Matilda Björkman

inspiration

Kategori:

6789002705_a4f8a23b4a_z_large

416897_3184969148096_1381789688_33250643_726735557_n_large

weheartit.com

tycker denna sida har så himla fina bilder och texter, så lägger upp 2 därifrån.
Just nu sitter jag på dagens sista lektion. Som är "djuren i naturbruket" jobbar ju inte jättebra kanske, menmen de är ju jag som får ta smällen sen. ni får ha de as bra så hörs vi snart igen!

LOVE M

30 januari 2012

Kategori:

hejhej!
sitter nu på en tråkig svenska lektion.. har ju som sagt ingen fungerande dator så kan inte blogga så mycket just nu. Men ni får överleva helt enkelt :) annars är allt rätt bra tycker jag, är inte lika förkyld längre, äntligen!! Hela helgen har jag varit med Kajsa och Emelie, och i fredags var vi nere och hälsade på diket oså... va rätt läskigt faktist, första gången jag åkte i diket så finns inte så mycket att säga om de? och snart är de äntligen lov! är ju dock bara en veckan men då lär jag ju hinna träffa lite saknade människor också :) och för övrigt taggar jag helgen, då blir de feeeest med fina väänneeer! men ni får ha de så bra så hörs vi snart igen!

LOVE M

hur mycket saknar man inte allt de gröna ute? längtar sjukt mycket till sommaren 2012 som jag ska spendera med världens bästa vänner och finaste hästen :)

Måndag

Kategori:

hejhej!
Bara bra här. Sitter just nu på lektion och jobbar med hästens historia, weey vad skojj.. Och med vantis är de också bara bra, han har fått vila nu lite i helgen för har varit hos pappa oså. Min helg bestog mest utav fina vänner! Längtar redan till nästa helg. Är lite tråkigt när man bor i Tenhult och inte får träffa sina kompisar från Eksjö/Nässjö som man är van vid.. men bara gilla läget och se fram emot helgerna :) nehe, nu måste jag faktist jobba vidare med uppgifterna.. får se när jag kan blogga nästa gång för min cp dator är helt dum i huvudet så internet funkar inte, och har inte orkat ladda ner en app i mobilen så jag kan blogga från den men får se helt enkelt :) ha de toppen bra så hörs vi snart!

LOVE M

längtar till sonmmaren då de ska bli den bästa på väääldigt länge :)



8 januari 2012

Kategori:

heey!
jag lever så att alla vet det! har faktist glömt bort bloggen lite om jag ska va helt ärlig. Men finns ju inte jätte mycket att skriva om.. har ju haft lov nu och de har för de mesta sett ut emma och vanten. Har vatt jääädrigt skönt med lov i alla fall. Juste de är ju 2012 nu ju, så nya möjligheter så att säga. Jag hoppas verkligen detta blir de bästa året på länge, jag skulle behöva ett "pang" år typ... men men, bara att se framåt och inte hänga upp sig på små grejer :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå bort till Emma som jag inte kommer få träffa på typ 2 veckor :( men får dra med henne till tenhult helt enkelt :) ha de grymt!

LOVE M


älskade fina vän, vad hade jag gjort utan dig?! ♥