Matilda Björkman

Tisdag

Kategori:

Började skoldagen med att hålla lektion för några i klassen. Gick bra tycker jag, måste ju öva mig om det är de jag ska jobba med sen. Annars har jag varit en sväng i jkpg med Emma, sanna, och Ramona. Åkte till Charlies igen för att ändra sadelutprovnings tiden. Så det blir på torsdag istället. Nehe, nu ska jag åka ut till stallet. Får se vart jag rider. Hörs!

LOVE M.

Wake me up when it's all over

Kategori:

Haft en grym helg med goa vänner, precis vad jag behövde!
I torsdags hade vi en jätte fin minnes stund för våran skolkamrat som gick bort i måndags. Bara fortsätta kämpa på och stötta varandra!
Annars rullar väl livet på antar jag, försöker att inte tänka på problemen och leva livet istället. På fredag kommer Charlies och provar ut ny sadel till vantis, äntligen! Hoppas att nån passar bara, men det ska nog inte vara några problem. Men ni får ha det toppen så länge så hörs vi!

Love M.

Tunga dagar

Kategori:

Har varit jobbiga dagar på tenhult nu och det lär vara det i en tid nu fram över. I måndags blev en kille på skolan påkörd av tåget i skolan vid 5-tiden. Kan inte säga att jag kände han så men vi är en liten skola och alla känner alla eller vet i alla fall vilka alla är.. Så sjukt jobbigt vem det än är. Och allt händer på samma gång. Undra när lyckan kommer? Ser inte nått jätte stort ljus just nu.. Men bara kämpa på och stötta varandra, känner att de är en sån stor stötting på skolan just nu och kärlek till våra underbara fritidsledare.

Så det är därför jag inte har skrivit något här nu på ett par dagar. Och vet inte hur det kommer bli framöver heller men ska försöka så gott det går.
Sover hemma inatt i alla fall, kände att jag ville åka hem och träffa mamma som har varit i Turkiet 1 vecka. Hon behövdes extra mycket nu. Men åker till skolan vid 10 imon. Vi har även en minnesstund imorgon för han som har gått bort så det väntas en jobbig dag för alla imorgon. Men nu ska jag sova, vi hörs!

Love M.

Alla tankar går till dig, din familj och vänner. Hoppas du har det bättre nu. Vila i frid <3

Måndag

Kategori:

Hej hej!
I fredags blev det åka bil och dricka lite öl. I lördags åkte jag ut till nömmen och umgicks med fina släkten, efter det åkte jag till pappsen , va med han på nån knutte fest... Inte riktigt min grej va.. Haha men var inte där jätte länge då vi skulle upp tidigt på söndag och åka till tenhult. Skulle jobba på treårstestet som var på skolan. Efter det åkte jag hem och kollade på hockey med syrran och David. Vm guld till Sverige! Och idag har jag vart ledig för att vi jobbade igår vilket var väldigt välbehövligt. Men åker till skolan ikväll igen.. Hoppas veckan går fort så det blir helg igen, då kommer min fina mamma hem igen! Nehe, ha en bra dag så hörs vi!

Love M.

You are what I need

Kategori:

Var faktist hemma från skolan idag, har mått kasst idag. Och har fått ont i hals helvetet igen! blir så jävla trött på skiten... Fortsätter de såhär så åker jag upp till sjukan så får dom fan göra nått åt skiten denna gången!

Åkte till stallet endå, red en sväng i skogen först och sen på banan. Finis va han idag!
Nu ska jag sova så jag orkar gå te skolan imon. Ha det awesome!

Love M.

Tisdag

Kategori:

Rätt lugn dag i skolan idag. Började med att rida på Riddersberg och sen en historia lektion så slutade vid 13.30. Då gick jag och däckade i sängen till 16.00, sover dåligt på nätterna då får man ta konsekvenserna för det på dagarna. Red min fining en sväng på ridbanan och sen en sväng i skogen. Helt knäpp va han idag, men pigg och glad! Imon får de nog bli rida ner till travbanan och köra lite galopp intervaller tror jag.
Hörs kanske imon, ha det braaa!

Love M.

Måndag

Kategori:

Hade en grym helg med goa vänner och alkohol!
Annars är jag tillbaka på internatet nu igen. Idag har vi kört trav och tränat till treårs testet som är i helgen. Våran klass ska jobba på de, hjälpa till i ridhuset och parkeringsvakt m.m. Jag ska jobba på söndag i alla fall, tur vi får ledigt på måndag!

Annars har jag kommit på benen igen. Tänker inte lägga energi på en jävla idiot, han förtjänar inte min uppmärksamhet. Och det finns alltid nått positivt i allt tråkigt som händer en:) så mår helt okej nu igen vilket är sjukt skönt!
Men nu måste jag sova, hörs snart igen!

Love M.

Låtsas som inget har hänt

Kategori:

Ligger nu i sängen med Bea babe och kollar på lejonkungen. Vi skulle egentligen haft en hemma kväll men det vet vi ju hur det slutar.. Så blev ut och åka bil med Emma och Bea, mycket trevligt!

Annars har jag jobbat torsdag och fredag på Riddersberg. Därför jag inte har kunnat blogga nått då vi inte har nån täckning där ute. Blir fint när pengarna kommer sen i juni.
Imon blir det lite alkohol och fina vänner, precis vad jag behöver!
Nehe, sovdags nu! Hoppas att ni mår toppen så hörs vi snart igen.

Love M.

Gone forever

Kategori:

Åkte till skolan i typ 1 timme idag sen åkte jag till internatet och la mig igen. Sover knappt nått på nätterna och är fortfarande inte frisk.. Annars är de ingen skillnad på hur jag mår, börjar bli jävligt trött på all jävla skit! Aja, sen blir de åka till stallet och mysa med min stjärna, bästa som finns! Imon blir det flytta in på Riddersberg för jobb torsdag och fredag med Emelie och Frida. Blir gött sen när pengarna kommer nästa månad! Tror fredag kväll får bli lugn för min del. Lär nog va rätt så bra trött så blir en hemmakväll med bästa vännen. Sen på lördag blir de fest i fredriksdal.
Hoppas ni har det toppen bra!

Love M.

Bitch you get no love!

Kategori:

Känns som jag inte har skrivit här på evigheter och de stämmer ju rätt bra faktist! Har inte haft en tanke på att blogga faktist. Sorry för de, kanske börjar nu igen!
Just nu är livet piss.. Man når en gräns då man inte orkar mer, men ensam o stark är mina ord just nu! Är så himla glad att jag har så fina vänner och familj som alltid är vid mig vad det än gäller.

Jag och vanten har ju vart hemma nu i 5 veckor på lov och praktik. Det har varit sjukt skönt och jättekul att få träffa alla i stallet igen. Men nu är vanten på plats i tenhult och jag åker dit imon. Känns både bra och dåligt o åka tillbaka men inte långt kvar till sommarlov och då kommer vi hem igen.

Nehe, nu ska jag ta en dusch och sen sova. Men ni får ha det toppen sålänge!

Love M.