Matilda Björkman

your love is my drug

Kategori:

halloj!
näst sista ordentliga skoldagen avklarad! helt sjukt vad nian har gått fort, har inte hunnit med nått ju.. aja, hade lunga lektioner hela dagen, har bar matten, lite so och en hemkunskaps uppgift kvar sen är allt inlämnat! men får nog bli sommarskola endå, även att jag kommer in så har jag luggit efter i jävligt mkt och känner att jag verkligen vill vara med från början på gymnasiumet! och nu ser jag nästan bara possitivt med sommarskola, tycker det är jättebra att man får en chans till endå! nu måste jag duscha sen dyka i matteböckerna... ha de så bra sålänge! och by the way, puss på vädret!

LOVE M

måndag

Kategori:

skolan var lugn idag. finns ju inte så jätte mycket att göra nu sista dagarna! men för min del blir det nog sommarskola i sommar.... både negativt och possitivt men antar att det är min sista chans.. aja, ikväll ska jag rida lektion på vanten om han är frisk såklart! han blev jagada av en annan häst igår så han gick omkull, såg inget igår men kan ju komma dagen efter, hoppas han inte är halt jalla fall! men idag har han fått gå själv, han kan inte gå med den hästen längre tyvärr, så nu får han gå ensam ett tag, får se när vi kör honom till änkarp med! hoppas nästan på snart.. aja, nu ska jag byta om! kanske bloggar lite ikväll. ha det så bra sålänge!

LOVE M

söndag

Kategori:

vill bara flytta härifrån nu... orkar inte mer, orkar inte med allt jävla snack. från och med nu ska jag bara va med folk som får mig att må bra! orkar inte lägga energi på folk som bara får mig att må dåligt..

sen hoppas jag på att jag och vanten flyttar till änkarp i sommar! ska bli skönt både för honom och mig såfall! nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och sova, orkar inte bara sitta uppe och tänka hela tiden..

LOVE M




....

Kategori:

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken




lördag

Kategori:

hallå!
igår var jag med emelie och emma mest hela kvällen, vi gled runt lite ;) sen träffade jag massa annat folk bland annat Emma lommi, fyfan vad den bruden är bra asså. fattar verkligen inte hur jag ska kunna klara mig sen.... :(
aja, bara vi håller kontakten får vi hoppas att de går... var vell hemma runt ett, gick då och la mig, är så sjukt trött nu på helgerna.. får se vad kvällen har att erbjuda! jag kanske bloggar lite ikväll! ha de så bra :)

LOVE M

FREDAG

Kategori:

åhhhh helg igen! ska åka till pappa idag, ska bli fett skönt!! bara ta det lugnt. ska nog träffa emelie lite med. Men först måste jag till stallet, men väntar på att mamma ska sluta jobba så hon kan köra mig. skolan var grymt chill idag, dom två första lektionerna satt jag och skrev matte prov, hoppas jag får godkänt nudå! sen på dom andra lektionerna har vi kollat på film och chillat typ, gött och nice! nu ska jag försöka fixa musik till ipoden. ha de så bra sålänge :)

LOVE M

.....

Kategori:

orkar seriöst inte blogga längre. allt är så jävla jobbigt.. känner att de är jävligt mycket nu, allt ska komma på samma gång. orkar seriöst inte mer.. vill bara dra långt åt helvete härifrån...

jag älskar dig gumman! hur fan ska jag kunna klara mig utan dig?! :( vi får verkligen inte tappa kontakten, du är bäst glöm aldrig det! ♥





du kan skratta och låtsas som ingenting

Kategori:

red aldrig idag, för de första var det sånt jävla väder. ena stunden sol och andra typ storm och pissregn? så kände faktist inte för det.. men tisdagar är endå typ hans vilo dag så gjorde inget. Men kollade jalla fall på lite hoppträning, tycker det såg ut som de gick bra för alla! imon ska jag skutta lite med min plutt. vi behöver få in flyt så ska bara sitta och hoppa runt på små hinder. vi tar steg till steg! nu ska jag duscha sen ska jag nog hoppa i säng faktist.. ha de så bra!

