Matilda Björkman

Torsdag

Kategori:

Började min sovmorgons dag att åka till stallet. Vanten skoddes vid 8. Och jag började vid 10.45 så jag hann rida och allt på morgonen. Fick bli en mysig ute ritt i härliga solen. För stunden släpper alla problem.
Annars har vi haft historia och entreprenörskap, rätt lugna lektioner var det idag. Imon blir det köra trav, och sen åka hem till pappa. Blir en hemmakväll för mig imorgon då vi ska upp tidigt på lördag och åka te tenhult och släppa ut hästarna. Får se sen vad som händer på kvällen, just nu vill jag bara ligga under täcket och inte göra någonting.. Men vi får se helt enkelt! Nu måste jag sova, ha det toppen sålänge!

Love M.

Min största kärlek <3

Valp mys

Kategori:

Blev ett pass på ängen med stjärnan idag. Först va han lite sur, men sen släppte det och han gick mycket bättre än igår. Min lilla pärla! Vet inte vad jag hade gjort utan han just nu. Han får mig på andra tankar och får mig alltid att må bra.

Ikväll har jag myst massa med Alex valp. Åh herregud jag ska också ha valp snart! Dom är ju så Goa så de finns inte. Nehe, nu ska jag snart ta en dusch och sen sova tänkte jag. Ha det bra!

Love M.

27 februari

Kategori:

Hemma från skolan idag, har så sjukt ont i magen så det fick bli så. Har för det mesta bara legat i sängen och tagit det lugnt, men nu har jag städat mitt rum oså, skönt att det är gjort nu! Ikväll blir det stallet, vet inte riktigt vart jag ska rida än. Kanske longerar en sväng i paddocken eller nått. Imon blir det göra stallet på morgonen. Hovslagaren kommer vid 8 och jag börjar inte förrens vid 10.45 så jag hinner rida o allt då.
Skriver kanske mer ikväll, annars får ni ha det toppen!

LOVE M.

What hurts you today makes you stronger tomorrow

Kategori:

Blev ett pass på ängen med vantis idag. I början gick det skit, han var så jädra sur.. Men sen släppte det och han gick som en pärla! Annars har det varit en lugn kväll på internatet. Har bara suttit vid datorn typ hela tiden. Det blir nog snart o sova, är fortfarande sjuuukt trött efter helgen. Blir en lugn helg för min del i helgen. Ska vara hos pappa och sen har vi stalltjänst i tenhult. Vi ska försöka måla lite på övervåningen och ut o köra lite bil med. Så det blir nog en toppen helg med bästa pappsen ♥ Vi hörs nog imorgon igen. Ha det toppen sålänge!
 
LOVE M.
 
 

26 februari

Kategori:

Slutade skolan för typ 1 timme sen. Har bara haft ledarskap och ett historia prov idag. Vi behöver inte ens gå in på hur provet gick.. Så nu blir det ta det lugnt och lyssna på musik. Åker till stallet vid 5 typ så är ju ett tag kvar. Kanske skriver ikväll också! Ha det fiiiiiiint!

Love M.

Dance our tears away

Kategori:

Började skoldagen med ett dressyr pass för Åsa på fina Shakespeare. Fin va han! Annars har vi bara haft teori efter lunch så rätt chill dag.

Annars har humöret inte vart på toppen idag. Fråga mig inte varför för det vet jag inte själv tyvärr.. Tur att det har vart fint väder nästan hela dan! Nehe, nu ska jag försöka sova, sjukt trött... Ha det fint!

Love M.

Håll om mig

Kategori:

Ligger nu i sängen på internatet igen. Hoppas att denna veckan går lika fort som förra gjorde så det blir helg igen.
Har haft en toppen helg med min babe och fina vänner! Blev dock inte så lugnt som jag trodde de skulle bli igår kväll. Blev att åka till Nässjö o festa till det lite igen. Men har haft en lugn och skön söndag i alla fall. Nehe, nu ska jag sova så jag orkar upp imon. Ha det toppen!

Love M.

Saturday

Kategori:

Är hos Bea och väntar på våran skjuts till Nässjö. Hade en bra kväll i Nässjö igår, och vaknade mycket glad också ;) Ikväll blir det lite lugnare dock. Ingen av oss har vart i vårat bästa skick idag. Men men, man har bara sig själv o skylla. Bara fortsätta leva livet! Men ni får ha en bra kväll så hörs vi!

Love M.

