Matilda Björkman

like the angel..

Kategori:

ojj, har inte bloggat på ett tag.. har inte haft tid? menmen får vell börja nu igen då :) jag har inte gjort så mycket faktist i helgen var de tävlingar på persö, fredagen var rolig, lördagen önskar jag inte hade funnits! usch hatar verkligen när de händer saker med min familj eller dom som står mig nära.. men tur att det gick så bra men endå man tänker på vad som kunde ha hänt.. :( lördagen blev lång, red casper och corona på kvällen och gick med larissa i 30 minuter för hon hade kolik stackars lilla pollen.. på söndagen var jag trött eftersom jag sov över i stallet hela helgen.. men de va kul! efter tävlingarna så var de vårspelsträning, jag ska ju ha lilla hiawatha! haha han kan ju faktist bli pigg om han vill :) så gasen i botten gäller det på fredag! sen nu måndag, först var de skola, jag gick efter so:n jag pallar verkligen inte nu.. jag åkte till vanten så kom bella och hjälpte mig med min lilla prins, gick super! sen på kvällen åkte jag upp till sjukan och hälsade på pappa♥ kan ju säga att jag älskar honom så sjukt mycket! finns ingen bättre pappa.. sen tisdag, skolan suger fortfarande! men gick hela dan jalla fall, men jobbigt endå.. sen så när jag kom hem bytte jag om, och sen åkte vi och hämtade pappa, han fick ju åka hem idag sen åkte jag till vanten bella kom och hjälpte mig idag med, gick rätt så bra men kan ju inte rida så ordentligt för jag har sjukt ont i ryggen.. imon ska jag rida corsika också, ska bli skojj! :) men ni får ha det så bra!

peace

whatcha say

Kategori:

skolan suger, livet är vell lite bättre nu hästen går hyfsat bra nu jalla fall. Har inte gjort så mycket i veckan än så länge, skolan och stallet sen igår va de hockey på tv, och HV vann såklart! :) kunde ju inte veta bättre! HV är bäst att inte djurgåden förstår det? men men hoppas dom vinner hela jävla skiten skulla va så sjukt göttt! imon ska vi kolla på olika gymnasium linjer i skolan, och så kommer ju massa mariannelundare med så får träffa dom med! men idag har jag haft utvecklingssamtal, gick skit.... naje nu ska jag åka till stallet, ha det toppen! :):):)

peace

everybody looking for love

Kategori:

min helg har varit super bra! i fredags var de blandade känslor hela jävla kvällen, men annars så va det kul folk! :)
discot sög, knappt nått folk var allmänt tråkigt.. lördan började med att jag åkte till lilla hästen red honom ute på banan blåste som tusan så han var spänd men annars så.. sen åkte jag till becca vi kollade på hockey, och HV vann såklart, världensbästa hockey lag juuuuu! sen käkade vi och kollade på film typ hela kvällen, men de va mysigt sov hos henne med, gick och la mig vid halv sex, och sen kommer ungjävlen och väcker mig vid elva -.- så är rätttt så trött nuuu.. men kan ju säga att de var en värd helg, tack alla som gjorde min helg så jävla bäst! :):):):):):)

peace


you the only one im dreaming of..

Kategori:

va as kul i tenhult, fick kolla runt överallt men måste säga att dom hade lite tjocka hästar haha! sen när jag kom hem gick jag till katta en stund sen kom mamma och hämtade mig, åkte till vanten mockade och gjorde mat sen red jag, han var ap fin idag! så himla kul att de går framåt igen, åkte hem vid nio för att christer var med nelly på hoppträning så de va 1 timme försenat.. så passade på att putsa mina grejor. sen när jag kom hem åt vi varma mackor och kollade på hockey! Hv förlorade med 3-4 men dom tar dom nästa gång! då jävlar! imon är de fredag och det killas grymt mycket! :):):):):) ha det!

peace

it´s a possibility...

Kategori:

idag blir det att åka till tenhult med us gött att slippa skolan idag! ska kolla på skolan och i stallet, så är vell hemma runt fyra kanske. då måste jag nog gå lite på stan ska kolla efter byxor. sen blir de att åka till vanten ska rida honom lite med tänkte jag, och imon är det fredag så jäkla gött, kommer nog bli en lyckad kväll! sen har jag balandade känslor just nu, är arg, besviken, ledsen, förvirrad, och lite glad vissa stunder. hoppas allt blir bra till slut! nu ska jag och jenny cykla till stationen, ni får ha det så bra! :)

peace


fina syster

Kategori:

min fina syster jag älskar dig
kommer alltid att göra,
det finns folk till allt
och de har man ju märkt nu
är så jävla trött på folk
som sårar min fina syster,
hur fan kan man? hur ens vågar
man göra så? då vet man inte vad
man har gett sig in i..
kommer alltid att älska dig
du är den bästa som finns!
inget kommer emellan,
det kommer alltid att va du och jag!
JAG ÄLSKAR DIG! ♥♥

the best memories

Kategori:

kan ju bara säg att jag älskar ken ring, den bästa rapparen någonsin, hans låtar är så sjukt bra! mitt liv är vell till och från nu men de är mina fina vänner som gör att jag fortsätter! har vatt så sjukt mycket nu asså usch orkar verkligen inte.. men längtar ju till fredag jalla fall, kommer nog bli en sjukt kul kväll! igår red jag för piven jag red som en kratta ibland men annars var lilla hästen fin på slutet! och idag har jag ridit corsika gick bra en liten kanon är hon allt, vanten fick vila sen åkte jag till persö för vårspels träning är taggad nu igen! kommer bli så grymt kul! :)

peace

anything to make you smile

Kategori:

hejhej!
kan ju säga att mitt liv är upp och ner nu förtillfället, mycket som händer! i helgen va jag hos pappa och katta va där med mig hela helgen, myysigt. sen har jag vell mest ridigt inte gjort så mycket på lovet, vatt med becca som kom hem från ungern och det uppskattades mycket! men har varit gött med lov, sovit ut kan jag ju säga! men nu har ju skolan börjat igen mindre roligt.. men kan ju säga att jag längtar till fredag! ska bli så himla roligt! :) men ni får ha det!