LOVE M

när du strippar och klär av dig är det samma grej

Kategori:

tjoo!
skolan var chill idag. Vi hade utklädningsdag men jag var inte utklädd tyvärr, men alla va jätte fina :) slutade vid två, gick hem ch lagade mat, makaroner och falukorv, heheh.. och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan åka till vantis, ska nog skutta lite med honom idag tror jag! ni får ha de så bra sålänge!

LOVE M

give me everything

Kategori:

halloj!
skolan gick rätt fort idag, lite förvånad faktist för det brukar den verkligen inte göra på måndagar.. aja, idag ska jag rida lektion på vantis, hoppas han är på bra humör! och jag med. men tycker endå att det har varit en helt okej dag endå. har ju varit värre om man säger så... finns inte så mkt mer att skriva, får se fall jag bloggar nått ikväll annars försöker jag blogga imon! ha det bäst så länge!

LOVE M'

söndag

Kategori:

halloj!
har faktist inte haft ork eller tid att blogga i helgen, helgen har bestått för de mesta av vänner! vilket var värt! Vanten har fått tagit de lugnt i helgen, i fredags vilade han och i lördags tog vi en barbacka tur vilket var mkt mysigt! idag ska han och tian få skrittas ut lite och sen ska jag nog rida lite på banan, men får se om jag gör det, de börjar bli väldigt varmt nu men bara positivt :) nehe nu ska jag nog gå ut en sväng! ni får ha de så bra så kanske jag bloggar lite ikväll!

LOVE M

fredag

Kategori:

skolan gick snabbt idag, vilket var skönt för nu är det helg!! var ute hos vantis en snabbis idag, red ju honom i 2 timmar igår så tycker att han kan behöva ta det lugnt idag. Ikväll ska jag va med emma, tror vi ska åka lite bil oså :) annars mår jag sådär, är så sjukt jävla trött på eksjö..... vill bara flytta här ifrån nu tack! aja, ikväll ska jag ha roligt med mina fina vänner! ha det så bra!

LOVE M

jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Kategori:

var ute i skogen i ca. 2 timmar med zäta och candra! var riktigt mysigt tycker jag. vi skrittade för det mesta vilket jag tycker är väldigt bra, då får hästarna arbeta på ordentligt! imorgon får vantisen vila, kan han behöva tycker jag! nu ska jag hoppa in i duschen, och sen måste jag nog sova. ni får ha det så bra så hörs vi kanske imon! :)

LOVE M

13.40

Kategori:

sitter just nu i skolan och har SO, dagen har gått grymt fort tycker jag vilket är väldigt skönt!! ska dra till stan efter skolan med katta, får se fall jag hittar något! efter det blir det hem och byta om och åka till vantisen, ska rida i skogen idag med candra och cloé. kan bli roligt! får se vad jag hittar på ikväll, blir nog en chill kväll med film osv. aja. får se om jag bloggar nått ikväll! ni får ha de så bra! :)

LOVE M

torsdag

Kategori:

hann inte blogga igår så mkt, när jag kom hem från skolan åkte jag och katta ut till tosca och flyer. Jag tycker det gick rätt bra ändå, hon slappnade av jättefint efter en stund, roligt! När vi var klara där ute så åkte jag till vantis, red honom i ca 40 min på banan, gick hyfsat han var rätt tjafsig faktist! När jag kom hem duschade jag och sen kollade på grey´s sen gick jag och la mig, är fortfarande sjukt jävla trött, jobbigt! men nu är det snart sommarlov vilket är mycket skönt! aja, nu ska jag dra mig till skolan,efter skolan blir det stan och sen stallet! hörs kanske senare! ha det!

LOVE M
Fina Tosca!

I should know that you are not good for me

Kategori:

gomorron!
hann faktist inte blogga på kvällen. jag va med Emma hela dan, eller först gick ju jag i skolan, vi chillade mest hela tiden! på kvällen gick vi ut och gick och då träffade vi några på stan så då stannade vi där. va väl hemma runt halv elva. Så inget stall för mig igår men känner att jag behövde lite ledigt faktist! kan vara skönt ibland! Men idag blir det jalla fall stallet, får se vart jag rider nånstans! tror det blir banan! Men först skolan.... slutar vid tre idag så har nog en jobbig dag framför mig... aja, nu ska jag göra iordning mig klart, får se fall jag skriver ikväll, har lite att göra! ha det så bra! :)

LOVE M

16 maj

Kategori:

heej!
skolan var seg idag... fast måndagar är alltid hemska tyvär.. Vanten fick stå idag. jag orkade faktist inte, men pysslade med honom jalla fall och han fick gå ut och äta lite gräs :) och nu ikväll har jag varit med emma, putte, och ballen, och nu måste jag nog sova om jag ska orka upp imon ;s aja, vi hörs :) ha det!

