Matilda Björkman

................

Kategori:

tar tillbaka att jag mår skit bra! fy fan, mitt liv känns så sjukt meningslöst just nu!! vill inte dit igen, men måste.. finns vuxna som beter sig som barn, och tror dom äger hela sverige visst.. är så sjukt ledsen nu finns ingen brevid mig just nu..

a.

Kategori:

heeeeey!
nu har äntligen hästen fått på sig en sko så nu kan jag rida igen! och svullnade har gått ner helt och såren är fina! så nu kommer han på topp igen! :) idag kom hovslagaren först på morronen och slog på skon, sen blev de en lång tur i skogen, och han ba pigg och glad! sen åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning, följde med becca till hennes mormor, sen åkte vi hem till becca en stund, sen kom emelie och emma och hämtade oss, gled runt i eksjö ett tag, sen åkte vi till nässjö och gled där! åkte ju då cab men sen kom regnet så då fick vi ta upp taket igen, men kan ju säga at de va en sjukt värd kväll som ska göras om, men då blir den ännu bättre! ;) när jag kom hem så sitter mina kusiner och min mormor, och min moster och dricket vin! dom blir ju lite prat glada då. men dom stannade inte så länge, så nu sitter jag här och är allmänt glad, finns så sjukt bra folk i världen asså, visst känner den inte men faaan, aaaahhh! :) hopppas ni mår skit bra, för de göra jag! :) ses!

love M



never say never

Kategori:

heyyy!
igår åkte jag först till vantis, såret va lite bättre men de va snullet igår, så stog och kylde i 15 minuter med kallt vatten och då gick de redan ner lite! red en sväng i ridhuset, dock bara i skritt och trav men han känds super fin och pigg!!! Hovslagren kommer imon han har ju lyckats ta av sig en sko med, som vanligt.. vet inte vad han håller på med igentligen! så då kan man ju börja rida lite mer jalla fall! får hoppas att benet ser bättre ut idag! undrar verkligen vad dom har gjort. väldigt konstigt jalla fall.. aja sen efter de åkte jag till älskade persö! shiet vad jag saknar de och alla underbara männsikor! vill verkligen flytta tillbaka nuuuuu!! får se vad som händer och sker! sen träffade jag jenny med som har vatt nånstans i 10 dar så de va roligt! sen åkte jag hem och satte mig vid datorn. idag ska jag vell till stallet sen vet jag inte vad jag ska göra.. men ni får ha det bäs-t! ses!

love M



älskar min lilla häst!

m.

Kategori:

heeeeeej!
vatt hos pappa sen i torsdags, vi har haft frasse med för mamma och dom har vatt i västervik. kan ju säga att jag har en rätt så galen hund!! helt störd på kvällen, men söt endå! :) har inte kunnat rida så mkt för i fredags kom vanten in utan en sko på frambenet, han är helt hopplös! så blev bara pyssel! sen är ju inte vädret värt heller! idag när jag skulle ner och hämta vanten så är halva hans bak ben blodigt, och corsikas bakben va också blodiga! tog in vanten och tvättade då va de inte så jättestort sår men lite djupt, sen hade han ett uppskrapat sår på insidan av bakbenet, helt mysko! för corsika hade också sår på insidan av bakbenet och där nere på benet, vi gick och kollade i hagen så inget va sönder eller nått, och allt va som vanligt! så de är helt stört, jävlar om nån har vatt ine i hagen, då jävlar!!!! sen kommer inte hovslagaren inte förrens på onsdag så får skiritta i ridhuset i två dar, suck.. han verkar inte va halt av såren jalla fall, men de svider nog på honom! få se hur det ser ut imon, hoppas ni mår bra i regnet! men måste nog säga att de behövdes lite regn nu, men kanske inte allt samtidigt? ses!

love M


en liten hoppis bild på finaste! ♥


we can do it all night

Kategori:

jag vet, jag är jättedålig på att uppdater, men de är för att jag har knappt några nya bilder som jag kan slänga in. och jag gör nästan samma saker varje dag så finns inte så jätte mkt att skriva! men men, hästen har gått sjukt bra nu dom sista 3 dagarna så himla skönt att allt börjar släppa, men fyy vad vi har kämpat! Ikväll blir de hoppning med sofia, ann, och nelly, får se fall jag får med mig nån som kan ta kort då slänger jag in några! Vet inte riktigt vad jag ska göra innan kommer vell på nått roligt! sen kan jag ju säga att jag är sjukt taggad till stadsfesten! ska bli sjukt roligt!! men tyvärr börjar skolan innan det.. Men ska bli roligt att träffa alla igen och komma in i sin "vardag" :) aja, hoppas ni får super och njuter av sommaren! släng gärna in en kommentar! :)

love M



when you starting to lose me..

