Matilda Björkman

nyyååårrr

Kategori:

för ikväll är det nyårsaftooooon! blir nog en värd kväll med mkt fint folk ;* skrittade bara vanten en barbacka tur idag, efter de åkte jag hem och typ dog i soffan! är sjukt trött.. men nu har jag duschat och laddar inför kvällen! hoppas vi ses på torget :)

love M

min fina älskling från idag! ♥

onsdag

Kategori:

snacka om att det är nära till nyår nu! ska faktist bli sjukt kul med fina vänner! har typ varit i stallet hela dan idag, först red jag vanten sen lyssnade jag på sofias föreläsning och sen red jag doris! gick bra med båda tycker jag! imon MÅSTE jag gå på stan, har verkligen ingenting att ta på mig till nyår, aaaahhhhh!! hoppas verkligen att jag hittar nått!! aja, ha det!

love M


älskliiiiiing!

16.24

Kategori:

åkte till stallet runt halv elva, tog in lilla vantis och red honom i ridhuset en lten sväng. han är ju som sagt vaccinerad så han får ta det lite lugnt nu några dar! sen prövade jag ett mini pelham på han idag, och han sgick skit bra på det!! så ska nog köpa ett sånt, han verkade trivas med det med! han är ju både stark och seg på samma gång men nu har han faktist blivit pigg som tur är! aja gick jalla fall as bra den stunden jag red! sen var det mest chill med olivia sen åkte vi hem runt halv tre, har bara slappat framför soffan och antar att det får förbli så ikväll! men nångång får man göra så också! sen är det ju snart nyår osv. men har INGENTING att ta på mig!!!!! får gå på stan imon och kolla lite! sen hoppas jag att nyår blir värt med fina vänner! och hoppas på ett bättre 2011! hoppas ni mår bra i kylan!

love M


wonderful life

Kategori:

tjoobree!
allt bra här! bara att det är så jävla kallt rent ut sagt! aja, vintern går fort.. igår var jag och katta kollade på hockey mycket trevligt! sen sova jag hos henne var ju sjukt länge sen! vi kollade på film typ hela kvällen. först var jag i stallet och kollade på klubbdressyren, blir så jävla arg med!!! hur fan kan folk bete sig så?! en vuxen människa lixom, inte okej... aja, blev ju bra sen jalla fall! idag åkte jag till stallet runt halv två, vanten fick vila idag för han vaccinerades igår så han får ta det lite lugnt nu några dar! men ska skritta honom en sväng imon tänkte jag. fick jalla fall rida doris en liten sväng, jag ska hjälpa till att sätta igång henne nu för hon har varit halt och inte blivit riden på typ flera veckor! mycket fin häst osv. hoppas ni har det as bra! ses!

love M

jag älskar dig!♥

det är okej att spåra ur

Kategori:

tjoo!
blev en mkt bra julafton, fick fina grejer! :) först var jag ute i stallet och hade stalltjänst på morgonen, sen blev det hem till mamma och göra sig iordning och sen öppna julklappar, efter det kom pappa och då åkte vi till vetlanda och träffade släkten där! sen efter kalle åkte vi till änkarp och firade lite där! blev en lyckade jul även iår! hoppas eran blev det med! ikväll blir de åka bil med emelie och johanna :) ses!

love M






hjärtat sitter utanpå

Kategori:

heeey!
tycker faktist håret blev rätt bra! blev inte sååååååååå rött, men lagom :) har nu äntligen städat klart mitt rum, såg ut som ett bomnédslag! om en stund blir de stallet, blir att rida en liten sväng på banan tror jag. Sen blir de åka till ninna för att äta julgröt och lite så, sen blir de chill hemma ikväll. för imon blir de upp tidigt för att ha stalltjänst, men tycker det är lite mysigt :) och sen vidare hem för att göra sig iordning och öppna julklappar, och sen till vetlanda och träffa farmor och alla på pappas sida, och sen på kvällen vidare till änkarp för att fira jul med nelly och dom :) så min julafton är fullpackad men de är ju så det ska va! hoppas ni får en bra jul!