Lyckades ta en bild igår i alla fall :)

FREEEDAAAAG

Kategori:

Äääntligen helg!
Började på riddersberg vid 8.15 med hov. Vi fick slå i några sömmar och raspa o rikta skor och hålla på. Slutade vid 9.30 så väldigt chill dag i skolan kan man säga. Så nu väntar jag på Pappsi som ska hämta mig o några till så vi kan åka hem. Fast jag åker till min babe direkt:) ha en toppen kväll så hörs vi snart igen!
Love M.

Walking on sunshine

Kategori:

Rätt jobbig skoldag har vi på torsdagar. Eller inte jätte jobbig, men går 10.45-15.45. Har dock bara historia och entreprenörskap men segt som tusan att sluta så sent. Efter skolan åkte jag till min fina, fick bli ett longerings pass i paddocken. Fin och duktigt var han idag lilla stjärnan! Imon är det äntligen helg fast måste erkänna att denna veckan har gått sjukt fort. Börjar morgonen imorgon med att släppa ut alla hästarna där vanten står, sen gå ner till riddersberg och ha hov. Vi ska lära oss att slå på tappskor så den kursen ska vi börja med imon. Så väldigt chill dag imon. Sen på kvällen blir det troligtvis åka till Nässjö och festa lite med bra vänner:) men nu måste jag sova, upp rätt tidigt imon!

Love M.

Underbar

Kategori:

Hej!
Kan erkänna att jag faktist har glömt bort bloggen, sorry för det.
Men har inte gjort nått speciellt egentligen, hade ju lov förra veckan och självklart låg jag i feber hela veckan.. Men annars var jag med Bea babe.

Annars är livet verkligen på topp just nu! Har inte mått så här bra på hur längesen som helst, så himla bra känsla! Har haft ett sånt jävla skit liv rent ut sagt så nu är det min tur att må bra!

Har tagit tag i träningen igen nu med, så måndag tisdag var vi på gymmet och köttade lite. Idag har jag och Josse vart ute o gått en sväng och imon blir det gymmet igen. Så blir det vila i helgen och sen kör vi nästa vecka igen. Man mår så jäkla bra efter man har tränat, klappar mig själv på axeln.

I helgen ska jag vara hos Bea igen, blir väl dricka lite öl kanske. Vi får se lite vad vi ska göra, det är sånt som märks samma dag :)

Nehe nu måste jag sova så det blir helg snart! Men ni får ha det toppen så hörs vi snart igen :)
Love M.

Happy happy life!!

Söndag 3 februari

Kategori:

Har haft en toppen helg. Var ju i Jönköping i fredags och var ute o åt med några tjejer, mycket trevligt. Sen på kvällen så var jag med Bea och några pojkar. Och igår var det fest i Nässjö, det var också lyckat :) Så en awesome helg helt enkelt! Idag har vi varit ute hos Annelie och Peter i nömmen och grillat och bara myst, bra avslut på helgen. Ikväll blir det åka tillbaka till skolan igen, en vecka kvar sen har vi 1 veckas lov. Och jag kommer nästan vara hästfri hela den veckan. Vanten får stanna kvar i Tenhult för vill inte köra på han hela tiden för bara en vecka, så snälla Jannike kommer sköta och rida honom :) nehe, nu ska jag vila lite och sen packa lite. Men ni får ha det toppen så hörs vi snart igen!
Juste, jag är så jäkla peppad på detta året, ska göra det till det bästa året på länge, men just nu är det blod svett och tårar som gäller för att nå sitt mål :)

Love M

Fredag

Kategori:

Har varit en bra dag i skolan idag. Först red jag skolans häst Roine, o vilken pärla han är! Sen red jag som sagt min för Åsa. Och jäklar vilken bra känsla jag fick! Så himla glad för att jag fick sån bra känsla och att han skötte sig toppen.
Nu blir det åka till Jönköping med några tjejer och ut o äta och bara mysa, bra fredag helt enkelt! Sen fyller även världens bästa och finaste pappa år idag, så massa grattis till honom <3 Ha det toppen så hörs vi snart igen :)
Love M

Torsdag

Kategori:

Började som sagt skolan vid 10.45 och slutade vid 15.45. Men endå rätt chill dag faktist! Efter skolan har jag bara tagit det lugnt, har haft en stallfri dag vilket faktist kan vara skönt ibland.
Imon blir det ha med vanten på lektion för våran dressyr lärare Åsa. Hoppas att han sköter sig bara, men ser faktist fram emot det. Nehe, nu mååååste jag verkligen sova, ska upp vid 6.45 imon... Ha det toppen :)
Love M