Kategori:

heeeeeeeej!
inte bloggat på ett tag nu igen.. men i tisdags åkte jag till stugan och olivia följde med. När vi kom ner så gjorde vi inget speciellt kollade lite på tv sen gick vi och la oss. Nästa dag blev det sol och bad! kan ju säga så hät brännan </3 blev lite röd på benen och det sved kan jag ju säga, men blir ju brunt sen! ;) på förmiddagen kom annelie och peter, och sen lite fler folk, så vi hade en liten kräftskiva på kvällen, det var mysigt! nästa dag blev det mer sol och bad, runt fyra åkte vi hem igen som va väldigt skönt faktist! åkte ut till vantis en stund, hade faktist saknat honom :) idag skrittade jag först ut en halvtimme ungefär sen red jag på banan och han var sjukt fin idag! så roligt när det går så bra igen! är ju hos pappa i helgen så nu sitter jag och kollar på TV och tar det lugnt. hoppas ni får det bra resten av sommaren! :)

love M

you've got it all, believe it

Kategori:

heeej!
allt bra i värmen? måste nog säga att de är sådär igen.. har varit väldigt varmt nu i några dagar, för varmt!! men annars så har jag inte gjort så mycket faktist, vatt ute hos hästen, som förövrigt är välrdensbästa!♥ vad hade jag gjort utan honom igentligen?! igår va jag med väldigt fina vänner, värd kväll! sov hos becca sen, runt elva åkte jag hem och sov i några timmar sen på kvällen åkte jag till vantis, red en barbacka sväng, myyyys! imon blir de nog att rida på kvällen då med, sen på tisdag kväll åker jag till stugan med olivia och stannar till torsdag! blir nog skojj de med! :) men ni får ha de så bra i värmen!

peace

tänk att man kan ha så fel om personer..

It's so hard for me to see

Kategori:

heeeeeeeej!
igår följde jag med sofia till persö skrittade ut i skogen med avanza och bandolera. myssigt, sen åkte jag hem och käkade lite sen vidare till nästa stall.. red corsika som var helt crazy! haha men gillar henne endå.. va så trött sen så annelie fick rida vanten. åkte hem och tog de lugnt, åkte till willys och köpte glass, när jag kom hem tittade jag på sex and the city, sen sängen! idag va jag i persö också red avanza en stund med sofia och bandolera! efter de åkte jag hem, sen ut till vantis, skrittade och travade honom barbacka idag, är ju så himla varmt så fick bli en lugn dag! sen nu sitter jag hemma med slingor i håret, får vell se hur de blir! :) ha det!

peace

everyday i see my dream..

Kategori:

tjaaa!
ett tag sen nu, dålig på att uppdatera!! har inte gjort så mkt faktist, har mest vatt i stallet. i helgen va jag hos pappa, va mest uta hos hans kompis som har fått kattungar! hur söta som helst, men dom klättrar på en!! har gått rätt så bra med vanten jalla fall, måste börja träna nu om jag ska ut och tävla i höst! vill ju va med i augusti men de får vi se hur de blir med det.. jag hoppade några små skutt med honom i veckan som jag har några bilder på så får väl slänga upp några från det då! :) hoppas på fler kort snart! sen kan jag säga att jag vill verkligen flytta tillbaka till persö nu, orkar inte va där ute längre!! men de fattar ju inte föräldrarna, faan.. så får vell va där ute då, sen får vi se vad som händer.. hoppas ni har haft de bra hittills på sommaren! jag har haft lite upp och ner! men ha de fint! :)

peace

6 från lite hoppning













måste erkänna att han är rätt så fin! ♥