LOVE M

du är bäst nu, men du var bättre förr..

Kategori:

var rätt segt på klubbhoppningen så hann inte se allt tyvärr! men åkte därifrån vid kvart över två typ. Åkte till vantis, red honom en sväng på banan, tycker det gick bra!! han verkar trivas på det nya bettet jalla fall. sen var jag ju stallvärdinna, gjorde lite allt möjligt. och nu sitter jag här och ska snart duscha sen blir det kolla på film, tråkigt men nått måste man ju göra! hoppas ni mår bra! ha det så bra sålänge! :)

LOVE M





söndag

Kategori:

gomorron!
dagen kommer stå för hästar. Först ska jag, emelie, och becca åka till lövhult och kolla på klubbhoppningen, sen blir det vidare till persö. Ska först rida vantis, sen är jag stallvärdinna till halv åtta. Då blir det åka hem och träffa mammsen och christer som är hemma nu! vill dock inte se hur bruna dom är :( haha, får börja jobba lite bättre på bärnnan tror jag! inte så fint väder idag, men såg att det skulle bli fint i veckan, och på helgen skulle det bli 20-25 grader, NICE! aja, hörs kanske ikväll :) ha det!

LOVE M

14 maj

Kategori:

gick super bra att rida idag tycker jag, han gick skitbra på det nya bettet! var hemma från stallet runt halv nio, så blev ett par timmar jalla fall. ikväll blir de chill, är sjuuuuukt trött! hoppas på att kunna sova länge imon. sen saknar jag emma nått sjukt, känns konstigt att inte va med henne denna helgen :( hon är på öland och göttar sig den lilla tönten! men imon kommer hon heeem :) aja, ska nu kolla på tv, hörs imon!

LOVE M

welcome to my silly life

Kategori:

är nu hemma från jönköping. kom hem med en förbygel, bett, pälsglans, hästgodis, antibit, tycker att jag har en väldigt snäll pappa faktist :) vi åkte runt halv tio tiden, åker vell till stallet runt tre-fyra skulle jag tro! ska använda alla nya grejer såklart! får se om jag kan ta en bild också! kanske slänger in ett inlägg ikväll annars hör vi ikväll! ha det så bra!

LOVE M

just don´t fall

Kategori:

blev en mysig fredagkväll med emelie. satt och chillade och pratade för det mesta mys på det! imon blir det åka till charlies och hööks med pappsen, får se hur mycket pengar han har kvar sen ;) efter det blir det ut till min fina! tror jag ska ha lite markarbete med lite studs och sånt! kan vara bra att stärka upp sig lite! har även stallet på eftermiddan/kvällen så ska ta in dom, och sen mata alla styckna på kvällen. får se vad som händer sen blir nog att träffa emelie igen :) hoppas ni mår bäst!

besviken...

LOVE M

fredag

Kategori:

åh äntligen helg!!! ska verkligen sova ut nu i helgen, har varit så jävla piss trött på skolan och allt denna veckan.. så det behövs verkligen! i helgen ska jag till pappa, alltid lika skönt att komma dit! blir nog en chill helg. ikväll ska jag nog träffa emelie eller nått :) får se vad som händer! vanten får stå idag, kan både han och jag behöva känner jag! nu ska jag packa klart min väska, kanske hörs ikväll! ha det!