love M

kreta!♥

red

Kategori:

hello!
as gött med jullov nuuu!!!! ska inte göra något speciellt på lovet faktist, blir vell för det mesta i stallet! bara typ 1,5 dag kvar till julafton meed juu, sen förtillfället sitter jag med färg i håret nu och det kliar som satan, men snacka om att jag kommer bli rödhårig!!!!! köpte visst fel färg, menmen lite förändringar skadar ju inte ;) haha! hoppa ni mår bra!

love M



flyger högt men jag landar så dåligt

Kategori:

heeej!
allt är som vanligt tyyyp, snart jul förtusan! och denna veckan i skolan är chill somfan! igår hade vanten typ damp?! han står och cpar med huvudet hela tiden, fråga mig inte vad han gör.. men han är ju så fin, så går ju inte motstå honom! i helgen va jag hemma hos pappa i nässjö, så på fredan blev de att jag emelie och emma gled runt typ hela kvällen, as gött! på lördan var de först stallet och sen träffade jag emelie och johanna en stund :) sen som sagt snart julafton, och min önskelista var rätt så lång, hehe.. får vell hoppas att men får nått va det. sen är det snart nyår med, vet i tusan vad jag ska göra faktist.. aja, hoppas ni mår awesume! ses!

love M

love the way you lie..

Kategori:

tjoo!
mår vell lite bättre tror jag, skolan är ju som vanligt, stallet likaså! ikväll ska vi lussa på luciacup, kommer typ dö!!! aja, först blir de stallet jalla fall! tror vanten får vila idag, ska försöka hinna tömköra tian idag med! på lördag ska jag va med becca, som är sjukt saknad, har inte träffats på sjuuukt länge! blir nog film och mys :) hoppas ni har de bra i kylan! ses!

love M

vad hade jag gjort utan dig älskling?! ♥
vantis! <3

would you tell me once again how we´re gonna be just friends?

Kategori:

först va de skola som va rätt chill faktist, sen stallet, red vanten ute på banan.. gick faktist rätt bra! och imon blir de samma ordning! sen kan denna dagen ta sig i röven, fan.. nu ska jag duscha och sen typ dööööö.....

love M

bästavänn, behöver dig! ♥

jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig

Kategori:

tjollahopp!
vet att jag suger på att uppdatera men ni suger på att kommentera! vanten har vell gått lite sisådär några dagar, igår gick de inte alls bra, och idag när jag tömkörde honom var han hur fin som helst (!) men bara att kämpa på som vissa säger! och som vanligt suger skolan.. mitt liv är vell inte högst upp på listan kan jag vell inte påstå, men jag har ju levt med det hela livet så antar att jag får fortsätta med det då! sen ska jag försöka att uppdatera varje dag med! sen btw, så är jag med i lucian i stallet, vårat första luss var i söndags och tycker det gick skit bra faktist! på måndag står de lucia hela dagen! men det är de värt! hoppas ni mår toppen" ses!

love M

i just need somebody who love´s me, for who i am..

so follow me down..

Kategori:

tjooo!
inte hänt för mkt eller så.. typ svinkallt ute, i morse var de -20 (!!!!!!!!) helt sjuuuuuuuuukt! sen är jag ju med i ryttarlucian med, hoppas att jag inte blir lucia!!!! så nu håller vi ju på och över till det osv. lottningen är på lördag på stan, och vi har redan vårat första luss på söndag, så snabba ryck! skolan kan ju bara ta sig i röven också!!!!! vissa lärare vill man bara....... ja precis!!!! vanten har varit superfin nu hur länge som helst, idag cpade han sönder! hann typ skritta 3 m innan han började cpa!!!!!!! imon blir de rida lektion på busen. sen måste jag säga att jag längtar tills jag börjar gymnasiumet! orkar fan inte med prästängen längre, snacka om att man tröttnar efter 2,5 år....... men men, bara stå ut en termin till!! jaja, hoppas ni mår bra! ses!

love M

föralltid du!♥