Matilda Björkman

Det är över nu

Kategori:

Hejj!
Förlåt för jätte dålig uppdatering, men har för glömt bort! Men är i alla fall tillbaka i Tenhult nu och vantis med. Så himla skönt, dock har denna veckan gått sjukt fort... Så om 2 veckor har vi lov igen, asså vad händer, tiden går idiot fort! Hade gärna gått i skolan lite mer faktist, kommer inte göra nått speciellt på lovet endå.. Men men, bara hoppas lovet går fort! Nu ska jag sova, har inte så mycket att säga just nu.. ha det!
Love M

Kört trav på skolan idag med, mysigt med snö men jädrar vad kallt de va!

We Gonna Die Young

Kategori:

Usch min kropp mår inte alls bra.. Har haft migrän hela jäkla dan, och är helt slut.. Så åker nog kanske hem imon. Och vanten med så klart! Annars har dagen varit rätt lugn idag. Lastbilen kom och hämtade laris på morgonen och sen kom det spekulanter oså, så var varit rätt lugnt vilket var perfekt när man inte mår så bra. Men nu ska jag försöka vila och sen fodra hästarna senare. Ha det toppen :)

Love M

Onsdag

Kategori:

Så himla gött när man vaknar och mår skit dåligt, ont i hela kroppen och huvudet och förkyld o allt det där.... Fast nu är det inte så många dar kvar innan vi får åka hem! vill dock åka hem typ nu.. men aja, antar att det bara är att stå ut. Men mår jag såhär imon med så åker jag nog hem imon. Känner att det gör inte så mycket om jag missar 1 dag.

Idag är vi uppe lite tidigare än vanligt, för att en lastbil kommer och ska hämta laris och köra han till hans nya ägare :( kommer sakna honom dom här dagarna! Annars rullar väl allt på som vanligt. Red vanten igår ikväll, gick både bra och skit dåligt. Han är ju så jästa bekväm! nehe, nu ska vi ut till stallet. Ha en bra dag alla :)

Love M

Don't you worry child

Kategori:

Sov inte alls länge idag.. Och somnade vid typ 4, blir så när folk börjar skriva så jävla sent. Men aja, har haft en skön hemma helg. Idag åker vi tbx till Habo för sista veckan på praktiken, ska bli väldigt skönt att det är sista veckan nu, saknar skolan, internatet och alla underbara människor där. Tror faktiskt att vanten saknar Tenhult med, så ska bli väldigt skönt att komma tillbaka. Nästa helg blir det 18 års fest, hoppas även på att min fina vän kommer till mig, behöver henne! nu ska jag kolla lite på tv och sen börja packa lite. Ha det toppen så skriver jag lite i veckan :)
Love M

In love with the world

Kategori:

Hej!
Får bli en lugn helg för mig i helgen. Igår var jag bara hemma själv med hunden, vilket var väldigt skönt! Idag har jag träffat Stina, vilket var längesen. Så var kul att hon kom och hälsade på lite. Sen har jag även träffat becca, som också var längesen då hon bor och jobbar i Danmark nu. Och nu ligger jag i soffan och kollar tv. Rätt skönt att bara vara hemma också, men hade ju inte vart fel med sällskap.. men aja, nu ska jag chilla vidare och ladda upp inför sista veckan på praktiken! Ha det awesome!
Love M

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1233751/images/2012/pic_50a7e0219606ee20f943bc29.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1233751/images/2012/pic_50a7e0cae087c3690952aba8.jpg" class="image">

Onsdag

Kategori:

Har gjort allt det vanliga som vi gör här på praktiken. Sen har jag och Emelie ridit metan och Laris för Katja idag. Gick bra med Laris, lite stark bara. Men inte konstigt då han inte har gått på några dar. Och han är ju såld med så han åker nog nästa vecka :( så fin är han! Sen red jag och Katja ut och klättrade med vanten och Quito. Jäklar vilka klätter backar dom har här i skogarna. Sjukt bra är det för hästarna! Men nu ska jag försöka sova, sjukt trött! Ha det toppen!
Love M

Praktik

Kategori:

Har varit en hyfsat lugn dag på praktiken. Katja och hennes mamma har varit i skåne hela dan på återbesök med leviosa och aloha. Så jag och Antonia har varit själva i stallet hela dan. Men hon har skadat handen så jag har fått göra det mesta.. Men vi har mockat och typ pysslat hela dan. Nu väntar jag på att Emme ska komma hit, hon ska praktisera här med mig nu dom 2 sista veckorna, hon trivdes inte på sin så jätte kul att hon kommer hit :D ha en bra kväll!
Love M

Måndag

Kategori:

Då var det dags för andra veckan på praktiken! Snart blir det ut och göra morgon sysslorna. Har haft en rolig helg med lite fest och bra vänner. Men nu är man ju typ sjuk så så kul var det... Skriver senare igen. Ha en bra dag!

Love M

Vad skulle jag göra utan dig min älskade häst? <3

Torsdag

Kategori:

Har varit en chill dag på praktiken idag. Gjorde som vanligt morgon sysslorna oså. Och sen red jag laris en sväng, gick bättre denna gången tycker jag. Han är ju så mysig! och sen har vi mest skött hästarna och fixat i stallet oså. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska hämta mig. Åker hem idag, för känner att jag håller på att bli sjuk och har så jäkla ont i ryggen så åker hem en dag tidigare. Så blir en chill kväll hemma för min del, vilket ska bli väldigt skönt! Men ha det bra!
Love M

Så här fin var min häst när jag tog in honom idag....

Onsdag

Kategori:

Förlåt för att jag inte skrivit så mycket men har vart så sjukt trött på kvällarna så har typ somnat vid 20.00. Men i alla fall
Dag 1: började vi med att morgon fodra alla hästarna och sen släppa ut dom och mocka och göra mat, vi gjorde typ alla stall sysslor helt enkelt. Sen red vi, jag fick rida Laris, en 5 åring på 180 cm, så en väldigt stor häst men super snäll! Sen efter lunch så red jag vanten en stund sen satt Katja upp på honom, vilket var super! och sen gjorde vi klart det sista i stallet o sen var det slut.
Dag 2: började som vanligt med morgon sysslorna. Och sen kollade jag när dom andra red några hästar, pysslade med några hästar emellan det med. Sen kom hovslagaren och vantis fick nya skor och snösulor är även på nu! efter lunch red jag vantis tillsammans med Katja och Antonia. Fick mycket hjälp av Katja vilket jag är så glad för, för jag ser verkligen förändring efter 3 dagar jag har vart här!
Och idag har det varit typ samma grejer, Katja satt upp en stund på vantis och sen red jag en stund till efter, han var fin i alla fall! imon ska jag åka hem för håller på att bli sjuk igen, så lika bra att åka hem och vila upp mig! Nu ska snart jag och Antonia gå ut och natta hästarna, ha det toppen!
Love M

Tisdag

Kategori:

Då var det dags för andra dagen på praktiken, jag tänkte att jag skriver ikväll om vad jag har fått göra än så länge :) nu ut och morgon fodra hästarna!
Love M

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1233751/images/2012/pic_5098a58be087c36d5af230ae.jpg" class="image">

Praktik

Kategori:

Uppe med tuppen och det är dags för första dagen på praktiken. Det gick bra att köra hit vanten igår så han verkar trivas. Och jag trivs också redan, lite svårt att sova men antar att jag vänjer mig. Nehe, nu ska jag snart ner och fodra hästarna. Skriver ikväll vad jag har fått göra osv. :) ha en bra dag!
Love M

En hand på bröstet för dom äkta dom finns alltid i mitt hjärta

Kategori:

Haft en bra kväll med bra vänner och lite alkohol. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Red ut en sväng med Nelly på förmiddagen, mycket mysigt! Och vanten trivs som vanligt på nya ställen, hoppas att han börjar funka bättre i ridningen nu. Men älskar min lilla häst endå, han är ju trots allt min första kärlek ;) imon blir det kalas för Albin som fyller 10! Så kommer lite folk hit, så blir en hemma kväll imon. Kanske är bra inför praktiken så man är pigg och så när jag och vanten åker dit på söndag. Åh kommer bli så himla kul att vara hos Katja i 3 veckor! Nehe, nu måste jag sova men vi hörs nog imorgon, ni får ha det toppen så länge :)
Love M