LOVE M

I try to tell you

Kategori:

skolan var chill idag. vi cyklade runt hela jävla stan bara... och sen grillade vi en timme, så slutade vid 12.00 idag vilket var mycket skönt! följde med katta hem en stund, sen åkte jag hem och åt och lite sånt. gick och la mig i en timme typ, sen blev det stallet. Jag tycker det gick super bra!! han lyssnade endå hyfsat på mig. Men sen är det ju så att folk kan inte säga nått possitivt, förstår inte att folk inte bara kan vara glada när det går bra för nån annan?! att man bara kan slänga ut en sån kommentar.. blir så jävla ledsen och besviken!! är så sjukt jävla trött på häst folk asså, vill bara ha en egen gård så man kan få vara ifred och inte bara tryckas ner hela jävla tiden! sen klandrar jag inte alla, finns helt underbara människor som stöttar mig och säger bara possitivt, och måste säga att jag uppskattar verkligen det! det stärker verkligen mitt självförtroende! aja, antar att det bara är att ignorera och fortsätta och inte lägga nån energi på det, men är verkligen inte lätt...
hoppas ni mår bra jalla fall! själv mår jag sådär....

LOVE M

torsdag

Kategori:

gomorron!
glömde bort att vi började vid halv tio idag ju :( så hade kunnat sova minst en timme till... men men, sånna smällar får man vell ta! idag ska inte vi ha några lektioner utan ska bara typ cykla runt och sen grilla, woho vad kul... naje inte så! så får vell börja göra mig iordning snart och sen kan ju jag chilla en stund. idag ska jag hoppa vanten på lektion hoppas det går bra så vi kan ut och tävla snart! :) hörs säkert sen!

du får mig att må så sjukt jävla bra!

LOVE M

det snurrar i min skalle

Kategori:

åhh, väret asså! helt underbart idag med ju! skolan var rätt chill, men vi hade dock matte nationella som gick skiiiiit!!!!! fyfan vad jag suger på matte asså.. när jag kom hem chillade jag en sväng ute, nu har jag suttit en stund vid datorn. ska snart cykla till stallet tror jag, får se vart jag rider idag! är sjukt varmt. vi hörs säkert ikväll :) ha det!

LOVE M

puss på vädret ♥

Kategori:

åhhhh, shieet vad härligt väder vi har haft idag! helt underbart! skolan var chill, för vi fick typ vara ute på vissa lektioner och då blev de vell inte så myclet gjort, men men :) skönt att sluta tidigt idag med, imon går jag till tre.... inte lika roligt kanske. ikväll blir de nog en promenad med emma, alltid lika mysigt och båda har mycket att prata om! skrittade vanten barbacka med olivia och johanna idag, kände att varken jag elr hästen orkade mer idag pga. värmen! imon blir de nog lite trim på banan! på torsdag ska vi hoppa lite :) aja nu måste jag hoppa in i duschen, vi hörs antingen senare elr imon :) ha det!

LOVE M

he got me thinking

Kategori:

morgon mys med hunden :)



ska snart bege mig mot skolan. går bara till två idag så rätt så chill! hörs senare eller ikväll. Ha en bra dag!

LOVE M

knock you down

Kategori:

tjoo!
allt helt okej endå tycker jag. är verkligen i "upp och ner" perioden nu.. jobbigt men antar att det är bara att gilla läget. skolan går helt okej nu. har gjort muntliga i engelska nu, så jädra skönt att ha det gjort!!! inte alls många veckor kvar i skolan nu vilket är helt underbart!
Idag red jag och johanna ut i skogen, mys på det! och nu ikväll har jag varit med emma på nifsarp alltid lika bra att va med den bruden asså! hon får mig på bra humör! nu måste jag sova, är sjukt trött.... får se när vi hörs nästa gång! ha det!

LOVE M

IDIOT

Kategori:

hallojsan!
har inte hunnit blogga i helgen faktist, har haft fullt upp! tävlingarna har gått bra inte så jätte långa dagar vilket var väldigt skönt! blev lite sugen själv faktist! :) får se om vi åker till nässjö den 1 juli och hoppar lite. hoppas!! ikväll ska jag va med frugan, altid lika mysigt!! :) får se vad vi hittar på. Kanske hörs senare ikväll elr imon, ha det så länge :)

hade hoppats på mer från dig..

LOVE M

älskade fredag!

