jalla fall! ses!

love M


♥♥♥