peaceandlove M



min fina vän!♥

life sucks..

Kategori:

varför ska allt hända på samma gång? men de är vell så ska de hända nått ska de göras ordentligt.. du kanske tror att jag har det hur bra som helst, visst jag bor i ett fint hus, och? sen är jag trött på folk som inte klarar sig själva, man måste springa och lipa till nån.. så får man utskällning för man säger sin åsikt? de är väldigt moget tycker jag, och så självklart måste man bara säga till mig, för att jag är den som säger min åsikt, men och ni fattar inte hur många fler de är som snackar men jag skiter fullständigt i er vi får vell så vad som händer hur många de är som tycker att en vuxen person ska bete sig så? men visst jag kan också springa och lipa till nån så kan ju ni med på en utskällning för allt ni har sagt? nej de tänker jag inte göra för jag klara mig bra själv, jag behöver ingen som ska "hjälpa" mig.. och ni säger att alla kommer kolla på och skratta när jag får min "utskällning" men vi får vell se.. och jag har inte snackat skit! jag har sagt vad jag tycker...
sen mår jag allmänt dåligt som sagt allt händer på samma gång.. fick reda på en hemsk sak i helgen, vet inte vad de är med min familj dom berättar alltid allting så sent, men vi får hoppas att de går bra..
aja ni får gärna ha det mycket bättre än mig!


torsdag

Kategori:

hejhej!
nelly sov hos mig inatt så hon väckte mig runt tio vi gick ner och käkade frukost sen bytte jag om, så åkte vi till granngården skulle igentligen köpa hönät men fanns inga. när jag kom till stallet så mockade jag och fixade boxen sen gick jag och tog in honom han har ju fortfarande ingen sko på frambenet men per kommer imon och slår på den, så bara skrittade och travade lite idag. när jag var klar så mockade jag hagen kan ju säga att de är för jävla mycket skit.. sen åkte jag till persö kan ju säga att jag saknar det, vill igentligen tillbaka men men.. kollade på hoppträning gick jättebra för alla tycker jag! :) och nu ska jag bara ta det lugnt ikväll! men ni får ha det toppen!

peaceandlove M ♥


måndag

Kategori:

heeeej!
vaknade runt nio nångång, satte mig vid datorn, åkte till stallet vid typ halv ett, mockade och fixade sen gick jag och hämtade vanten, han hade tappat en sko så skrittade honom bara en sväng idag. sen när jag kom hem så åkte jag till eksjöholm, skulle hjälpa till med en envis b-ponny, och ja det är va han! men han var endå duktig idag, ska åka ut nån mer dag i veckan.. så nu sitter jag här igen, och lär vell göra halva natten! (y)
ha det!

peaceandlove M


söndag

Kategori:

hejhej!
tråkig söndag, men vaknade jalla fall vid typ halv tolv, duschade, sen satte jag mig vid datorn, och har typ bara suttit här hela jävla dan.. inte ens kunnat åka till vantisen.. :( men men, ska dit ut imon jalla fall, ska försöka att hoppa lite, får se hur jag mår och så, men hoppas på bättrings vägen jalla fall, men ni får ha det så bra! :)

peaceandlove M

lördag

Kategori:

heeeeeej!
va i nässjö igår, med as härliga personer! va lite överallt, sen vid halv ett kom pappa och hämtade oss, så sov jag, olivia, och katta hos honom. sen när jag vaknade mådde jag sjukt illa, kändes som jag skulle spy hela tiden.. vi körde hem katta och olivia, så åkte jag hem, bytte om och åkte till stallet, så när jag kommer ut till stallet, så de första jag gör är att spy.. men gjorde klart allt endå, åkte hem runt halv tre, kom hem och la mig i sängen direkt, så min lördag bestog av att ligga i sängen sen klockan tre på eftermiddagen, va uppe några gånger där med, men har sovit hur mycket som helst, endå är jag helt matt i kroppen, hoppas jag blir frisk snart! ha det! :)

peaceandlove M

torsdag

Kategori:

hejhej!
gick upp vid sju, gjorde mig iordning, för skolan, mötte katta vid sjöängen, rätt så slapp dag idag, slutade vid tre, åkte hem, och åkte till vanten, red honom i ridhuset de var jättedammigt där ine, så red ut en stund istället.. mår vell för övrigt sådär, känns som att det är mycket nu, och känns som om det aldrig kommer hända nått i mitt äckliga liv.. ska vara gött med lov i en vecka! tänker på ebba väldigt mycket, jag älskar dig stumpan! har hand om 2 hästar nu med, och blir 3 på lördag, men de är rätt så lugnt, bara roligt att hjälpa till! me ni får ha det, (:

peaceandlove M