Kategori:

äntligen FREDAG! känner att jag är värd att få ha helg nu faktist. skolan var endå rätt chill idag med, hade min handledare typ varje lektion så då är det chill. nu har jag precis städat klart mitt rum som såg ut som kriget! nu hittar jag till min säng igen :) sen i helgen kommer ju inte jag att vara hemma så tyckte att det kunde vara lite fint då, så blir jag glad på söndag när jag kommer hem med! imon åker mamma och christer till magaluf.......... inte alls avundsjuk....... nehe då........ så mormor får bo hos oss hela veckan, men ser bara mys på det :) så söt är hon! nu ska jag snart åka och handla sen vidare till stallet, kommer inte hem förrens söndag. rätt gött det med faktist! men ska ta med mig datorn så ska försöka att hålla mig uppdaterad! hörs snart!

LOVE M

♥♥

it felt so good

Kategori:

är så nöjd med håret! blev skit bra, blev inte för ljust och är inte för mörkt! lagom helt enkelt. så nu känner man sig lite vår fräsch ;) gick vell hyfsat på nationella endå tycker jag, hoppas jag får G jalla fall. sen blev det hem och chilla ett par timmar, somnade en stund med! sen blev de ut till hästen, gick jätte bra att rida idag! men han var jääääääääääätttteeeeeee pigg på slutet! så söt är han! imon får han nog ett rejält pass igen tror jag! kan han behöva! ska även sova i stallet i helgen, alltid lika mysigt. men nu ska jag snart sova, är lika trött idag. aja, ni får ha det så bra så länge :)

LOVE M

torsdag

Kategori:

åhhhh snart helg!!!!! ska snart bege mig till skolan, där väntar nationellt prov i 1 timme och 20 minuter.. men sen slutar vi så kan nog inte klaga :) sen blir de stan och röja upp mitt hår lite! sen blir de vell stallet! hörs säkert senare elr imon!
åhhhhhhhhhhhhhhhh matilda vill ha!! hade inte varit fel om det hade börjat regna pengar nu asså... aja, man kan ju alltid drömma så kanske det går i uppfyllelse ;) ha det!

LOVE M

våra brister gör oss till människor

Kategori:

heej!
skolan var typ lika chill idag, men var sjukt jävla trött.. seriöst somnade nästan på sista lektionen. aja åkte hem och chillade ett tag, sen åkte jag ut till vantis, red inte idag för var sjukt trött och han skulle endå skos, så det gjorde inget endå. åkte hem och duschade sen har jag mest suttit vid datorn och tv:n faktist, skönt att ha en chill kväll med! imon ska jag äntligen slinga och klippa mig!! men först blir det nationellt prov i matte vilket jag inte ser fram emot.. men slutar dock vid halv tio så kan nog stå ut! vi hörs snart igen, ha de gatt så länge! :)

LOVE M

Why is everybody so serious?!

Kategori:

tjoo!
skolan var rätt så chill idag faktist. gjorde knappt nått faktist, gött! efter skolan blev det hem och chillade en stund, sen blev de ut till hästen! red ute, i sol, snö, regn, hagel! wohoo, livet! aja gick hyfsat bra jalla fall! han var galet pigg jalla fall! men ser bara possitivt med det! så nu är jag hemma och precis duschat ska nog hoppa i säng snart med, är sjukt trött!! hoppas ni mår bra, så hörs vi snart igen!

LOVE M

älskar dig gumman ♥ 

my heart is refusing me

Kategori:

halloj!
har blivit sjuk, igen.... blev det efter vårspelen för vi kom ju in i värsta stormen typ! gött osv. gick hem från skolan idag, kände att jag inte mådde bra, så sov några timmar och sen åkte jag till vantis. orkade dock inte rida idag så fick bli en mys dag! annars mår jag skit, men behöver inte prata om det... hoppas ni mår bra jalla fall.

LOVE M

söndag

Kategori:

hejsan!
vårspelen gick bra, men när vi red dit på kvällen så blev det typ storm!! piss regnade och det blåste som faaan! frös ihjäl! annars var det roligt! var nog mitt sista år faktist, men får se vad jag säger nästa år :) på kvällen var jag med olivia, vi chillade typ hela kvällen så inte jätte rolig valborg kanske, men men! vantis gick sjukt jävla bra idag när jag red! han var AS fin!! roligt när de går bra! ikväll ska jag chilla, är sjukt trött! på torsdag ska jag klippa och slinga mitt hår, ÄNTLIGEN! sen på helgen är de tävlingar igen! ha det så bra så länge!

LOVE M

bild från vårspelen 2009 ♥