Matilda Björkman

Hands up in the air like we don't care

Kategori:

heej!
allt är helt okej här! har ju varit sjuk haft feber osv. så nu är det bara halsen och förkylning kvar! göttans! va ju hemma torsdag, fredag från skolan, hade faktist gärna varit hemma idag med, är ju såå jävla trött jämt! annars tycker jag att skolan rullar på, har ju valt till gymnasiet idag med. Blev barn och fritid i nässjö som första och handen i nässjö som andra! är mycket nöjd med valet! hoppas jag kommer in på BF nu med.

idag när jag red vanten var han så sjukt jävla fin! har inte haft en sån känsla på honom på långe nu! har ju ridit med gramman på han ett tag nu, både för han och min skull, när jag rider med den kan jag verkligen rida honom ordentligt för då behöver jag inte tänka på formen! men idag red jag utan och han var helt underbar!! är så glad för min vita prins! imon hoppas jag att vi åker till charlies med! men skriver på kvällen såfall! kansek tar ett kort på honom och lägger upp för att visa hur finis han är! :) ha det bäst!

love M


And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and it's taking over
And I'm indestructible



skolavslutningen 2010!

09.40

Kategori:

heej!
har inte orkat blogga nu, för att jag är sjuk. har feber, kan kanppt svälja, ont i huvudet osv. så blir inget charlies idag med hästen :( det är så typiskt! aja, om jag är frisk på tisdag så åker vi nog då jalla fall :) sen har jag inte ridit sen i måndag, för att på tisdagar är det hans vilodag, och i onsdags kännde jag mig inte bra började alltså bli sjuk då, och igår så red snälla johanna honom! så saknar faktist min lilla prins, men ska nog åka ut en sväng till honom i eftermiddag så jag får pussa lite på honom! ska försöka rida lite imon, men får nog ta det väldigt lugnt så att jag blir frisk snart! ha det bäst!

love M

You gotta stand for something or you'll fall for anything

Kategori:

tjooo!
allt bara bra här tycker jag! skolan idag var chill som tusan. Och imon blir den ännu mer chill, har bara en enda lektion och det är a-tid så helt okej faktist. idag när jag red vanten gick det sjuuuuuukt bra! han var så fin sååå! är så glad att jag har min lilla plutt! på fredag blir det åka till charlies med honom och prova ut ny sadel! sen får vi se vad fredags kvällen har att erbjuda! nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova tror jag (!) ha det ap bra!

love M'



oh boy

Kategori:

allt är väl bra här, hoppar lite upp och ner från dag till dag! är hos pappa nu i helgen. igår så va vi såååå häääär nära på att köra på en älg!!! har nog aldrig varit så rädd, helt seriöst!!!! ikväll blir det chill med emelie, kanske ut och åka lite bil :) på tisdag blir det förhoppningsvis charlies med lilla vantis hoppas vi hittar en bra sadel den här gången!! hoppas ni mår bra! ses!

love M


it´s all about you! ♥♥

skjzklxlxckzx

Kategori:

igåår var de skolan först! sen åkte jag till stallet och testade beccas sadel en liten stund, och den låg så mycket bättre än min! sen följde jag med ut till smulan och hon testade min sadel, och den låg bra på hennes så får vell se vad som händer!  kom vell hem runt sju, duschade och sen gick jag och la mig vid nio. var sjukt jävla trött osv. sen för övrigt mår jag inte toppen, jag vill typ bara gråta och skita i allt! vet inte redigt vad det är, elr jo en liten del vet jag ju.. men men idag taggar vi matteprov. not! aja ska försöka kämpa mig egenom denna skoldagen jalla fall! ha det så bra så hörs vi kanske ikväll!

love M

time to wake up the world

Kategori:

gick bra att åka upp till skara med lilla hästen, hon stog så snällt så! var hemma runt fyra så red vanten en stund på fritimmen vid sex, men vi var 13 st (!!!!) så var lite svårt att komma till ridning och så trillade jag på morgonen också pågrund av jävla isgatorna! så slog i benet somfan så kunde knappt rida för det också.. äger! aja, skolan idag var chill! längtar till gymnasiumet måste jag säääägaaa! så nu om en stund ska jag åka ut till min fina som är bäst i hela världen! ha det!

att jag ens kunde tänka tanken?!


all this time with you

Kategori:

igår blev det mys med emelie och johanna i nässjö :) chill också! men först var det stallet i 13 timmar, tjoohoo elr nått.. hade stalltjänst och orkade typ inte åka hem i mellan ville bara att dan skulle va slut! idag var jag i nässjö till typ halv tre, va i stallet vid tre och sen vid halv fyra skulle jag börja som "stallvärdinna" red vanten vid halv sex på lektion, hoppade lite och det gick faktist riktigt bra! men han är så jäääävla pigg nu för tiden så rider fortfarande med "mini pelhamet" och det hjälper knappt, men jag vill ju ha en pigg häst och det fick jag... efter 1 år :') haha! får hoppas att vi kommer ut på lite tävlingar nu i vår också elr om jag ska vänta tills i höst för attt bygga upp självförtroendet! får se hur det blir! imon ska jag och bettan åka till skara med hennes lilla häst, hon har haft "kolik" ett antal gånger på kort tid så nu vill dom utreda ordentligt vad det är som händer! så är ledig från skolan, men blir ju ingen sovmorgon endå! ska till stallet vid 08.00 så måste nog sova nu! ha det!

love M

vi sa föralltid.. 

 
vila i frid världensbästa! ♥

you and you and you and you

Kategori:

allt är rätt chill här faktist! skolan går väldigt fort nu! vilket är väldigt skönt för längtar som tusan till gymnasiet nu. hoppas på det bästa! igår när jag kom till stallet så hade vanten haft kolik på morgonen......... fick reda på det på eftermiddan, hade igentligen velat veta det på morgonen, men men! han mådde ju bra sen som tur va! så han fick vila och så red jag lexington på lektion istället! vilket gick super! skolan var chill idag och stallet lika så. ikväll blir de filmmys med jenny :) ha det!

love M

nothing as good as you

Kategori:

tjoooo!
tycker vell inte att dagen har varit för bra elr så! bara att ta nya tag imon! blev aldrig att jag gick ut och gick igår, för min syster skulle hjälpa mig att lägga in musik på mobilen och fixa bloggen och det tog 100000000000 år för henne så vips så var klockan tio så då blev de duschen och sen sängen! men ikväll SKA jag ut och gå när jag har kommit hem från stallet! hehe får hoppas att det blir så med! aja nu har jag precis käkat och ska snart vidare till stallet! sen var det inte jag som la upp inlägget om min syrra, det var egot själv :) ha det!

love M

anything to make you smile..

åh sommaren 2010!♥

min syster

Kategori:

hon är sååå  bra <3 älskar henne. har inte bråkat på heeee-eeela DAN!

there was only a dream

Kategori:

hejsan!
tycker faktist att det är sådär nu, men men! mår typ sämre för varje dag som går, inget jag tänker skriva om vad det beror på.. skolan var faktist rolig idag! var endå rätt chill! när vi hade slutat gick jag och katta en sväng på stan sen gick vi hem till katta, gjorde typ inte ett skit, sen åkte jag hem och åkte till stallet! så himla skönt att åka ut till stallet allt bara släpper där, helt underbar-t! aja nu ska jag snart ut och gå ska bli sjukt skönt jalla fall! sen hem och duscha och sen sängen blir de nog! ha det toppen!!!

love M

My life has felt like a few hours
One thing leads to another, all I know
It's with you I want to grow old with
and do everything
As if this was one of those last
As I could give you


i hate this part

Kategori:

tjoo!
allt är väl bra här tror jag?! allt är som vanligt i mitt tråkiga liv, händer som sagt i n g e n t i n g ! men men, vissa måste ju ta den smällen med. i helgen va jag hos pappsen alltid lika skönt att få komma dit! va med emelie på fredan och vi chillade mest, kollade på let´s dance osv. myyyyyys! sen idag var de först skoldagen, gick vell bra tycker jag, flummade mest dom två sista lektionerna alla var ju trötta första dan! aja, nu har jag precis duschat och ska hoppa i säng! ha det!

love M

underbara älskade vän!♥



cause you just my type

Kategori:









min fina fina fina älskling!
you are everything just the way you are ♥ 

who´s that chick?

Kategori:

tjoobree!
allt bara bra här, lovet är typ slut osv. :( men har varit fett värt! chillat med fina vänner också! men har för den mesta tiden varit i stallet med min fina!! idag har jag jobbat i stallet 8.00-13.45 var super kul faktist! ikväll blir det chilla järnet med emelie ;> sen måste jag säga att stallet och musik är mitt liv, finns seriöst inget bättre!! aja ha det bäääääääääst!

love M

Hey boy I really wanna see
If you can go downtown with a girl like me
Hey boy, I really wanna be with you
Cause you just my type
Ooh na na na na