Matilda Björkman

känner du lyckan genom sorgen

Kategori:

förlåt men har faktist inte orkat att blogga någonting och har ingen fungerande dator och har inte fått tummen ur att ladda ner appen.. men men nu slänger jag in ett inlägg :)

Har jobbat på riddersberg hela helgen som har varit helt ok. Men rätt lamt att sitta där ute helt forever alone och inte komma nånstans.. men nu ska jag inte jobba där förrens i höst igen så rätt chill! annars tycker jag att livet leker! börjar reda ut sig och jag börjar må vääääldigt bra, tack vare mina fina vänner ♥ Och imon är det valborg då blir de att festa med härliga och saknade vänner! nehe, nu ska jag snart gå och lägga mig. Saknar min babe dock :( men ni får ha de toppen sålänge :)

LOVE M

världensbästa ♥

Kategori:





du är så jävla bra gumman, vad skulle jag gjort utan dig?! ♥

ett leende behöver inte alltid betyda att man mår bra, ibland betyder det bara att man är stark '

Kategori:

halllåååå!
sitter just nu i nya huset, dit jag och pappsen har flyttat! o trivs som fisken i vattnet redan. Min helg har varit toppen. I fredag var jag hos Emelie och färgade håret o lite, så fick bli en lugn kväll som var mycket skönt! och igår var det fest ute i bölet med as härliga människor. Alltid lika roligt att lära känna nytt folk! Och idag mår man som man förtjänar som alltid. Ska åka till vantis om nån timme och mysa lite med honom. Får se om jag rider en liten sväng nu när vädret är helt okej!

Justee, vi har ju lov oså nu så vanten fick följa med hem så han står på persö. Roligt att få komma hem lite och träffa alla gamla "stallisar". Saknar faktist det! Annars är livet rätt bra faktist! har världensfinaste vänner och då kan det inte bli bättre♥ Nehe, nu ska jag kolla lite på tv. Får se om jag bloggar lite ikväll eller nått :) ha de toppen!

LOVE M