Matilda Björkman

Tunga dagar

Kategori:

Har varit jobbiga dagar på tenhult nu och det lär vara det i en tid nu fram över. I måndags blev en kille på skolan påkörd av tåget i skolan vid 5-tiden. Kan inte säga att jag kände han så men vi är en liten skola och alla känner alla eller vet i alla fall vilka alla är.. Så sjukt jobbigt vem det än är. Och allt händer på samma gång. Undra när lyckan kommer? Ser inte nått jätte stort ljus just nu.. Men bara kämpa på och stötta varandra, känner att de är en sån stor stötting på skolan just nu och kärlek till våra underbara fritidsledare.

Så det är därför jag inte har skrivit något här nu på ett par dagar. Och vet inte hur det kommer bli framöver heller men ska försöka så gott det går.
Sover hemma inatt i alla fall, kände att jag ville åka hem och träffa mamma som har varit i Turkiet 1 vecka. Hon behövdes extra mycket nu. Men åker till skolan vid 10 imon. Vi har även en minnesstund imorgon för han som har gått bort så det väntas en jobbig dag för alla imorgon. Men nu ska jag sova, vi hörs!

Love M.

Alla tankar går till dig, din familj och vänner. Hoppas du har det bättre nu. Vila i frid <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: